E - smoke...

Παναγιώτη ευχαριστώ για την απάντηση..
Οπότε όλα καλά.. Βέβαια τώρα που το ανακατεψα έτσι για ακόμη μια φορά, δεν το είδα τελείως διάφανο, σαν να μην έχουν διαλυθεί τελείως οι κρυσταλλοι..

Άσε το να ωριμάσει.
Όταν δοκίμασα τη βανίλια της EcoVape νόμιζα ότι δεν είχε καθόλου άρωμα.
Και μιλάμε για έτοιμο υγρό. Όχι DIY.
Ήρθε μετά από μία εβδομάδα.

BTW τσίμπησα ένα ecoVape Strawberry milkshake και ένα American Stars Honey Hornet...
Θα ξεκινήσω από το δεύτερο γιατί το πρώτο θα θέλει λογικά πάλι καμία εβδομάδα να ντώσει. :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

Παναγιώτη ευχαριστώ για την απάντηση..
Οπότε όλα καλά.. Βέβαια τώρα που το ανακατεψα έτσι για ακόμη μια φορά, δεν το είδα τελείως διάφανο, σαν να μην έχουν διαλυθεί τελείως οι κρυσταλλοι..

Άγη, οι κρύσταλλοι του Ethyl Maltol, εφόσον δεν τους βλέπεις με ελαφρύ ανακάτεμα να κολυμπάνε στο υγρό, γιατί έχουν τη τάση να κατακάθονται στο κάτω μέρος του μπουκαλιού, έχουν διαλυθεί πλήρως, μην ανησυχείς καθόλου.

Κάθε βδομάδα περίπου, του ρίχνεις ένα πολύ ευγενικό ανακάτεμα με τη σπατουλίτσα για 1-2 λεπτά και αυτό είναι όλο...

ΥΓ.: Μη κάνεις το λάθος και πέσεις "με τα μούτρα" στο Grandmaster και το ατμίζεις μόνο του αποκλειστικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιατί το πολύ σε 1-2 μήνες, όπως ακριβώς το έπαθε και ο Χασοδίκης με το HoneyBrew, θα πάθεις κορεσμό γεύσης και θα το "κάψεις" το υγρό, δεν θα μπορέσεις ποτέ να το ατμίσεις ξανά, θα σου προκαλεί αηδία...

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη... Αντε στην υγειά μου,άλλες 28 μέρες έμειναν..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είχα ξανακάνει την ερώτηση..Μήπως έχετε δοκιμάσει - φτιάξει κάτι σε Nutella??

Ότι δοκίμασα σε nutella άφηνε πάρα πολλά κατάλοιπα.
Για αυτό και τα έκοψα. :smile:

Ναι, ενώ το Milky Way πάει πίσω. Πυρηνική βόμβα θυμίζουν τα κατάλοιπα που αφήνει μέσα σε 15-20ml ατμίσματος, το πολύ... :flipout:

Δεν αξίζει καθόλου λοιπόν τον κόπο και την... γεύση??

Δεν είμαι σίγουρος αν εννοείς το Milky Way Άγη, εγώ συνεχίζω και το ατμίζω κανονικά και γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τα κατάλοιπα! :flipout:

Δες εδώ πώς έχει καταντήσει το Milky Way την επισκευάσιμη κεφαλή του TFV4 με σύρμα Clapton και βαμβάκι Nakamichi, στα 0,5Ω και άτμισμα στα 35 βατάκια μόλις, μετά από 20-25ml ατμίσματος...

TFV4_head_MilkyWay_zps7psoftbx.jpg

Για να καταλάβεις τι ακριβώς παίζει, με το Superior και άτμισμα στα 30W με την επισκευάσιμη κεφαλή του TFV4, μετά από 60-70ml ατμίσματος, το Nakamichi είναι ακόμα σαν καινούριο, δεν έχει πάρει χαμπάρι καν...

Παναγιώτη αναφέρομαι για τη γεύση Nutella αν υπάρχει κάποια πρόταση και αναρωτιέμαι αν αξίζει ή οτιδήποτε γεύση σε σχέση με τα κατάλοιπα που αφήνει...
Στο κάτω κάτω δε με βλέπω να αλλάζω το ταπεινοτατο setup μου... Τουλάχιστον μέχρι να κατέβω Αθήνα..

Ναι, ενώ το Milky Way πάει πίσω. Πυρηνική βόμβα θυμίζουν τα κατάλοιπα που αφήνει μέσα σε 15-20ml ατμίσματος, το πολύ... :flipout:

Ποια 15-20ml...
Μιλάμε ότι είναι μόνο για dripper για να αλλάζεις βαμβάκι κάθε δέκα τζούρες!
Χειρότερο και από το πεπόνι της Blackout!

Δεν αξίζει καθόλου λοιπόν τον κόπο και την... γεύση??

Κοίτα...
Αν παίξεις έναν συνδυασμό Chocolate premium με nocciola (Atmos) με λίγο hazelnut και praline της TFA θα πλησιάσεις πολύ την nutella.
Αν παίξεις μόνο με τα atmos (50/50) θα είσαι πιο κοντά στη Merenta.
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο ο πρώτος συνδιασμός χωρίς το hazelnut, γιατί έβγαινε πιο βουτυράτο.
Προς τη μαλακή κρέμα που βάζουν για γέμιση στα μπισκότα.
Μετά έβαλα και μπισκότο της flavourarts και χάθηκε η μπάλα! :flipout:
Έχεις φάει αυτά τα μαλακά μπισκότα που στο κέντρο τους έχουν πραλίνα;
Ένα τέτοιο πράγμα.

Χαχαχαχα μιλάμε για απίστευτο ΜερεντοNutelloατμιστη!!
Υπάρχει κάποιο έτοιμο να ξεκινήσω τις δοκιμές ή θα μου προτείνεις τη συνταγή που προτιμάς με τα λιγότερα κατάλοιπα να παραγγείλω μερικά αρώματα..

Γενικά στα γλυκά. :smile:

Τα λιγότερα κατάλοιπα θα σου τα βγάλει η πραλίνα της TFA.
Σε αυτή θα παίξεις μόνη της, χωρίς το hazelnut, γιατί μόνο στυφίλα θα σου δώσει.
Αυτό μπορείς να το παρακάμψεις και τελείως εδώ που τα λέμε.

Αλλά την πιο σωστό γεύση, ο συνδυασμός του Atmos.
Αν δεν παίζεις όμως με επισκευάσιμες θα έλεγα να μείνεις μακριά.

Οπότε ως αρχάριος χωρίς επισκευασιμη καμία ελπίδα να ρουφηξουμε καμία μερεντιά??
Τίποτα εύκολο για φτιαξιμο ή αγορά κατευθείαν ???
Καλά καλά σας επρηξα το κόβω... :-)

Μπορείς να δοκιμάσεις με τον Atmos και να φτιάξεις λίγα ml.
Αν νομίζεις ότι αξίζει να αλλάζεις πιο συχνά αντιστάσεις... :nounder:
Σαν το καϊμάκι του που πετάς τον ατμοποιητή όπως έχει, δεν είναι πάντως. Μην ανησυχείς. :flipout:

Είναι η συνταγή που βρίσκω στο ίντερνετ ως nutella??
Αυτή που λέει πως παρασκευή 10 ml με 8 σταγόνες chocolate premium και 8 σταγόνες nocciola??

Yup.
Με τα αρώματα της TFA είναι η πιο "διορθωμένη".
Αλλά μπορείς να ξεκινήσεις άνετα από αυτή και μετά βλέπεις.

Αν είναι να κάνουμε τη δουλειά σωστά να την κάνουμε σωστά..
Να παραγγείλω τα αρώματα της TFA λοιπόν από κάπου ?Τα ίδια φαντάζομαι..
Και σα βάση 50:50??

Βάση πάρε με τις αναλογίες PG/VG που είχε το δείγμα που δοκίμασες και σου άρεσε. Αν έχει περισσότερη ή λιγότερη PG (ή VG), το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό υγρό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...με την έννοια, οτι πρέπει να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις άρωμα.

Εφτιαξα, με τα ίδια ακριβώς υλικά που φτιάχνω πάντα, το μπισκότο μου, αλλά αντί για 50/50 έβαλα 75VG/25PG γιατι ξέμεινα απο PG και βαρέθηκα να πάω στο φαρμακείο (αλλά είπα να δοκιμάσω κι αυτήν την αναλογία).
Ε, λοιπόν, δεν βρήκα γεύση. Χρειάστηκε να το διορθώσω με διπλάσια ποσότητα αρώματος για να βγεί.

Last edited: