Re: Απάντηση: E - smoke...
πόσα λίτρα θέλεις, μέχρι μισό κιλό έχω να σου δώσω, βάσεις atmos lamb...περνάς από ασημακόπουλο, τσιμπάς ένα κουτί εκλέρ και έρχεσαι να σε τροφοδοτήσω... :music-smiley-005:
Μα αν καταλαβα καλα, αυτο συμβαινει και τωρα.
Για αυτο και σταματησαν οι εταιριες να διανειμουν μιξαρισμενες ΣΚΕΤΕΣ βασεις.
Οποιοδηποτε υλικο βασης εχει προσμιξη ακομη και με αλλη σκετη βαση ή...νερο οπως η vg, φορολογειται πλεον.
Ναι σε σχεση με το λιτρο του φαρμακειου η εμφιαλωμενη στα 100 ml ειναι πιο ακριβη, αλλα ετσι ηταν και πριν.
Προς ωρας θα παρω λιγες απο αυτες που ατμιζα επειδη ξεμεινα και σε δευτερο πλανο θα κατσω και θα δοκιμασω αυτες των φαρμακειων που ειπωθηκαν να δω ποια μου καθεται καλυτερα εμενα σαν γευση.
Και μια υποσημειωση:
Μερικοι αναρωτιουνται πως καταφερα να ατμιζω σκετη ΑΓΕΥΣΤΗ βαση.
Ισως συνετελεσε το γεγονος οτι ατμιζα βασεις της ατμος οπου σε σχεση με αλλες που εχω δοκιμασει, τις βρισκω πιο γλυκες, σαν ζαχαρονερο ενα πραγμα.
Αοσμες μεν, αλλα με μια γλυκαδα που σπαζει το αγευστο του θεματος.
Αυτο τουλαχιστον στον ατμοποιητη που χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια.
Οποτε η γευση των βασεων φαρμακειου θα εξαρτηθει απο το ποια θα μοιαζει καλυτερα σε αυτη που ειχα συνηθισει.
πόσα λίτρα θέλεις, μέχρι μισό κιλό έχω να σου δώσω, βάσεις atmos lamb...περνάς από ασημακόπουλο, τσιμπάς ένα κουτί εκλέρ και έρχεσαι να σε τροφοδοτήσω... :music-smiley-005: