E - smoke...

Πρακτικά, σκέτη VG χωρίς άρωμα και χωρίς νικοτίνη σε υψηλά watt και τόσο περίπλοκες αντιστάσεις που κάνουν τις clapton να κοκκινίζουν από ντροπή.
Εννοείται σε πολύ υψηλά watt.
Φήμες λένε ότι κάποιοι παίζουν με VG + WFI αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω τι είναι καλύτερο.

Όποιος ενδιαφέρεται για Derby...

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1496197/Derby (ION)

oYvrhoo.jpg

Butter Cream (CAP) 0.7%
Coconut Candy (TPA) 2.5%
Coconut Extra (TPA) 0.7%
Dairy Milk (TPA) 1%
Double Chocolate (Clear) (TPA) 2.5%
Marshmallow (TPA) 2%
Sweetener (Sucralose) (TPA) 1%
Vanilla Swirl (TPA) 1.5%

Πρώτα φάση diy. Το αμέσως επόμενο θα είναι το kiss του Μιχάλη και το candy becca

Attachments

• IMG_20170620_155730.jpg
    IMG_20170620_155730.jpg
    124.9 KB · Views: 106
Ωραίος.
Vanilla custard την βάζεις και την ξεχνάς για ενάμιση μήνα αν θέλεις να πάρεις το 100% της. :smile:
Στις δύο εβδομάδες το Divine, οπότε θα έχεις να ατμίσεις, με το Soho δεν έχω ασχοληθεί, το Royal, αν και καραμελοκαπνικό, δεν άλλαξε ιδιαίτερα από την τρίτη ημέρα μέχρι και τον μήνα που το δοκίμασα, αλλά δεν είμαι του καπνικού για να είμαι έμπιστη πηγή...
Το Milky way all time classic. :p

Εγώ τώρα έχω βάλει και δοκιμάζω κάτι φράουλες με λευκή σοκολάτα... φράουλες με ουίσκυ και κρέμα σαντιγύ... κάτι αμυγδαλότουρτες...
Και το banoffee που πήρα εχθές για τον πρόεδρο και με έστησε.

Έβγαλα και την μπανανόταρτά μου public γιατί μετά από 300ml, τώρα με άφησε η γυναίκα να τη δοκιμάσω. :flipout:
Είναι μία κρέμα μπανάνας με τραγανό ξεροψημένο σκληρό μπισκότο για βάση.

Πάντως η "custard της γριάς" που την έβαλα σε ντουμανάτο ατμοποιητή (avocado 24) σε καμιά 32+ watt δεν μ' άρεσε καθόλου, με λίγωσε... Αντίθετα το Milky way σε triton 2 me 0.8ω και γύρω στα 22w και γαμώ (όλα αυτά για έτοιμα υγρά). Το divine shots lemon tart πλημμύρισε άρωμα κατά την παρασκευή. Έχω μια αίσθηση ότι αυτό θα με αρέσει πολύ. Το 'φτιαξα 70/30 με 10mg νικοτίνη. Από την έβδομη μέρα και μετά θα το δοκιμάσω

Απάντηση: Re: E - smoke...

...
Και το banoffee που πήρα εχθές για τον πρόεδρο και με έστησε....

Μετά τις 12:30 τελειώσαμε ειλικρινά. Δεν κατάλαβα πως έφυγε η ώρα, μέχρι και από την κόρη μου βρήκα αναπάντητη.
Θα επανορθωσω πάρα αυτά :smile:

Εσύ έχασες. :eviltongue:

Πάντως ρε φίλε το bust a nut από όπου και να το πιάσεις είναι συνταγή της πλάκας... :flipout:
Hazelnut στο 7%, Sweet cream στο 5%...

Θέλω να δω τι θα βγάλει όταν ωριμάσει. :p

Λοιπόν, την έκανα σήμερα την παραγγελία με κάποιες διορθώσεις που πρότεινε ο Jimisce (τα 7 τελευταία στην λίστα). Ελπίζω να έρθουν σύντομα.

Acai - Flavor Apprentice 30ml AC-TFA-30 1 £2.92
Acetyl Pyrazine - Flavor Apprentice 30ml ACP-FA-30 1 £2.92
Black Currant - Flavor Apprentice 30ml BU-FA-30 1 £2.92
Bavarian Cream - Flavor Apprentice 30ml VC-FA-30 1 £2.92
Caramel Original - Flavor Apprentice 30ml CAO-FA-30 1 £2.92
Strawberry (Ripe) - Flavor Apprentice 30ml SI-FA-30 1 £2.92
Cheesecake (Graham Crust) - Flavor Apprentice 30ml CG-FA-30 1 £2.92
Waffle (Belgian) - Flavor Apprentice 30ml WB-FA-30 1 £2.92
Vanilla Bean Ice Cream - Flavor Apprentice 30ml VB-FA-30 1 £2.92
Cotton Candy - Flavor Apprentice 30ml CY-FA-30 1 £2.92
Banana Cream - Flavor Apprentice 30ml BC-FA-30 1 £2.92
Marshmallow - Flavor Apprentice 30ml MO-FA-30 1 £2.92
Graham Cracker - Flavor Apprentice 30ml GC-FA-30 1 £2.92
Mocha - Flavor Apprentice 30ml MOC-FA-30 1 £2.92
Koolada - Flavor Apprentice 30ml KO-FA--30 1 £2.92
Raspberry - Flavor Apprentice 30ml RB-FA-30 1 £2.92
Watermelon - Flavor Apprentice 30ml WM-FA-30 1 £2.92
Smooth - Flavor Apprentice 30ml SM-FA-30 1 £2.92
Sweet Cream - Flavor Apprentice 30ml SW-FA-30 1 £2.92
Butterscotch - Flavor West 30ml BUS-FW-30 1 £2.92
Sweet Strawberry - Capella 30ml SS-CAP-30 1 £3.75
Sugar Cookie V1 - Capella 30ml SC1-CAP-30 1 £3.75
Cookie - Dark Arts 30ml COO-DA-30 1 £3.33
Butter Cream - Capella 30ml BCR-CAP-30 1 £3.75
Vanilla Custard V1 - Capella 30ml VC-CAP-30 1 £3.75
Subtotal £76.73
Shipping & Handling £24.95
Discount (DARK10) -£7.67
Grand Total £94.01

Mε Paypal. Περίπου 115 ευρώ.

Πληροφοριακά, παρέλαβα σήμερα... Καλή μου όρεξη... :)))

Απο τα προηγούμενα υγρά μου, έχω για κανα μήνα ακόμα. Μια και δεν υπάρχει βιασύνη, θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να φτιάξω τα πρώτα και θα πάνε για πάνω απο 1 μήνα ωρίμανση...

Last edited:
Re: Απάντηση: E - smoke...

Πληροφοριακά, παρέλαβα σήμερα... Καλή μου όρεξη... :)))

Απο τα προηγούμενα υγρά μου, έχω για κανα μήνα ακόμα. Μια και δεν υπάρχει βιασύνη, θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να φτιάξω τα πρώτα και θα πάνε για πάνω απο 1 μήνα ωρίμανση...

Άντε, καλοδοκίμαστα. :flipout:
Βάλε στην άκρη koolada και smooth.
Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι με δαύτα σε δοκιμές.
Ανοίγεις ένα αρχειάκι και καταχωρείς τα αρώματά σου.
Πατάς μερικά enter και αρχίζεις. :p

Ανοίγουμε μπουκαλάκι, μυρίζουμε καλά καλά να πιάσουμε τις νότες του.
Στάζουμε μία σταγόνα στο πίσω μέρος του χεριού μας.
Μυρίζουμε πάλι και... γλύφουμε. :P
Κρατάμε σημειώσεις, πίνουμε λίγο νεράκι, το κατατάσουμε σε δύναμη, τι γεύση έχει, τι νότες αφήνει, με τι πιστεύεις ότι θα πήγαινε, κλπ κλπ.
Αν θέλεις να είσαι σίγουρος με τι πηγαίνει, βάζεις μία σταγόνα από το ένα, μία σταγόνα από το άλλο και δοκιμάζεις πάλι.

Αυτό είναι καλό να το κάνεις μόνος σου ούτως ή άλλως.
Για το ποσοστό που μπορείς να βάλεις σε mix, μπορείς να το βρεις σε flavour notes αλλονών, αλλά καλό είναι να το κάνεις κάποια στιγμή για να δεις τι offnotes δίνει.

Αν δεν βαριέσαι και έχεις όρεξη τα δοκιμάζουμε και μαζί το Σάββατο.
Στην koolada μην σκεφτείς το κάνεις! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

...Αν δεν βαριέσαι και έχεις όρεξη τα δοκιμάζουμε και μαζί το Σάββατο.
Στην koolada μην σκεφτείς το κάνεις! :flipout:

Μάλλον πέφτω λίγο μακριά για σαββατιάτικη συνέργεια...:)

Φοβάμαι οτι αν χρησιμοποιήσω μηδενική βάση για τις δοκιμές θα έχω διαφορετικά αποτελέσματα απ'ότι θα είχα με την 14άρα βάση, όσο άοσμη κι άγευστη και να να είναι αυτή, λόγω του χτυπήματος και των άλλων ερεθισμάτων της νικοτίνης. Λέω λοιπόν να φτάξω 5μελα με 14άρα για δοκιμές στην πράξη.

Για την koolada φαντάζομαι, εννοείς "μην σκεφτείς (να) το κάνεις! - όχι "μην σκεφτείς, το κάνεις! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

...Ανοίγουμε μπουκαλάκι, μυρίζουμε καλά καλά να πιάσουμε τις νότες του.
Στάζουμε μία σταγόνα στο πίσω μέρος του χεριού μας.
Μυρίζουμε πάλι και... γλύφουμε. :P
Κρατάμε σημειώσεις, πίνουμε λίγο νεράκι, το κατατάσουμε σε δύναμη, τι γεύση έχει, τι νότες αφήνει, με τι πιστεύεις ότι θα πήγαινε, κλπ κλπ.
Αν θέλεις να είσαι σίγουρος με τι πηγαίνει, βάζεις μία σταγόνα από το ένα, μία σταγόνα από το άλλο και δοκιμάζεις πάλι...

Θα το κάνω. Διακριτικά όμως. - Αν με δει η ηλικιωμένη μάνα μου, θα ψάχνει με τον πατέρα μου, τι δεν έκαναν καλά και πότε έπρεπε να καταλάβουν οτι απέτυχαν... :)

Απ'ότι διάβασα, κάποιοι βρίσκουν καλή δοκιμή και την διάλυση 2-3 σταγόνες τελικού ατμιστικού υγρού σε λίγο νερό και παίξιμο στο στόμα σαν να το ξεπλένουμε...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μάλλον πέφτω λίγο μακριά για σαββατιάτικη συνέργεια...:)

ΜΜμμ ναι. Όντως. Συνήθεια βλέπεις :p

Φοβάμαι οτι αν χρησιμοποιήσω μηδενική βάση για τις δοκιμές θα έχω διαφορετικά αποτελέσματα απ'ότι θα είχα με την 14άρα βάση, όσο άοσμη κι άγευστη και να να είναι αυτή, λόγω του χτυπήματος και των άλλων ερεθισμάτων της νικοτίνης. Λέω λοιπόν να φτάξω 5μελα με 14άρα για δοκιμές στην πράξη.

Για τις back of the hand δοκιμές δεν χρειάζεσαι βάση. Δοκιμάζεις απευθείας το άρωμα.
Για να το ατμίσεις πρέπει να έχει λίγη νικοτίνη. Έστω και 1-2mg φτάνει.
Και 5άμελα δεν χρειάζεσαι. Με 1ml σε διάφορες αραιώσεις θα καταλάβεις μια χαρά το προφίλ του υγρού σου.
Απλά το back of the hand θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και από ποια αραίωση να ξεκινήσεις.
Αν νιώθεις πολύ δυνατό το άρωμα δεν θα ξεκινήσεις από τα 10% π.χ.
Μπορείς βέβαια να δεις και στο elr τι διάλυση προτείνουν.

Με τα ml που σου μένουν μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς αρωμάτων.

Για την koolada φαντάζομαι, εννοείς "μην σκεφτείς (να) το κάνεις! - όχι "μην σκεφτείς, το κάνεις! :)

Εχμ ναι...
Όχι ότι θα πάθεις τίποτα πέρα από το σοκ που θα σε κάνει να τη μισήσεις. :smile:

Θα το κάνω. Διακριτικά όμως. - Αν με δει η ηλικιωμένη μάνα μου, θα ψάχνει με τον πατέρα μου, τι δεν έκαναν καλά και πότε έπρεπε να καταλάβουν οτι απέτυχαν... :)

Απ'ότι διάβασα, κάποιοι βρίσκουν καλή δοκιμή και την διάλυση 2-3 σταγόνες τελικού ατμιστικού υγρού σε λίγο νερό και παίξιμο στο στόμα σαν να το ξεπλένουμε...
Ναι, μπορείς να το βάλεις σε ένα μικρό φλυτζανάκι με νερό και να το δοκιμάσεις.
Και ναι, δεν είναι τόσο φυσιολογικό να σε βλέπουν άλλοι να στάζεις κάτι στο χέρι σου, να το μυρίζεις και μετά να γλύφεσαι. :flipout:

Κάποιοι πήραν τους σκυλάκους τους και δεν μιλάνε...
Σε άλλα νέα, η Kiss έχει μπει στο top 120 των συνταγών του Elr (ανάμεσα σε 76668) και δεν βλέπω να το έχει βαθμολογήσει κάποιος από εδώ μέσα που ορκίζεται σε αυτό! :p

Καινούργια εταιρία είναι στα σπάργανα με συνταγές από μέλη των vape alchemists.
Το όνομα είναι VnV και θα βγάζει μόνο One shots.
Σαν πρώτη φουρνιά περιμένουμε Jelly candies φράουλας και καρπουζιού, παγωτό φράουλας, ένα donut με κρέμα και blueberies, κάποιο καπνικό με beernuts και διάφορα άλλα.
Τα περισσότερα από αυτά θα είναι όντως shake and vape και έχουν φτιαχτεί με στόχο να έχουν ωριμάσει μέσα σε 2-3 ημέρες.

ενταξει κυριοι-τωρα καταλαβα γιατι επιμενατε τοσο πολυ για τον Doggystyle..
δεν θα πω πολλα.απλα απιθανη γευση,γεματη και "ομαλη" τζουρα.
παιδευομαι λιγο στο στησιμο της αλλα που θα παει,θα το μαθω.
δεν λεω κατι αλλο-οποιος δεν τον εχει απλα θα πρεπει να τον αποκτησει αμεσα...
ευχαριστω παιδια..

δ.jpg