Δράκουλα απλά δεν υπάρχεις.......
Όταν κάνουν τα τελωνεία τη δουλειά τους να δω από που θα ψωνίζετε![]()
Όταν κάνουν τα τελωνεία τη δουλειά τους να δω από που θα ψωνίζετε
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται Νίκο. Μπορεί να προσφέρεσαι για να σου "θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα, δικαίωμά σου.
Και να μην ξεχάσεις φυσικά, να ξαναψηφίσεις τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να σου πάνε τον ΕΦΚ στα υγρά στο ένα ευρώ ανά ml, τα μοντάκια να ξεκινάνε από το 150άρι, οι ατμοποιητές από τα 70-80 ευρώ κτλ., οι αντιστάσεις να φτάνουν ακόμα και στο δεκάρικο η μία!!!![]()
Για να δικαιολογηθεί η αυξηση πως τα 10 ευρω εγιναν 45 και μιλώντας μεταξυ αλλων και για αυξησει του εργατικού κόστους θα πρέπει μαλλον να τα υπολογίζεις με μισθους Κατάρ! Αλλιως με μεροκάματα 20 ευρω μαυρα σε υπόγειο που φυσικα δεν εχει δηλωθεί ως εδρα λιγο δυσκολο να βγει η εξίσωση!
Οσο για τον εξοπλισμό ειναι γνωστο ότι στην Ελλάδα προσπαθούν πουλώντας 3-4 μοντακια την μερα και αλλους τοσους Ατμοποιητες να βγάλουν τα εξοδα του μαγαζιού συν 30% κέρδος μετα την εφορία . Ενω θα μπορούσαν να πουλάνε τα τετραπλάσια με ενα χαμηλό κέρδος κερδίζοντας του καταναλωτές που ψωνίζουν καθημερινα εξοπλισμό στο 40% των ελληνικών τιμών.
Το πήρα μεταχειρισμένο οπότε δεν έχω απάντηση, αλλά έχω για τα υπόλοιπα, με τις προβλέψεις του νόμου, δεν μπορείς πια να κάνεις συσκευασία σε υπόγειο και όσοι κάνουν θα υποστούν τις συνέπειες γρήγορα, λεφτά είναι αυτά και δεν θα τα αφήσουν να ξεφύγουν. Οι έλεγχοι που γίνονται στις εταιρείες κατασκευής υγρών όσο και στους εισαγωγείς είναι αυστηρότατοι και το ξέρω πολύ καλά.Εσύ αληθεια για το κινέζικο τηλεφωνο της υπογραφής σου πλήρωσες τελωνείο ή το ζήτησες ως gift ή να αναγράψουν χαμηλή τιμη και μετα εκανες προσευχές να κοιμηθει ο τελώνης? Αν και φανταζομαι απο το σχολιο σου λογικα θα το πηγες πισω στο τελωνείο ζητώντας να πληρώσεις κανονικα τον ΦΠΑ και τα εκτελωνιστικα
Και τελος παλι χθες περασα απο την παρουσίαση και ρωτησα ποσο εχουν αυτο http://www.parousiasi.gr/?product=fatboy-lamzac-the-original-aqua-blue μου ειπαν 85! Μπήκα στον banggood ποσο βρηκα το αντίστοιχο? Φυσικα οχι το fat boy αλλα ολοι ξερουμε την ιδια δουλεια κανει! Με 12 ευρω!
https://www.banggood.com/IPRee-Outd...Bag-p-1151034.html?rmmds=home-right-flashDeal
Αστα φιλαρακι η αισχοκερδεια παει σύννεφο απλα αν τα βλεπεις ως μαγαζάτορας εθελοτυφλεις...
Οταν θεωρείς ότι αισχροκερδεί ο Ελληνας μαγαζάτορας επειδή πουλάει το αυθεντικό Fatboy Lamzac στα 85 ευρώ όταν η κατασκευάστρια εταιρία το πουλάει στα 75 ευρώ ( https://shop.fatboy.com/gr/lamzac?gclid=CjwKEAjw1PPJBRDq9dGHivbXmhcSJAATZd_BPekUCGBx4Fuk4TDDs6R9fNh5_Wh1lpdhTUl4sS-ovBoCyiLw_wcB ) γιατί εσύ θεωρείς ότι θα έπρεπε για κάποιο δικό σου λόγο να πωλείται στην τιμή της κινέζικης απομίμησης που πήρες αφού κάνει την "ίδια δουλειά" όπως λες, τελειώνει εδώ η κουβέντα, είναι χάσιμο χρόνου να την συνεχίσουμε...![]()
Το πήρα μεταχειρισμένο οπότε δεν έχω απάντηση
Ειπα εγω να πουλιέται στην ιδια τιμη? Ας κοστίζει 30-40 ευρω ενα συνθετικό πανί 2 μ ειναι που γεμίζει με... Αερα! αυτοι το πουλούν λες και εχει πούπουλα χήνας!
Αλλα ειδικα στα γκάτζετ ατμισματος που ειναι το θεμα μας υπάρχει τρελο κέρδος γιατι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.