Εγώ έχω γίνει γραφικός σε αυτό το νήμα πολλές φορές αναφορικά με τα νέα trends στο άτμισμα.
Όλο το "άθλημα" έχει πάρει μια κατεύθυνση προς ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ ατμίσματος που ουδεμία σχέση δεν έχει ούτε με το κάπνισμα, αλλά ούτε και με το "κλασικό" άτμισμα. Ο καθένας βέβαια τη βρίσκει όπως επιθυμεί και δε θα μπω εγώ αστυνόμος στις συνήθειές του, αλλά ρε παιδιά μη μου πείτε ότι η μόνη οδός για να ευχαριστηθείτε είναι να τραβάτε τζούρα απο μπουρί σόμπας στα 200 watt, γεμίζοντας το δωμάτιό σας ομίχλη με την πρώτη τζούρα! Επίσης δεν είναι δυνατόν να συζητάτε για γεύση με τέτοιο τύπο ατμίσματος, όταν οδηγείτε τον ατμό απευθείας στα πνευμόνια σας, μην αφήνοντάς τον στο στόμα σας και κατ' επέκταση σε επαφή για σχετικά ικανή χρονική διάρκεια με τους γευστικούς σας κάλυκες.
Δεν είναι χαζοί ούτε και κολλημένοι όλα αυτά τα εκατομμύρια παλιών ατμιστών που επιμένουν στα max 20 watt, ατμοποιητές με σχετικά σφιχτές τζούρες και αντιστάσεις με νορμάλ τιμή Οhm!
H συγκεκριμένη ιστορία μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι. Η μπαταρία που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούσε ο συγκεκριμένος τύπς, υποτίθεται ότι είναι ιδανική για ατμισμα σε υψηλά watt. Παρόλα αυτά, ακόμη και αν όλο αυτό είναι μούφα, μη μου πείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι ανάλογο, ακόμα και σε έμπειρο χρήστη. Όσο πιέζεις την μπαταρία, όλο και περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες να την οδηγήσεις στα όριά της με άγνωστες συνέπειες.