E - smoke...

Α ωραια, θα ειμαι επικαιρος. Παρελαβα πριν 5-6 ημερες υγρα της liqua, συγκεκριμενα tyrkish tobacco και Traditional tobacco 30ml, 6mg. Για να μη σας κουρασω τα υγρα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΙ. Στην αρχη πιστευα πως ειναι λαθος η νικοτινη, καθως κατευθειαν με ενοχλησαν στο λαιμο κατι που συμβαινει και με υγρα απο τον τοπο μου αν ειναι 18 mg. Τα ανοιξα και τα δοκιμασα ολα (7 μπουκαλια). Μετα απο μιση μερα επιμονης χρησης με την λογικη του δωσε χρονο ο λαιμος μου κατερρευσε και ειχα και ενοχληση στο στηθος. Η τιμη; Απο 11.80 π.λ. και 10 αγορα στην Ελλαδα, 3 δολλαρια και κατι το ενα. Too good to be true. Indeed. Διδαγμα; Αγοραστε mods, ατμοποιητες απο το fasttech. Μικρη η ζημια. To πολυ πολυ να πετυχετε καποιον ελλατωματικο Triton. Αλλα ας μην παιζουμε με την υγεια μας. Ο πονος απο το στηθος δεν εφυγε ακομη.

Είχα πάρει κι εγώ ένα ry4 απο Fasttech. Δεν ατμιζόταν. Σαν γεύση δηλαδή - τελείως άσχετο και αναγουλιαστικό με οτιδήποτε άλλο έχω ατμίσει. Από λαιμό και νικοτίνη ήταν οκ.
Σκέφτομαι οτι γούστα είναι αυτά. Για τους κινέζους μπορεί να θεωρείται τέλειο... Αυτοί τηγανητά μυρμήγκια και ακρίδες τρώνε για πατατάκια :)
Αυτό που ατμίζω εγώ μπορεί να σου γυρνάει τα συκώτια εσένα κι αντιστρόφως. Φυσικά, όπως λες, αν και η ποιότητα του υλικού είναι χάλια τα πράγματα χειροτερεύουν.

Μα τα συγκεκριμένα τα ατμίζω ένα χρόνο. Δεν κρίνω τα liqua αλλά το ποσο διαφορετικά ηταν αυτά που πήρα απο εκει σε σχέση με αυτά που αγοράζω απο εδω. Στην τριπλάσια τιμή εδω βέβαια.

Πριν τα πετάξεις (γιατί να τα χαρίσεις, αν τα βρίσκεις χάλια στο λαιμό, δεν λέει), δοκίμασε να τα αραιώσεις με καλή βάση, μήπως φτιάξουν... Αστα και καμμιά εβδομάδα να ομογενοποιηθούν...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αναλογία PG/VG είναι η ίδια με αυτή που παίρνεις κι εδώ, φανταζόμαι...

Joyetech eVic-VTC Mini σημερινό, διάφορες με τα Eleaf istιck 30αρια που είχα είδα ακόμα και στα ίδια watt 12-12,2 Aλλά πρώτα πρέπει να λύσω το θέμα του υγρού που δεν είμαι ικανοποιημένος.

12471475_535589366607275_230268200168898372_o.jpg

Παιδιά, μην τρελαθούμε κιόλας, καλό, χρυσό το fasttech, αλλά όχι και να αγοράζουμε τα υγρά μας από εκεί!

Ένας πανηλίθιος Κινέζος να ξέχασε μία παλέτα με υγρά στο φως του ήλιου για μερικές ώρες, είναι υπεραρκετό για να αλλοιωθούν και να είναι για πέταμα. :slapface:

Μια φορά όλη κι όλη αγόρασα ένα μπουκάλι 100 ml μέντα από το fasttech η οποία έπαιρνε διθυραμβικές κριτικές, και πήγε όλη στο νεροχύτη. Αν αυτό το πράγμα ήταν μέντα, εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης! :flipout:

Τα υγρά μας είναι σαν τα μωρά που θέλουν στοργή και προδέρμ. Αγοράζουμε μόνο από καταστήματα στα οποία έχουμε εμπιστοσύνη, αν και αρκετές φορές ούτε και αυτό μας διασφαλίζει απόλυτα, ο κατάλογος με τα περιστατικά με αλλοιωμένα υγρά από τα ελληνικά καταστήματα θα είναι πολύ μακρύς.

Τα πράγματα είναι απλά, τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, πέντε το λαδόξυδο. Το να αγοράζει κάποιος π.χ., τις αντιστάσεις του Subtank στα 25 ευρώ τη πεντάδα από ελληνικό κατάστημα, και να πληρώσει και έξτρα μεταφορικά ή να κάψει βενζίνη για να πάει στο κατάστημα, τη στιγμή που μπορεί να τις αγοράσει στα 8-9 ευρώ από το fasttech με μερικά κλικ στο ποντίκι και να του έρθουν συστημένες στο σπίτι του, φυσικά και είναι δικαίωμά του, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν συμπεριφέρεται και ιδιαίτερα έξυπνα σαν καταναλωτής, για να χρησιμοποιήσω την πιο ευγενική δυνατή έκφραση. :flipout:

Άλλο παράδειγμα. Έχω αγοράσει σχεδόν όλα μου τα μοντάκια από το fasttech. Όταν όμως ήρθε η ώρα του πολύ ακριβού μοντ, προτίμησα να τα σκάσω σε ελληνικό κατάστημα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Θα μπορούσα να το πάρω στα 140 ευρώ από Κίνα, αλλά προτίμησα να σκάσω 189 ευρώ σε ελληνικό κατάστημα, γιατί πολύ απλά είχα την ευκαιρία μετά από συμφωνία που είχε προηγηθεί, να ανοιχτεί το κουτί μπροστά μου, να το εξετάσω εξονυχιστικά και να το ατμίσω με την ησυχία μου με δύο TFV4 που είχα φέρει μαζί μου. Μετά από κανένα μισάωρο δοκιμών, και όταν το μοντάκι πέρασε όλα τα τεστ του δικού μου ποιοτικού ελέγχου, πλήρωσα κι έφυγα... :2thumb22sup:

Reuleaux_DNA200ampTFV4_zpsiqvexdz8.jpg

Ποια είναι ακριβώς η στραβή που θα μπορούσε να συμβεί, όταν αγοράζει κάποιος έναν ατμοποιητή, μία πεντάδα αντιστάσεις, ένα ζευγάρι μπαταρίες από ένα κινέζικο site σαν το fasttech; :chinscratch:

Έχω αγοράσει πάνω από 1500 ευρώ είδη η.τ. από το fasttech, μοντάκια, ατμοποιητές, αντιστάσεις, επιστόμια, γυάλινα και πολυκαρβονικά τανκάκια, ότι μπορείς να φανταστείς. Αν παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάτι, το επιστρέφεις με δικά τους έξοδα και παίρνεις είτε refund, είτε εκπτωτικό κουπόνι για να ψωνίσεις άλλα πράγματα...

Σκέφτομαι οτι γούστα είναι αυτά. Για τους κινέζους μπορεί να θεωρείται τέλειο...

Γενικά έχουν μία διαφορετική άποψη περί γεύσης στην Κίνα.
Όταν στα τσουρέκια τους βάζουν φασόλια και γλυκά βρίσκεις μόνο σε κάτι αλυσίδες του στυλ Pizza Hut, δεν πας να φας κάτι αμιγώς κινέζικο! :p
Στην περίπτωση όμως του branded προϊόντος θα έπρεπε να μιλάμε για την (περίπου τουλάχιστον) ίδια γεύση!

Μα τα συγκεκριμένα τα ατμίζω ένα χρόνο. Δεν κρίνω τα liqua αλλά το ποσο διαφορετικά ηταν αυτά που πήρα απο εκει σε σχέση με αυτά που αγοράζω απο εδω. Στην τριπλάσια τιμή εδω βέβαια.

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά αν δεν τα ατμίσεις και τα πετάξεις στο νεροχύτη, τα εδώ είναι πιο φτηνά.

@Voyatz Καλορίζικο βρε! Άντε και εις ανώτερα! :p

Εγώ απορώ πως παίρνεται οτιδήποτε για το HT από Κίνα και σε μια στραβή τι κάνετε ?

Αν έχεις πολλά modάκια δεν σε πειράζει να περιμένεις ένα μήνα μέχρι να σου έρθει και άλλον έναν σε περίπτωση που πρέπει να το στείλεις για αντικατάσταση. :smile:

Στραβά πολλά μπορούν να τύχουν, το θέμα είναι αν καλύπτεστε σε αυτό το χρονικό διάστημα παράδοσης πήγαινε - έλα. Όπως είπε και ο Tzimisce αν έχεις απόθεμα και δεν πιέζεσαι χρονικά οκ.

Τους ενημερώνεις στο ticket που έχεις ανοίξει για το κόστος αποστολής, που είναι συνήθως 8-9 ευρώ, σου στέλνουν τον αριθμό RMA και μετά τους στέλνεις σε μία φωτογραφία την απόδειξη...

Έχω αγοράσει σχεδόν όλα τα μοντάκια του fasttech.

Το διόρθωσα λίγο...

Ε, από σήμερα το μεσημέρι, δεν υπάρχει πλέον ''σχεδόν''!!!

:flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν υπάρχουν ανώτερα από ένα μοντάκι με την πλακέτα DNA200 Μιχάλη μου, και δεν θα υπάρξουν για αρκετό καιρό ακόμα... :grandpa:

Μην τον πιστεύεις δρακουλίνι!! Τα ίδια μου έλεγε πριν 34 μέρες!!

Χασοδίκη, κανόνισε να σε περιλάβω τώρα! :violent-smiley-030:

Ακούστε εκεί παιδιά, πήρε τον μικρό Χιονόλυκό μου, αλλά δεν μου τον έστειλε με το τελευταίο λεωφορείο, γιατί λέει, άκουσον άκουσον, το ξέχασε!!! :slapface:

Δεν έχω μοντάκι να ατμίσω ρε... :flipout:

Χασοδίκη, κανόνισε να σε περιλάβω τώρα! :violent-smiley-030:

Ακούστε εκεί παιδιά, πήρε τον μικρό Χιονόλυκό μου, αλλά δεν μου τον έστειλε με το τελευταίο λεωφορείο, γιατί λέει, άκουσον άκουσον, το ξέχασε!!! :slapface:

Δεν έχω μοντάκι να ατμίσω ρε... :flipout:

Κανονισε χατζηγεωργιου να με μπλεξεις. ΔΕΝ μου ειπες οτι του ειπες οτι τον ξεχασες. Μου ειπες οτι του ειπες οτι μου τον δανεισες και ΔΕΧΤΗΚΕ.
Ω ρε χαμος θα γινει τωρα. :flipout:

Τελικα ο χιονολυκος ποιου ειναι βρε παιδια. ? :drummer:

Ειναι απλα Νικο μην μπερδευεσαι.
Φερνεις το spectro του Παναγιωτη γιατι ο χατζ ξεχασε ΚΑΙ το spectro, καλιμπραρουμε, παιρνεις το σπεκτρο οταν ο χατζ φερει το δικο του σπεκτρο, εγω του δινω τον χιονολυκο, κρατω το δικο του spectro για καλιμπραρισμα και του μονιτορ, αυτος δινει τον χιονολυκο στον Παναγιωτη και εσυ μενεις χωρις σπεκτρο και χιονολυκο.

Last edited:
Nαι, εγινες και εσυ mini voyager και σου φταιμε εμεις.
Με ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο σε αφησαμε, και τωρα εισαι με διπλα mod διπλους ατμοποιητες και γω δεν ξερω τι αλλο.
Παιξτο μας τωρα και παρθενος. Μονος σου τα παθες. :aetsch: