E - smoke...

Τελικά το στήσιμο που σου ειπα, 2,5 πυρήνα, 0,35-0,40 mm και 5-6 βόλτες το σύρμα, δεν το δοκίμασες. Θα σου βγεί από 0,8 ως 1. Δεν εχει ιδιαίτερη σημασία η ωμική αντίσταση, ξεκίνα από τα 13 Watt και ανεβάζεις μεχρι να πάρεις την τζούρα που επιθυμείς.
Με το στήσιμο που ειπες, ειναι λίγα τα 13-14 Watt. Ειναι ο τριάρης πυρήνας που δεν ατμοποιεί σωστά στα 13-14 Watt.
Αν και υποψιάζομαι ότι προσπαθεις να φτιάξεις στήσιμο που δεν ειναι το φόρτε του Hastur..
Εμενα δεν έφτυνε πάντως όσο τον χρησιμοποιούσα, αλλα δεν ειχα θέμα να ανεβάζω στα 17W, και δεν ειμαι και φίλος στις σφιχτές τζούρες. Μονο τον unfollow εχω για αυτές ( αν μπορεις να τον πεις σφιχτό).

Re: Απάντηση: E - smoke...

Τελικά το στήσιμο που σου ειπα, 2,5 πυρήνα, 0,35-0,40 mm και 5-6 βόλτες το σύρμα, δεν το δοκίμασες. Θα σου βγεί από 0,8 ως 1. Δεν εχει ιδιαίτερη σημασία η ωμική αντίσταση, ξεκίνα από τα 13 Watt και ανεβάζεις μεχρι να πάρεις την τζούρα που επιθυμείς.
Με το στήσιμο που ειπες, ειναι λίγα τα 13-14 Watt. Ειναι ο τριάρης πυρήνας που δεν ατμοποιεί σωστά στα 13-14 Watt.
Αν και υποψιάζομαι ότι προσπαθεις να φτιάξεις στήσιμο που δεν ειναι το φόρτε του Hastur..
Εμενα δεν έφτυνε πάντως όσο τον χρησιμοποιούσα, αλλα δεν ειχα θέμα να ανεβάζω στα 17W, και δεν ειμαι και φίλος στις σφιχτές τζούρες. Μονο τον unfollow εχω για αυτές ( αν μπορεις να τον πεις σφιχτό).

θα δοκιμασω και με 2,5 πυρηνα να δω τι θα βγει..

Re: Απάντηση: E - smoke...

Καμμιά μπαταρία 18650 της προκοπής υπάρχει?

LG, Samsung για τον πέ@ντ@...

Γιατι βρε Γιαννη οι Lg..?
δυο εχω πανω απο 2 χρονια,τις εχω ξεζουμισει και ακομα μια μερα παρα κατι,την βγαζουν ανετα στα 2 μικρα μοντακια.

Οκ παιδιά, ευχαριστώ!!

Τις καφέ έχω δρακουμέλ μου, ναι, είναι λίγο καλύτερες από τις αηδίες τις Samsung. Μήτσε Νο1, στα 30-35 ατμίζω. Μήτσε Νο 2, θα τις δοκιμάσω.

Γιατί σας αρέσει,btw, να ατμίζετε σε τόσο ψηλά watt? Δεν ζεσταίνεστε?
Πρόσφατα έφτιαξα αντίσταση .5Ω και την δοκίμασα στα 20-25-30-35 και ξενέρωσα πραγματικά.

15-20 watt νομίζω είναι καλή φάση ειδικά τώρα με τις ζέστες.
Χώρια που δεν ζορίζονται τόσο οι μπαταρίες.

Κυκλοφορουν πολλες μαιμου lg δυστυχως.
Ειχα διαβασει πως η ουσιαστικη διαφορα της μαϊμους ειναι πως εχουν 2500mah αντι για τα υποτιθεμενα 3000.

Χατζ...ειτε θα παρεις μεγαλο mod με δυο μπαταριες 18650, ειτε θα πας στις πιο χοντρες.
Τα βατ, οι τζουρες σου κλπ δυστυχως γονατιζουν τις 18650, ειδικα οταν αυτες μετα απο μηνες εχουν κανει και καποιους κυκλους φορτισης.

Τελικά είχες δίκιο.
Με χοντρά σύρματα και 3άρι πυρήνα όχι 2.5 που προτείνεις, έβγαλα αντίσταση 0.7Ω που την ξεκίνησα απο τα 17watt Και την ανέβασα στα 18 μετά απο 1-2 μέρες.
Το ίδιο στήσιμο έκανα και στον gt3 και στον Hussar και είναι βούτυρο.

Με 3άρι πυρήνα έχεις λιγότερο αέρα να "αγκαλιάζει" την αντίσταση από το 2,5άρι, και λιγότερο αέρα στο επιστόμιο, φοβήθηκα μήπως θα ειχε κακή ατμοποίηση στα χαμηλα Watt.
Ολα καλά όμως τελικά.

Συνήθως 3άρη πυρήνα βάζουμε στα χοντρά σύρματα, αλλιώς θα μας βγει η αντίσταση στα 2Ω.
Οπότε, με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται δεν μας δημιουργεί πρόβλημα αυτός ο παραπάνω αέρας.
Φυσικά το να στήσουμε 0.5Ω και να παίζουμε στα 15W είναι από μόνο του λάθος και θα κάνει κακή ατμοποίηση, κάτι που δεν θα φταίει όμως ο πυρήνας. :smile:

Ο λόγος που προτίμησα 3αρι πυρήνα ήταν αυτός ακριβώς, μου έβγαινε το χοντρό σύρμα(νομίζω 26ga έβαλα) στα 1,3-1,4Ω με 5 σπειρες και δεν γινόταν δουλειά. Οπότε κούμπωσα 3αρι κι ήρθε στα ίσια του.