E - smoke...

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί..
Να μην ξαναπάρω πακέτο και θα τον κάνω Οσιο Βογιατζερ..

Απάντηση: Re: E - smoke...

να του πάρεις δώρο μια 22άρα 4κ HDR τηλεόραση για την κουζίνα βρε...:grinning-smiley-043

Αν το κανει, θα σου παρω εσενα δωρο μια oled 65αρα.
(θα σε κανω εγω να παρακαλας να του παρει 4κ) :laugh:

Χαχαχαχα μάλλον δε θα πρόλαβα γιατί κάτι μου λέει ότι πιο γρήγορα θα του πάρει μια OLED ο J_,L? για να δει το φως το αληθινό..
Αλλά εντάξει τον φάγαμε τον άνθρωπο με την τηλεόραση του...Αλλά εσείς που τον ξέρετε καλύτερα μάλλον δεν παίρνει χαμπάρι... :-)

Οπως τη βλεπω τη δουλεια μονο απο εμενα,τοσες φορες που το ανεφερα,αλλα και τα υπολοιπα παιδια,ηδη θα ειχες μαζεψει για το επομενο σετακι UHD bluray δισκους!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

το εφτιαξα το Σαββατο.100ml και αρωμα βανιλια-καραμελα.
θα το αφησω μεχρι τελος του μηνα.
μυριζω το django(http://www.vapeland.gr/13th-floor-elevapors-django)που μου αρεσει πολυ και βλεπω οτι σε σχεση με το δικο μου,η καραμελα του ειναι πολυ εντονη.
να σταξω καμια σταλα καραμελα παραπανω στο δικο μου,ή να περιμενω να δοκιμασω πρωτα?

μετα απο μια εβδομαδα,ειπα να δοκιμασω λιγο να δω πως παει.
φαινεται αρκετα αραιο και στην τζουρα δεν νοιωθω την γευση ουτε της βανιλιας ουτε της καραμελας..
μηπως εβαλα λιγο αρωμα στα 100ml που εφτιαξα?
5% απο 2,5ml το καθε αρωμα.

Ισως θέλει διπλή δόση. Βανίλια και καραμέλα είναι αδύνατα αρώματα. Δεν είναι όλα τα αρώματα (ακόμα και της ίδιας εταιρίας) το ίδιο δυνατά.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ισως θέλει διπλή δόση. Βανίλια και καραμέλα είναι αδύνατα αρώματα. Δεν είναι όλα τα αρώματα (ακόμα και της ίδιας εταιρίας) το ίδιο δυνατά.

αρα-αλλα 5ml(απο 2,5 το καθενα ή 1,5 βανιλια και 3,5 καραμελα που μου αρεσει περισσοτερο)και παλι ανακατεμα τις 2-3 πρωτες ημερες οπως εκανα στην αρχη?

Ναι, αλλά αυτή την φορά μετά την 1η μέρα μη φοβηθείς να πάρεις μια δόση να δοκιμάσεις (για την ένταση της γεύσης).

συνεχιζει να μου ειναι αγευστο μετα απο 5 επιπλεον ml αρωματος που συμπληρωσα εχθες.
συνολο αρωματος στα 100ml μεχρι τωρα,10ml.
ποσο να ριξω ακομα?

Εγώ λέω να μην ρίξεις άλλο. Αστο μερικες μέρες. 10% άρωμα είναι (κατα την γνώμη μου) πολύ.
Χωρίς καπάκι το άφησες καθόλου ? Εγώ τα δικά μου τα αφήνω την πρώτη μέρα ανοιχτά για 12 ώρες.

Νέο γκατζετάκι... Χωρητικότητα, μπαταρία, μέγεθος ιδανικά! Ότι ακριβώς έψαχνα.

ps. και πολυ premium κατασκευή / feeling!

69b7546ac08bf7ab7e3216929ad2c050.jpg

Me likes! :drool:
Κατάλαβαν επιτέλους ότι το να τα βάφουν είναι άσκοπο;

Εγώ ξεκίνησα σήμερα να στήνω μία συνταγή για τούτο...

884-2543.jpg

Το κακό είναι ότι δεν βρήκα όλα τα "κομμάτια" της συνταγής σε liquid france, οπότε παίζω με TPA και acapela...
Ο καιρός θα δείξει.

Τα υλικά ή την συνταγή;
Μία συνταγή βλέπω εδώ π.χ.
Σοβαρά, σου αρέσει αυτό το υγρό;
Εγώ που το δοκίμασα νόμιζα ότι έπαιρνα κάτι καμένο.
Βρε μήπως έδωσα σε λάθος άνθρωπο το κατσαριδοκτόνο της Cosmic fog; :flipout: