E - smoke...

Εχουν (πλεον) καμια προστασια πλεον απο βραχυκυκλωμα, αδυναμη μπαταρια, αναποδη πολικοτητα κλπ? Μεχρι προσφατα δεν ειχαν και ηταν μερικα απο αυτα που βλεπαμε να κανουν :devil-smiley-029:

Είναι αυτά που αν δεν ξέρεις τι κάνεις τρέχουν να σου πάρουν συνέντευξη στο νοσοκομείο. :flipout:
Θέλουν καλές μπαταρίες, προσοχή και λογικές αντιστάσεις.

Τα μηχανικά θέλουν κοινή λογική, αν πατήσεις το κουμπάκι και καεί το χέρι σου, έχεις βραχυκύκλωμα, άσε το κουμπάκι. Αν συνεχίσεις να το πατάς κάνει τζιζ.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι περισσότεροι που την πατάνε βέβαια είναι αυτοί που βάζουν τις μπαταρίες στη τσέπη.
Ε, τώρα να βάλεις μία μπαταρία που μπορεί να δώσει 10 και 20A στα 4V στη τσέπη μαζί με κέρματα ή κλειδιά δεν είναι ότι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις.
Δεν συζητάμε να έχει και χαλασμένο wrap.
Το αν η μπαταρία είναι για ηλεκτρονικό τσιγάρο, κινητό ή φακό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.
Απλά τα ΗΤ πουλάνε περισσότερο σαν είδηση.

Μια ερώτηση, χρειαζόμουν 60ml βάση 30% pg-70%vg με 20mg νικοτίνη και φυσικά δεν είχα.
Αυτό που είχα όμως ήταν μπουκαλάκια των 10ml 20mg νικοτίνης.
Αυτό που έκανα ήταν να βάλω 7 μπουκαλάκια vg και 3 pg των 10ml και 20mg έκαστο.
Κι από αυτό έριξα τα 60ml στο άρωμα.
Έκανα καλά ή θα δω τα ραδίκια ανάποδα;

Άρα έφτιαξες βάση 100ml 70/30 με 20mg/ml συγκέντρωση νικοτίνης. Τώρα το τελικό σου υγρό θα βγει μικρότερο από 70/30 καθώς σχεδόν όλα τα αρώματα είναι σε βάση pg. Επίσης θα πέσει και λίγο η συγκέντρωση νικοτίνης. Είσαι σίγουρος ότι θες το τελικό υγρό να έχει τόση πολύ νικοτίνη;

Κατέβασε το ejuice me up για να κάνεις τους υπολογισμούς σου

Αν έφτιαξα τέτοια βάση τότε σύμφωνα με τα "θέλω" του αρώματος είμαι κομπλέ.
Ευχαριστώ πάντως.

Καμιά πρόταση για νικοτίνη με συγκέντρωση μεγαλύτερη από 100mg/ml υπάρχει; Και με π.μ. αν υπάρχει πρόβλημα

Μετά απο μια εβδομάδα δοκιμής το nichrome έφυγε και θα αργήσει να ξαναγυρίσει.
Μου χρωμάτιζε το υγρό, μια μεταλική γεύση να το πω αν και δεν είμαι ακριβής, αλλά δεν μου έκατσε.
Μου άρεσε πάρα πολύ που στα 0.5Ω το δούλευα στα 14w αλλά δεν ήταν αρκετό για να με κρατήσει.

Το γύρισα σε clapton τώρα, να το δοκιμάσω κι αυτό και βλέπουμε.

Στα πόσα mg το θέλεις και χρειάζεσαι νικοτίνη > 100mg;
Εκτός από παράνομη είναι και καταχρηστική... εε.... επικίνδυνη!

Στα 20 σκέφτομαι. Και στη συνέχεια να προσθέτω τα υπόλοιπα για κάθε υγρό. Συνήθως 6-8mg/ml τα φτιάχνω

Με τα δεδομένα αυτή την στιγμή δεν ύπάρχει περίπτωση να βρείς νόμιμα 100άρα. Οσοι πρόλαβαν - πρόλαβαν. Το συζητούσαμε πολύ καιρό...

Ειναι πολυ επικινδυνη η 100αρα βρε παιδια... Απο οτι θυμαμαι κινδυνευεις ακομα κι απο αναθυμιασεις (περα απο τη σταγονα που μπορει να σου πεσει στο χερι)

E Εντάξει μια φορά τη φτιάχνεις και προσεχτικά. Μάσκα και γάντια και προσοχή και είσαι κομπλέ. Πάντως με τις τιμές που έχουν επιβάλει στις 10 μελες νικοτινούχες βάσεις αυτά τα υποκείμενα που μας κυβερνάνε, δεν τσουλάει η φάση

Επειδή έβγαλα γλώσσα στο νήμα των Media Players για τους ελέγχους στα τελωνεία,πάρτα τώρα για ένα μοντάκι Yosta Liverpor αγορασμένο από Gearbest και αποστολή με Ολλανδικά ταχυδρομεία.
Ιδού τι βγάζει η μηχανή αναζήτησης των ΕΛΤΑ:

Κωδικός Αντικειμένου: ...........02NL
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
21/11/2017, 15:28:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
10/12/2017, 07:48:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
11/12/2017, 00:16:54 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
11/12/2017, 00:16:57 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Last edited:
E, για 6άρα θέλεις 3 booster στα 100ml.
Έχω πετύχει booster και στα 3 .
Μιλάμε δηλαδή για κόστος λιγότερο από 10 για τα 100ml.
Με τις τιμές που έχουν τώρα τα τσιγάρα εγώ θα ήθελα 10 ανά δύο μέρες.