εαν δεν το εχετε κανει ηδη,δοκιμαστε το οπωσδηποτε..!!
Δημήτρη, έχω δοκιμάσει πολλά One shots, λίγα είναι που αξίζουν.
ΙΜΗΟ, ελάχιστα είναι αυτά που αξίζουν από εμπορικά γενικά.
Και είναι και πανάκριβα.
Η After 8 έχει αρκετά καλά one shots, αλλά αν δεν έρθεις για τσιπουράκι δεν θα καταλάβεις τι σημαίνει gourmet υγρό.

Το ότι του εμπορίου δεν μπορούν/θέλουν να πάνε στο επίπεδο των DIY είναι λογικό.
Γιατί είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε πολλούς μήνες ωρίμανσης, στοχεύουν σε ένα κοινό που έχει κόψει το τσιγάρο, οπότε πρέπει να έχουν πολύ έντονες γεύσεις και φυσικά, δεν θα κάτσουν να στήσουν συνταγή από 3-4 διαφορετικές εταιρίες, αλλά από αυτή που έχουν κάνει συμφωνία.
Ειδικά το δεύτερο, ότι θέλουν έντονες γεύσεις, τους οδηγεί στο να τιγκάρουν το υγρό σε γλυκαντικά, τριασετίνη ή/και να παίζουν με overflavoring.
Και βασικά κοιτάζουν όλοι το main note του υγρού τους και δεν ασχολούνται με high, low ή accent notes.
Αν πιάσεις ας πούμε την λεμονόπιτα που λέει ο Παναγιώτης, μιλάμε για ένα υγρό που έχει σαν main note το λεμόνι με τις κρέμες και την πίτα μεν, αλλά...
Σαν high note παίζει ένα ήπιο λεμόνι που γλυκίζει, και σε low note, κατά την εκπνοή παίρνεις την τάρτα του με accents από μαρέγκα και σαντιγί.
Όταν ανοίξω έστω για 2-3 δευτερόλεπτα το βάζο με τη λεμονόταρτα του Αλέξανδρου, η μυρωδιά ξεχύνεται από το βάζο και πλημμυρίζει όλο το δωμάτιο, δεν υπάρχει παιδιά το συγκεκριμένο υγρό σαν μυρωδιά! Άιντε να δω πότε θα περάσει ο μήνας, για να αρχίσω να το κάνω πιπίλα...
Σε βλέπω fan του δάσκαλου...

Σου έχω νέα λοιπόν...
1) Έχει ετοιμάσει V3 η οποία θα κυκλοφορήσει σε One shot (μόνο).
2) Αυτή που έχεις πρέπει να τη δοκιμάσεις από εμένα που την έχω αφήσει (δεν ξέρω πως έχω αντέξει) να ωριμάσει για δύο μήνες.
3) Τις καλές του συνταγές δεν τις έχει δημόσιες. Τις δίνει σε one shots. Αν θέλεις κανονίζω καφεδάκι να τις δοκιμάσεις.
Πλέον το κάνει έτσι γιατί έχουν βγει ένα σωρό μαγαζιά και πουλάνε τις συνταγές του σαν δικές τους χωρίς να τον έχουν ρωτήσει καν.
Εσύ πάντως θα γίνεις fan της Jeniffer Jarvis...
Η κοπέλα βγάζει (καταπληκτικές) συνταγές 6-7 αρωμάτων με συνολική ποσόστωση αρωμάτων στο 1.5 και στο 2%...