E - smoke...

Τα υλικά ή την συνταγή;
Μία συνταγή βλέπω εδώ π.χ.
Σοβαρά, σου αρέσει αυτό το υγρό;
Εγώ που το δοκίμασα νόμιζα ότι έπαιρνα κάτι καμένο.
Βρε μήπως έδωσα σε λάθος άνθρωπο το κατσαριδοκτόνο της Cosmic fog; :flipout:

μου αρεσει η καραμελα του πολυ.
επισης για gourmet,δοκιμαστε αυτα https://www.ejuices.com/collections/kilo-black-series
απλα καταπληκτικα και βγαινουν και σε καλη τιμη.

Είχα δοκιμάσει κάποιο και ήταν σαν μουστοκούλουρο. :p
Δεν θυμάμαι ποιο όμως...
Όντως καταπληκτικό.

Ακόμη και 24 την εβδομάδα είναι πολλά για υγρά. :smile:
Για αυτό κατά βάση φτιάχνω τα δικά μου.
Με τη νικοτίνη που κάνω μου βγαίνει κάπου στα 10-15 τα 100ml.

Nα παμε να προμηθευτουμε μπουκαλια νικοτινης πριν αλλαξει ο χρονος. ?
Και τυχον υπαρχων στοκ σε μαγαζια και προμηθευτες τι θα απογινουν .?
Δεν θα τα διοχετευσουν στην αγορα εστω και στη ζουλα. ?

Αν ειναι να παω να παρω μερικα μπουκαλια νικοτινης (ελπιζω να μην εχει πεσει ηδη ακριδα στα στοκ)

Απο την αλλη παλι, εχει νοημα να στοκαρουμε...βαρελια. ? Αφου οσο και να παρουμε καποια στιγμη θα τελειωσει και θα το γυρισουμε στα μικρα μπουκαλακια.
Αν εξαιρεσουμε το γεγονος πως θα γεμιζει το σπιτι μπουκαλακια νικοτινουχα, η τιμη υποθετω παλι θα ειναι αναλογη της ποσοτητας με αποτελεσμα το ιδιο κοστος.

Οποτε δεν το βλεπω και τοσο καταστροφικο για να στοκαρουμε οσο μπορουμε απο τωρα 100αρια μπουκαλια.
Εγω π.χ. με ενα μπουκαλακι 20ml 20αρας νικοτινουχας βασης με την αραιωση που κανω θα περναω 10+ μερες. Δεν το βρισκω και τοσο τραγικο, εχετε αντιθετη αποψη. ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Με τα υγρά που έφτιαχνες τι έγινε τελικά ? Δυνάμωσε καθόλου η γεύση ?

μμμ..δεν ενθουσιαστικα.πιο δυνατο απ`οτι περιμενα και αγευστο.
μαλλον ηταν ελαφρια η καραμελα.

Nα παμε να προμηθευτουμε μπουκαλια νικοτινης πριν αλλαξει ο χρονος. ?...

Εγώ πήρα ένα λίτρο 100άρας VG, την χώρισα σε 10 γυάλινα 100mlιτρα και πήγε στον καταψύκτη της αποθήκης.
Για μια 6-7ετία με την παρούσα αναλογία νικοτίνης που ατμίζω, είμαι καλυμένος. Αν μειώσω την νικοτίνη περισσότερο ακόμα καλύτερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μμμ..δεν ενθουσιαστικα.πιο δυνατο απ`οτι περιμενα και αγευστο.
μαλλον ηταν ελαφρια η καραμελα.

Aν το βρίσκεις δυνατό, δοκίμασε να μειώσεις λίγο την νικοτίνη.
Η PG τονίζει το άρωμα και το χτύπημα ενώ η VG το μπούκωμα και το ντουμάνι. Αλλά εσύ είσαι ήδη 50/50 και το βρίσκεις ήδη δυνατό...

Εχω υγρά ίδιας εταιρείας που το ένα θέλει (σύμφωνα με τα γούστα μου) 4 σταγόνες ανα 10ml ενώ ένα άλλο (πεπόνι) 16...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Εγώ πήρα ένα λίτρο 100άρας VG, την χώρισα σε 10 γυάλινα 100mlιτρα και πήγε στον καταψύκτη της αποθήκης.
Για μια 6-7ετία με την παρούσα αναλογία νικοτίνης που ατμίζω, είμαι καλυμένος. Αν μειώσω την νικοτίνη περισσότερο ακόμα καλύτερα.

Aν το βρίσκεις δυνατό, δοκίμασε να μειώσεις λίγο την νικοτίνη.
Η PG τονίζει το άρωμα και το χτύπημα ενώ η VG το μπούκωμα και το ντουμάνι. Αλλά εσύ είσαι ήδη 50/50 και το βρίσκεις ήδη δυνατό...

Εχω υγρά ίδιας εταιρείας που το ένα θέλει (σύμφωνα με τα γούστα μου) 4 σταγόνες ανα 10ml ενώ ένα άλλο (πεπόνι) 16...

στο επομενο θα προσεξω περισσοτερο..ευχαριστω

...Απο την αλλη παλι, εχει νοημα να στοκαρουμε...βαρελια. ? Αφου οσο και να παρουμε καποια στιγμη θα τελειωσει και θα το γυρισουμε στα μικρα μπουκαλακια.
Αν εξαιρεσουμε το γεγονος πως θα γεμιζει το σπιτι μπουκαλακια νικοτινουχα, η τιμη υποθετω παλι θα ειναι αναλογη της ποσοτητας με αποτελεσμα το ιδιο κοστος.

Οποτε δεν το βλεπω και τοσο καταστροφικο για να στοκαρουμε οσο μπορουμε απο τωρα 100αρια μπουκαλια.
Εγω π.χ. με ενα μπουκαλακι 20ml 20αρας νικοτινουχας βασης με την αραιωση που κανω θα περναω 10+ μερες. Δεν το βρισκω και τοσο τραγικο, εχετε αντιθετη αποψη. ?

Δεν ισχύει το "έρχεται μία η άλλη"...
Δες εδώ πχ...
Τα 100ml 100αρας τα πληρώνεις 24Ε
Τα 1000ml 100άρας της ίδιας εταιρείας τα πληρώνεις 130Ε
Δηλαδή 10πλάσια ποσότητα ίδιου υλικού αλλά 5πλάσια μόνο τιμή... (Κανε κλικ στην συγκέντρωση νικοτίνης που προτιμάς)
http://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/ατμιστική-βάση/βάση-e-liquid-100ml.html
http://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/ατμιστική-βάση/βάση-e-liquid-1000ml.html

Οπως επίσης, δραχμικά συμφέρει να αγοράσεις την δυνατοτερη νικοτίνη απο τις προσφερόμενες επιλογές (στην συγκεκριμένη περίπτωση την 100άρα) αφού μπορείς ανα πάσα στιγμή να την αραιώσεις - και θα αποφύγεις και τα πολλά μπουκαλάκια και χώρο στην κατάψυξη.
Προτείνεται η αραίωση της νικοτινούχας να γίνεται πάντα μόνο κατα την παρασκςυή του τελικού ατμιστικού υγρού.

Νέο γκατζετάκι... Χωρητικότητα, μπαταρία, μέγεθος ιδανικά! Ότι ακριβώς έψαχνα.

ps. και πολυ premium κατασκευή / feeling!

69b7546ac08bf7ab7e3216929ad2c050.jpg

Ωραιότατο το μοντάκιον. :operator:

Δέχεται οποιονδήποτε ατμοποιητή ή μόνο τον συγκεκριμένο, αν καταλαβαίνω καλά από τις φωτό στο fasttech;

Εγώ πάλι, μια και δεν έχω μοντάκι να ατμίσω, :flipout: σκέφτομαι να τσιμπήσω κι αυτό εδώ, μου αρέσει πολύ η θέση του fire...

περνει με ανταπτορα που υπαρχει μεσα στην συσκευασια.
ο Tesla που λες,ειναι ομορφο μηχανακι,αλλα για εμενα εινα μεγαλο μειον το οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια.

Για μένα πάλι Δημήτρη, που έχω 12 μοντάκια και είναι όλα με αποσπώμενες μπαταρίες, το να πάρω κι ένα μοντάκι με ενσωματωμένη μπαταρία μου φαίνεται μεγάλο συν... :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Για μένα πάλι Δημήτρη, που έχω 12 μοντάκια και είναι όλα με αποσπώμενες μπαταρίες, το να πάρω κι ένα μοντάκι με ενσωματωμένη μπαταρία μου φαίνεται μεγάλο συν... :music-smiley-005:

12 μοντακια.....!!!ενα καθε 2ωρο της ημερας..ωραιος..
να σου πω την αληθεια και εγω το ζαχαρωνα αλλα κολλησα στην μπαταρια.
ειναι ομως ταμαμ για βολτιτσα.πολυ ομορφο και διακριτικο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μήτσο μακριά από το Βογιατζάκη.... :beatnik2::beatnik2: :flipout:

Απλή συμβουλή... :grandpa:

καταλαβα...για να εχει 12 μοντακια,θα εχει σιγουρα και καμια 30αρια ατμοποιητες,20 μπαταριες και κανα 5αρι φορτιστες.
ευχαριστω Νικολα...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

.....να πάρω κι ένα μοντάκι με ενσωματωμένη μπαταρία μου φαίνεται μεγάλο συν... :music-smiley-005:

Τι να πω και εγώ ο μαύρος........ :flipout:

20161221_220803-1.jpg

καταλαβα...για να εχει 12 μοντακια,θα εχει σιγουρα και καμια 30αρια ατμοποιητες,20 μπαταριες και κανα 5αρι
φορτιστες.
ευχαριστω Νικολα...:BDGBGDB55:

Ξέχασες την ποσότητα σε ατμιστικά υγρά !!! :flipout: