Παιδια καλημερα. Αλλαξα την πρωτη μου αντισταση στο Nobacco mas30 που εχω και μου φαινεται καπως διαφορετικη η γευση με το ιδιο υγρο. Σαν να ειναι καμμενες οι τζουρες ενα πραγμα, δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
Στην οθονη που εχει με την προηγουμενη αντισταση εγραφε 1.2Ω και το ειχα στα 4.0V που αντιστοιχουσε στα 13.3W. Στην καινουρια γραφει 1.5Ω και το εχω στα 4.5V που αντιστοιχει στα 13.5W.
Με την προηγουμενη αντισταση τραβαγα τζουρα περιπου 2.5 δευτερολεπτα και τον ενιωθα καλα τον καπνο που τραβαγα στα πνευμονια! Τωρα με την καινουρια τον νιωθω πιο πολυ σαν καμμενο τον καπνο μεσα στο στομα ομως. Τι κανω η εκανα λαθος?
Το εκανα αυτο που λες. Το αφησα κανα 5λεπτο να στεκεται ορθιο για να μουσκεψει οπως ειπες. Οπως επισης αφου εβαλα την καινουρια αντισταση, εριξα 4,5 σταγονες στο βαμβακι μεσα απο κατι τρυπουλες που εχει. Το τελευταιο μου το ειπε ο μαγαζατορας που πηρα την αντισταση. Λες να το παραμουσκεψα το βαμβακι?
...ψαχνω να βρω υγρα χωρις αρωματα και να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στην γευση του κανονικου τσιγαρου. Γευσεις και αρωματα δεν θελω για τωρα..
Υπαρχει μια αντιφαση στο παραπανω. Το κανονικο τσιγαρο εκτος απο την "γευση" καμμενου" που εισπρατεις επειδη καιγονται ο καπνος/χαρτι, εχει και καποιο αρωμα.
Υγρο χωρις αρωμα δεν θα καταφερει να σου δωσει αυτη την αισθηση οτι κατι "καιγεται". Απο την αλλη καταλαβαινω οτι δεν θες καποιο αρωμα (οτιδηποτε) που δεν συναδει με τα κλασσικα τσιγαρα.
Οποτε 2 πραγματα θα δοκιμασεις:
α) Σκετη νικοτινουχα βαση χωρις αρωμα. Αναλογως την βαση βεβαια, ισως και παλι αισθανθεις μια διακριτικη γλυκαδα που βγαζουν μερικες βασεις λογω της γλυκερινης.
β) Καποιο αρωμα με προσανατολισμο στην "καπνικη" γευση. Προσωπικα αυτη η χημικη γευση του "καπνικου" ποτέ δεν μου αρεσε. Αν πας σε αυτη την επιλογη, εχεις πολυ ψαξιμο μεχρι να καταληξεις σε καποια καπνικη γευση που να σου καθεται καλα.
Θα ελεγα να πειραματιστεις πρωτα με σκετη βαση. Φθηνη ειναι κι ολας, μπορει να σου ταιριαξει.
Ειμαι καινουριος στο αθλημα παιδια, συγχωρεστε με για τις αντιφασεις μου!![]()
Οταν λες σκετη νικοτινουχα βαση τι εννοεις? Την ζηταω ετσι? Να την ψαξω ετσι στο ιντερνετ?
Η "καμμενη" γευση που ειχα στην αρχη της καινουριας αντιστασης που εγραψα στα προηγουμενα ποστ εφυγε τελειως παρεπιπτοντως.
Νατα μας.warewolf73 δεν αφήνεις τα λόγια και να μας φτιασεις τίποτις; :drool1:
Στο μεταξύ συμβαίνει το εξής περίεργο :chinscratch:
Όπου διαβάσω για υγρά DIY παντού διαβάζω η ακούω αυτό το όνομα...
Σε κατάστημα στο Περιστέρι προχθές το έφερε η κουβέντα για υγρά, πως τι κλπ.... και η κοπέλα είπε, αυτά στο Μιχάλη που είναι έξπερτ στα υγρά DIY ...
Και δεν κάνω πλάκα. :smile:
Τελικά δεν άντεξα και τον πήρα. Πρώτες εντυπώσεις: άπαιχτη γεύση
Η τζούρα του είναι όπως τη θέλω, δεν μου χρειάζεται πιο σφιχτή. Με επηρέασε και το αισθητικό μέρος, ο ταΐφουν μου φάνηκε τεράστιος. Ακόμα είμαι με το στήσιμο που μου έκαναν στο μαγαζί, όταν αδειάσω το τανκ θα δοκιμάσω να κάνω και εγώ ενα
Που τωρα βασικα αν περιμενες απο μενα σωθηκες. Για ολο το μνημονιο 3 μπισκοτο ατμιζω. Θα ξανα αλλαξω στο μνημονιο 4.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.