E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μα αν καταλαβα καλα, αυτο συμβαινει και τωρα.
Για αυτο και σταματησαν οι εταιριες να διανειμουν μιξαρισμενες ΣΚΕΤΕΣ βασεις.
Οποιοδηποτε υλικο βασης εχει προσμιξη ακομη και με αλλη σκετη βαση ή...νερο οπως η vg, φορολογειται πλεον.

Ναι σε σχεση με το λιτρο του φαρμακειου η εμφιαλωμενη στα 100 ml ειναι πιο ακριβη, αλλα ετσι ηταν και πριν.
Προς ωρας θα παρω λιγες απο αυτες που ατμιζα επειδη ξεμεινα και σε δευτερο πλανο θα κατσω και θα δοκιμασω αυτες των φαρμακειων που ειπωθηκαν να δω ποια μου καθεται καλυτερα εμενα σαν γευση.

Και μια υποσημειωση:
Μερικοι αναρωτιουνται πως καταφερα να ατμιζω σκετη ΑΓΕΥΣΤΗ βαση.
Ισως συνετελεσε το γεγονος οτι ατμιζα βασεις της ατμος οπου σε σχεση με αλλες που εχω δοκιμασει, τις βρισκω πιο γλυκες, σαν ζαχαρονερο ενα πραγμα.
Αοσμες μεν, αλλα με μια γλυκαδα που σπαζει το αγευστο του θεματος.
Αυτο τουλαχιστον στον ατμοποιητη που χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια.
Οποτε η γευση των βασεων φαρμακειου θα εξαρτηθει απο το ποια θα μοιαζει καλυτερα σε αυτη που ειχα συνηθισει.

πόσα λίτρα θέλεις, μέχρι μισό κιλό έχω να σου δώσω, βάσεις atmos lamb...περνάς από ασημακόπουλο, τσιμπάς ένα κουτί εκλέρ και έρχεσαι να σε τροφοδοτήσω... :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

... τσιμπάς ένα κουτί εκλέρ και έρχεσαι να σε τροφοδοτήσω... :music-smiley-005:

μου θες και εκλερακια.
Δοκιμασα σημερα εκεινα τα αρωματακια που μου χαρισες. Τωρα καταλαβα γιατι αυτα που χαρισες του χατζ, του ελεγες πως ηταν γκουρμε, πανακριβα και καταπληκτικα.

Εμενα μου δινετε οτι αποτυχια εχετε αγορασει και θελετε να την ξεφορτωθειτε.
Μονο μεταλλαξη δεν εχω παθει ακομη με αυτα που μου δινετε.
c003.gif

Ρε σκετη βαση μεχρι να βγει ο ηλιος απο την δυση, λεμε.

(Η τελευταια μου ελπιδα ειναι το kiss του τζιμισκε)
e010.gif

Last edited:
τεγκονικε μην στεναχωριεσαι βρε, θα σου φερω εκλερακια. :drool1:

οφθαλμον αντι οφθαλμου. :devil-smiley-029:

18895.jpg

Τα αρωματάκια που σου έδωσα ήταν ότι πιο χημικ....έεεε...γκουρμέ μου είχε μείνει ρε και είπα να φτιάξω έναν αχάριστο φίλο...

Ναι...ξεχασα να σου πω ευχαριστω που κοντεψε να μου φυτρωσει και τριτο αυτι.
Εχω παρει χαμπαρι ομως οτι αλλου εχεις καποια αρωματακια σπιτι σου καβατζαρισμενα, ενω αλλα τα εχεις σε κοινη θεα. (Τις σαβουρες για ξεπαστρεμα)
Οταν ξανα ερθω θα γινει ελεγχος αλα KGB, να ξετρουπωσω τα καλα γκουρμε.
Απροειδοποιητη εφοδος με σκυλο κ-9.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

μου θες και εκλερακια.
Δοκιμασα σημερα εκεινα τα αρωματακια που μου χαρισες. Τωρα καταλαβα γιατι αυτα που χαρισες του χατζ, του ελεγες πως ηταν γκουρμε, πανακριβα και καταπληκτικα.

Ναι, καλά, ενώ στους υπόλοιπους ο τεγκονίκος δίνει αρώματα που κόβουν φλέβα! :flipout:

Ατμίζω από το μεσημέρι το Pina Colada που μου έδωσε, που είναι μια μπούρδα και μισή, και μάλιστα μου έλεγε ότι θυμίζει το Cali Colada, ένα υγρό που μόνο που το μύριζες, σου ερχόταν μια γλυκιά ζαλάδα από το άρωμά του, σου ερχόταν να το πιεις από το μπουκάλι.

Καταρχήν, το Pina Colada που μου έδωσε, πρέπει να είναι παραγωγής π.Χ., μέχρι και την ημερομηνία λήξης στο μπουκάλι έχουν ξύσει! :flipout:

Στη σύγκριση τώρα, δεν μπορώ να βρω καμιά απολύτως διαφορά στη γεύση ανάμεσα στα δύο Pina Colada που έφτιαξα, αυτό με τη βάση Κύπρος + σύνδεσμος και αυτό με τη μωβ Pink Mule. Έστησα έναν TFV4 με τη μονή επισκευάσιμη κεφαλή στα 0.75Ω και άτμισα γύρω στα 5ml σήμερα στα 30 βατάκια, από 2-3ml από το καθένα...

Re: Απάντηση: E - smoke...

σπ@ζ@ρχ.δ.@ς συνέχεια

οι ναυτίλοι κουμπώνουν στον SX mini Q class ?
κι αν ναι μέχρι πόσα watt μπορούν να ανεβάσουν?

Θα κουμπώσει και μια χαρά. :smile:
Ειδικά αν η αντίσταση που θα του βάλεις θα θέλει πολλά watt, το Q class θα σου δώσει το maximum + αυτονομία.
Παίζω με dripping μία μέρα τώρα στα 60-70W, κάποια στιγμή έριξα και κάτι 140W που με πέθανε με 1mg νικοτίνη και συννέφιασε στο σπίτι και η μπαταρία είναι κάπου στο 70% της!
Το πόσα watt θα ανεβάσεις με τον ναυτίλο, εξαρτάται από την αντίσταση που θα του βάλεις.

τεγκονικε μην στεναχωριεσαι βρε, θα σου φερω εκλερακια. :drool1:

Είμαι στη φάση που έχω πετύχει τη ζύμη του εκλαίρ με το γλάσσο της σοκολάτας απ' έξω και παίζω με την σοκολάτα μέσα για να μην κάνει overwhelm το έξω. :p

Αν κρίνω απο τα μέχρι τώρα στοιχεία που βλέπω, τα δέκα x 100ml φιαλίδια νικοτινούχας 100mg που παρήγγειλα απο Κύπρο, μάλλον δεν πέρασαν τελωνείο...
Ελπίζω μην μεσολαβεί πλέον κάτι και έλθει μαζί τους και κανα συνοδευτικό χαρτί για πληρωμή του έξτρα φόρου (Θα είναι πάνω απο 100 Ε ο φόρος αυτός...) :))

1.JPG

Πάντως παρήγγειλα απο Κύπρο νικοτηνη στις 9/5, μου ηρθε mail, shipped στις 11/5 και ακόμη τίποτε.
Λέτε να παθαμε καμία ζημιά ??

Δεν έχεις νέα στην σελίδα των ελτα ? Βάζεις το track number και δεν σου δείχνει τίποτα ?

Αν κρίνω απο τα μέχρι τώρα στοιχεία που βλέπω, τα δέκα x 100ml φιαλίδια νικοτινούχας 100mg που παρήγγειλα απο Κύπρο, μάλλον δεν πέρασαν τελωνείο...
Ελπίζω μην μεσολαβεί πλέον κάτι και έλθει μαζί τους και κανα συνοδευτικό χαρτί για πληρωμή του έξτρα φόρου (Θα είναι πάνω απο 100 Ε ο φόρος αυτός...) :))

View attachment 141212

Ωχ, στη Βόρειο Ελλάδα είσαι; Από ότι γράφουν τα παιδιά στο vaping.gr το τελωνείο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι πολύ αυστηρότερο από αυτό της Αθήνας. Και ο φίλος Colombos74 είναι από τα βόρεια. Σας εύχομαι ότι καλύτερο παιδιά, μακάρι να μην έχετε περιπέτειες. :frown:

Κι εγώ το τελωνείο φοβήθηκα και παράγγειλα μόνο 2 μπουκάλια των 100ml...

Νομίζω, το τελωνείο που παρεμβάλεται (όταν...) είναι αυτό στην πρώτη είσοδο στην χώρα (Αθήνα στην προκείμενη περίπτωση). Δηλαδή, αν το δέμα πήγαινε Λαμία ή Λάρισα, ποιό τελωνείο θα το εξέταζε ? Αν όμως η πτήση απο Κύπρο ήταν απευθείας Θεσσαλονίκη, τότε αρμόδιο θα ήταν το τελωνείο Θεσσαλονίκης.
Δεν ξέρω βέβαια, δεν ειμαι γνώστης. Η νεκροψία στο τέλος θα δείξει. Με ενθαρρύνει το "--> ΜΔ.Καβάλας" που γράφει και ίσως μην σταθεί καθόλου Θεσσαλονίκη... Θα ενημερώνω καθώς θα γίνεται ανανέωση στην σελίδα των ελτα...

εντιτ

και να με πιάσει το τελωνείο Καβάλας, τελικά, ε ? lol

Το πρόβλημα με το τελωνείο Θεσσαλονίκης - απ'όσο το έχω ψάξει κι εγώ παλιότερα - για πράγματα απο το εξωτερικό, είναι οτι το τελωνείο στεγάζεται στον ίδιο χώρο με την ταχυδρομική υπηρεσία... Στην Αθήνα είναι μακριά το ένα απ'το άλλο (δεν ξέρω που).

Πάντως, και αν θυμάμαι καλά από το θέμα στο vaping.gr, τις περισσότερες φορές, ακόμα και για τα δέματα που σταματάνε στο τελωνείο στη Θεσσαλονίκη, οι παραλήπτες τους καλούνται να πληρώσουν επιπλέον τρία ευρώ μόλις, και καθαρίζουν. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που επιβάλλονται επιπλέον φόροι, ΦΠΑ κτλ. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτός με το μοντάκι Provari, που το είχε πάρει προσφορά στα 25 ευρώ, και το τελωνείο του έβαλε κανένα 100άρικο φόρους! :flipout:

Αλλά νομίζω ότι οτιδήποτε έρχεται από Αμερική, αντιμετωπίζει πολύ αυστηρότερο χειρισμό στα τελωνεία...

Μακάρι παιδιά να είναι μόλις 3 ευρώ και κανένας ΦΠΑ, αλλιώς θα τη φάμε άσχημα την καντεμια μου μέσα..

έναν καλό αεράτο ατμοποιητή για το Tesla Nano 60W

Ξεκινάς από πνευμονικές; :p
Ξεκινάς δυνατά!
Αυτά θέλουν και watt βέβαια...
Εγώ θα έλεγα για Aspire Atlantis ή κάποιον Kanger, αλλά μάλλον ο warewolf και ο Χατζ θα ξέρουν καλύτερα. :p

Όχι δεν ξεκινάω δυνατά κι εγώ για τον Atlantis σκεφτόμουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν όχι ο πιο αεράτος,ίσως ένας απο τους πιο δυνατούς σε αυτόν τον τομέα είναι ο Melo 2.
Mε μεγάλη χωρητικότητα-4,5ml- για να μην γεμίζεις κάθε 3 και λίγο.
Γεμίζει από πάνω πανεύκολα χωρίς να χρειαστεί να ξεβιδώσεις τίποτα.
Σε τιμή χώμα!!!
Τον εχω εδώ και 2 μήνες και έχω πάθει πλάκα αφού είναι ο μοναδικός ατμοποιητής από τους καμιά 20αριά που έχω δοκιμάσει και δεν είχα ούτε μισή διαρροή ή spit back.
Tο μόνο του μειονέκτημα είναι ότι παραείναι αεράτος για τα γούστα μου αφού θεωρώ ότι οι πνευμονικές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το κάπνισμα.
http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_252578.html