E - smoke...

Μάλιστα... Αυτό είναι καλό. Αρκεί να μην διασπάται πάνω στην αντίσταση, όπως η VG σε μεγάλες θερμοκρασίες. Θέλω την γλυκειά αίσθηση, όχι στην γεύση, αλλά σαν τελική αίσθηση στον λαιμό μετά την εκπνοή...

προς mixologists!

τι ανακατεύουμε για να παρω αυτή τη δροσιά που εχει πχ το gins addiction ? η μέντα που πήρα το εχει αλλα εχει και πολύ έντονη μεντα :)

Δοκίμασα το ice enhancer της atmos labs, αλλα πραγματικά ειναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που εχω βάλει στο στόμα μου. Μυρίζει σαν διαλυτικό χρώματος με νεύτι. Γενικά μυρίζει κατι το επικίνδυνο χημικό που ο εγκέφαλός σου σου λέει ,NO! DONT!. (Πραγματικά απορώ ποιος ειπε το ΟΚ να βγεί στην παραγωγή αυτό το πράμα...)

Koolada της TPA.
Για δροσιά, ένα 2% θα κάνει δουλειά.
Αν ανέβεις στο 4% θα σου δώσει την αίσθηση του κρύου.
Αν θέλεις να το κάνεις παγωτό, μπορείς να ανέβεις μέχρι το 6% :p

σ'ωραιος...θα το δοκιμασω!

ps. στο 10% τι γινεται? παγώνει ο εγκέφαλός σου??? :laugh:

:flipout:
Δεν έχω δοκιμάσει πάνω από 4% για να σου πω.
Τώρα σκέφτομαι να βγάλω το Dulce de Leche της Haagen Dazs, οπότε θα παίξω στο 6%. :p

So far so good...

Αυτή τη στιγμή ατμίζω ένα Dinner lady lemon tart (απλά καταπληκτικό) και βλέπω τον φούρνο που μέσα ψήνονται...

strawberry-milkshake-2.jpg

Strawberry Milkshake

cinnamon-roll-muffins-53.jpg

Ντονατσάκι κανέλας με γλάσο ζάχαρης και γέμιση κρέμας ζαχαροπλαστικής.

apple_muffins_tray2.jpg

Muffins κανέλας με κόκκινο και πράσινο μήλο.

island-style-banana-cream-pie_hero.ashx

Τάρτα μπισκότου, με κρέμα μπανάνας, σαντιγί και ξηρούς καρπούς

Από αύριο μπαίνει η...
Coconut-Cream-Pie-1-800.jpg

ξεροψημένη τάρτα με με κρέμα ζαχαροπλαστικής, με πασπαλισμένη καρύδα, ξηρούς καρπούς και καραμέλα στο φούρνο.

Disclaimer: Το post προκαλεί υπογλυκαιμία :drool:

Υ.Γ. Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κανένα μισόλιτρο από αυτό το διαβόλι (Dinner lady lemon tart)!

Να δεις τι γίνεται στο σαλόνι που τα ανοίγω για να αναπνεύσουν...
Έχεις δει οικογενειακή κρίση υπογλυκαιμίας; :flipout:

:grandpa: και χωρίς θερμίδες!
Πρακτικά υπάρχουν τα πάντα.
Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός στο τι βάζεις και να έχεις όρεξη να διαβάσεις το MSDS (Material Safety Data Sheet) του κάθε αρώματος πριν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις.
Για την TPA π.χ. (που χρησιμοποιώ πλέον κατά κόρον) τα MSDS υπάρχουν όλα εδώ
ΙΜΗΟ, αν κάποιος δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με αυτά, καλό είναι να μείνει μακρυά από συνταγούλες και να αγοράζει έτοιμα concentrates.

Ήρθε η ώρα να σας φλομώσω κι εγώ με τις απορίες του πρωτάρη. (412 σελίδες, ούτε σίριαλ να ήταν :worshippy: )
Το λεπόν,
istick pico με melo iii mini.
Βάζω μέσα Αγρίνιο των 6mg.
Με πιάνει βήχας. Και η ενόχληση είναι στον λαιμό. Είτε στα 20w είτε στα 40w, o βήχας εκεί. Είτε αεράτες τζούρες είτε σφιχτές το αποτέλεσμα το ίδιο.
Ειδικά αν έχω ώρες να ατμίσω όπως πχ το πρωί με τον καφέ.
Και δεν το χωράει το μυαλό μου καθότι καπνιστής στριφτού εδώ και πολλά χρόνια, δεν είχα θέμα με τον βήχα ποτέ.
Είναι κάτι που θα συνηθίσω(έχω μια εβδομάδα που ατμίζω) ή κάνω κάτι παντελώς λάθος?
Βλέπω κόσμο που ρουφάει κάτι τζούρες σαν απορροφητήρες και βγάζουν ντουμάνι λες και είναι βαπόρια του 50' και δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει λάθος.

Απο στριφτό να πέφτεις στα 6mg είναι λίγο. Εγω απο στριφτό, άρχισα με 18 και τώρα είμαι στα 15. Το επόμενο μπουκαλάκι που θα αραιώσω θα το κάνω στα 12.5mg και θα δω πως θα πάει...
Petran δοκίμασε και 2-3 άλλα υγρά/αρώματα να δεις αν ο βήχας εμφανίζεται και μ'αυτά. Και με 12mg υγρά επίσης. Η λιγότερη νικοτινη σπρώχνει τον οργανισμό να τραβάει συχνότερα τζούρες.

Επίσης, ασε τα μπουκαλάκια 1-2 μέρες ανοιχτά να τραβήξουν λίγο οξυγόνο. Με τα υγρά που φτιάχνω, έχω δει οτι τα "άγουρα" υγρά είναι σκληρά στον λαιμό. Μετά απο 1-2 εβδομάδες απαλαίνουν.

Θα το δοκιμάσω παιδιά.
Βέβαια μου κάνει εντύπωση αυτό που λες BIOS καθότι το melo το γεμίζω μόνο μια φορά το πρωί και με πάει κανονικά μέχρι το βράδυ, δεν το γεμίζω δεύτερη φορά για να πω οτι ρουφάω πολύ και γι αυτό μου ρημάζει τον λαιμό.

To Αγρίνιο είναι 50/50.
Κόψε την PG.
Πάρε υγρά σε high VG να δοκιμάσεις.
Για πιο φτηνά, πάρε τζούρες από μία σκέτη βάση VG να δεις αν σου φέρνει βήχα. :smile:

Μιχάλη ευχαριστώ αλλά μπορείς να τα πεις και στα ελληνικά; lol
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα καθότι νέος στο άθλημα.