E - smoke...

εγω παντως δεν νομιζω οτι θα καταληξουμε μονο στα 10μελα.
γιατι εαν παμε μονο σε αυτην την λυση,ειναι θεμα χρονου να αφανιστει το ηλεκτρονικο τσιγαρο.αυτονοητο και λογικο.
πιστευω οτι θα βρεθει μια λυση καπου στην μεση και θα τσουλισει ετσι το θεμα.

Mα ο σκοπός τους αυτός είναι, όλοι οι ατμιστές να γυρίσουν σε iqos ή τσιγάρο. Εδώ μιλάμε ότι στην κοινοποίηση της εγκυκλίου είχανε cc παπαστράτος...τόσο απροκάλυπτα μιλάμε.
Εδώ είμαστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα λέω (τουλάχιστον με συριζα που δείχνει ίσως η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ). Μόνο 10μελα νικοτινούχα και μάλιστα μόνο 2-3 γεύσεις, τα οποία με υπολογισμό θα κοστίζουν περισσότερα από το τσιγάρο. Ηθελε ένας καπνιστής 5-6 ευρώ την μέρα για τσιγάρα?Επιβάλλεται στον ατμό να θέλει 7-8 για να μην είναι ανταγωνιστικός.
Φυσικά και θα απαγορεύσουν κάθε άλλη πηγή (φαρμακεία, εξωτερικό, κ.τ.λ) για οτιδήποτε μπορεί να ατμιστεί.

Από την άλλη βέβαια, στα μαγαζιά ατμιστικών προιόντων καλά κάνουν. Αγια των αγίων δηλαδή. Βάλανε φόρο στα νικοτινούχα και ως δια μαγείας τα σκέτα αρώματα πήγαν στον θεό. Βγάζει και η κουτσή Μαρία sake and vape 60μελο, με 7-8ml άρωμα, δηλαδή κόστους 1 ευρώ και το πουλάνε στα μαγαζιά με δικαιολογία της φορολογία της νικοτίνης (άσχετο) 15 ευρώ, 15 φορές πάνω δηλαδή, έλεος. Πουλάνε σκέτη βάση VG στα 20 και 30 ευρώ το λίτρο ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι έχει 4 ευρώ το λίτρο.(μέσα ΚΑΙ το κέρδος του φαρμακοποιού!) Αυτή η αισχροκέρδια στα προιόντα ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ, μιας και δεν περιέχουν νικοτίνη, τους γύρισε μπούμερανγκ. Προσωπικά το απολαμβάνω...

Mα ο σκοπός τους αυτός είναι, όλοι οι ατμιστές να γυρίσουν σε iqos ή τσιγάρο. Εδώ μιλάμε ότι στην κοινοποίηση της εγκυκλίου είχανε cc παπαστράτος...τόσο απροκάλυπτα μιλάμε.
Εδώ είμαστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα λέω (τουλάχιστον με συριζα που δείχνει ίσως η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ). Μόνο 10μελα νικοτινούχα και μάλιστα μόνο 2-3 γεύσεις, τα οποία με υπολογισμό θα κοστίζουν περισσότερα από το τσιγάρο. Ηθελε ένας καπνιστής 5-6 ευρώ την μέρα για τσιγάρα?Επιβάλλεται στον ατμό να θέλει 7-8 για να μην είναι ανταγωνιστικός.
Φυσικά και θα απαγορεύσουν κάθε άλλη πηγή (φαρμακεία, εξωτερικό, κ.τ.λ) για οτιδήποτε μπορεί να ατμιστεί.

εαν καταληξουμε εκει τα κοβουμε ολα και τελειωνει η υποθεση.
παραυατα εγω ειμαι αισιοδοξος..

Παίδες, στα Shake and vape τα κόστη είναι διαφορετικά.
Ας πούμε ότι για 100ml SnV χρειάζεσαι 20 - 25 ml άρωμα.
Δηλαδή ανάλογα το άρωμα, από 6 - 8 κόστος αρωμάτων.
Κακά τα ψέματα, αν δεν βάλεις Capella όταν φτιάχνεις μία κρέμα, δεν παίζει εύκολα, οπότε πάμε στα 8 .
Άντε να τα παίρνεις χονδρικής, να πας στα 6 ;
Για να βγει μία συνταγή, έχεις ένα αρκετά μεγάλο κόστος πάλι.
Μπορεί να χαλάσεις και 200ml αρωμάτων για να σου βγει σωστά.
Είναι και ένας λόγος γιατί δεν μπορώ να κοστολογήσω μία συνταγή μου.
Πως να κοστολογήσεις 1-2 εβδομάδες δουλειάς + τα αρώματα που πετάς;
Αν τα πουλήσεις, βάλε την φορολογία, το ΦΠΑ, το εμπορικό κέρδος του παραγωγού και του μαγαζιού κλπ κλπ και θα φτάσεις εύκολα στα 15 για τα 60 ml.
Δηλαδή ότι κέρδισε από την χονδρική αγορά, πρέπει να το βάλει σαν κέρδος του.

Εγώ π.χ. που φτιάχνω συνταγές και ξέρω τι κοστίζουν πραγματικά, ΔΕΝ θα καθόμουν να στήνω συνταγές μου για 10 τα 100ml.

Και μόνο γι' αυτές τις μ@λ@κίες Μήτσο, δεν πρόκειται να το κόψω ποτέ. Μεσαίο δάχτυλο σ' αυτή την γελοία χούντα και ψωνίζω από αλλού.

Μαζί σου πρόεδρε, το θέμα όμως είναι ότι σε αυτόν τον "ιδιότυπο" πόλεμο, μας πήραν παραμάζωμα, μας πήραν ακόμα και τα σώβρακα! Πόσοι νομίζεις ατμιστές θα απομείνουμε σε όλη την χώρα, αν πάνε σε γενικευμένη απαγόρευση των πάντων; Δύο, τρεις χιλιάδες γραφικοί τύποι θα απομείνουμε, που θα έχουμε τον τρόπο να ψωνίζουμε ακόμα και την γλυκερίνη απέξω, παρακάμπτοντας αυτή τη γελοία νομοθεσία...

Re: Απάντηση: E - smoke...

μπραβο ρε Μητσε..!!:BDGBGDB55:

πολυ καλη επιλογη ο siren2..!!
σφιχτη και πολυ γευστικη τζουρα με 0 διαρροες....!!
εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερος απο τον hastur,τουλαχιστον οσο αναφορα την τσιγαρισια τζουρα.

χμμμ..τον ματιασα...
αρχισε τα φτυσιματακια του στην εισοδο του αερα..
θα στησω σημερα με λιγοτερο βαμβακι.

Θα τα παρατήσω και εγώ και θα ανταλλάξω το radius με δυο κούτες τσιγάρα, να βλέπω τον tegonik να κλαίει στο πατάκι μου "γιατί" και να του πετάω τις γόπες.
Να δούμε τι θα κάνετε με τα τέρατα που καταναλώνουν 1 ml στη τζούρα βρε κοπρόσκυλα!
Θα βγάζει selfie ο Βογιατζάκης με τον beserker!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Θα τα παρατήσω και εγώ και θα ανταλλάξω το radius με δυο κούτες τσιγάρα, να βλέπω τον tegonik να κλαίει στο πατάκι μου "γιατί" και να του πετάω τις γόπες.
Να δούμε τι θα κάνετε με τα τέρατα που καταναλώνουν 1 ml στη τζούρα βρε κοπρόσκυλα!
Θα βγάζει selfie ο Βογιατζάκης με τον beserker!

Εγώ Μιχαλιό μου θα συνεχίσω το άτμισμα κανονικά, και όχι μόνο αυτό, αλλά έχω δώσει υπόσχεση, ούτε ευρώ πλέον από τη δική μου τσέπη σε ελληνικό κατάστημα η.τ. Η τελευταία μ@λ@κία που έκανα, είναι ότι πήρα τον Wotofo Profile από Ελλάδα, γιατί τον γούσταρα πολύ και ήθελα να τον δοκιμάσω, δεν μπορούσα καν να περιμένω μερικές μέρες για να τον φέρω απέξω.

Από εδώ και μπρος φίλε μου, κομμένα ΤΑ ΠΑΝΤΑ από Ελλάδα...

Δεν έχω κοιτάξει τις 2-3 τελευταίες μέρες Δημήτρη, για το αν έχει αλλάξει κάτι, αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον Profile είναι το εξής: Η Wotofo θα κυκλοφορήσει τις αντιστάσεις τύπου mesh σε σακουλάκια των δέκα τεμαχίων, και τα βαμβάκια σε σακουλάκια των πέντε τεμαχίων.

Οι συσκευασίες αυτές είχαν πάει σαν δείγματα στους reviewers, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Οι τιμές τους είναι άγνωστες...

Να σε δω βρε μπαγάσα με φλόγιστρο να πυρώνεις mesh και τι στον κόσμο!
Να είμαι σε μια γωνιά να αποθανατίσω το πρώτο σου καψούλι και να γελάω!

Να σε δω βρε μπαγάσα με φλόγιστρο να πυρώνεις mesh και τι στον κόσμο!
Να είμαι σε μια γωνιά να αποθανατίσω το πρώτο σου καψούλι και να γελάω!

Χαχαχά, να είσαι καλά Μιιχαλιό μου, κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια! :flipout:

Τι φλόγιστρα και π@π@ριές μου τσαμπουνάς βρε, αυτά είναι για τους πρωτόγονους, που μόλις κατέβηκαν από τα δέντρα! :flipout:

Η Wotofo τα έχει λύσει όλα αυτά τα θέματα, και η παρακάτω φωτό, ελπίζω να λύνει όλες σου τις απορίες: στα 15-20W ρυθμίζεις το mesh για να ανάβει ομοιόμορφα, και στα ίδια βατάκια επίσης το καθαρίζεις και γίνεται σαν καινούριο! Το πρώτο mesh που δοκίμασα από την συσκευασία ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ, άναβε απίστευτα ομοιόμορφα και επίσης αστραπιαία...

Profile_cleaning.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν έχω κοιτάξει τις 2-3 τελευταίες μέρες Δημήτρη, για το αν έχει αλλάξει κάτι, αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον Profile είναι το εξής: Η Wotofo θα κυκλοφορήσει τις αντιστάσεις τύπου mesh σε σακουλάκια των δέκα τεμαχίων, και τα βαμβάκια σε σακουλάκια των πέντε τεμαχίων.

Οι συσκευασίες αυτές είχαν πάει σαν δείγματα στους reviewers, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Οι τιμές τους είναι άγνωστες...

οντως πολυ ενδιαφερον σαν πατεντα...
πρεπει να δινει πολυ καλη γευση..!!

Ο Βογιατζάκης καμαρώνει μπροστά στο καινούριο του απόκτημα.

DOC.20150528_.1247380_.melissokomos_.jpg

Μετά από 5 τζούρες...

melisses_fytofarmaka.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

οντως πολυ ενδιαφερον σαν πατεντα...
πρεπει να δινει πολυ καλη γευση..!!

Δημήτρη, απλά "χειρουργεί" κανονικά το υγρό, ειδικά οι πρώτες 5-7 τζούρες μόλις έχεις ποτίσει τα βαμβάκια, είναι σαν να πίνεις κανονικά το υγρό από το μπουκάλι! :drool1:

Εγώ πάντως, μόλις είδα αυτό το review από τον RiP Trippers, χάζεψα, και τον πήρα με κλειστά μάτια. Το βιντεάκι έχει ήδη ξεπεράσει το 1.000.000 θεάσεις! Σκέφτηκα πολύ απλά ότι: "Αν ο RiP ρισκάρει τη φήμη του και εκθειάζει σε αυτόν τον βαθμό τον Profile, τον αγοράσω και δίνει γεύση που να θυμίζει υπόνομο, τότε σταματάω να ασχολούμαι με το άτμισμα!" :nounder:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και εκτος τις mesh περνει κανονικα και φτιαχτες?

μιλαμε για ντουμανατο ατμοποιητη φανταζομαι..

Ακριβώς, μπορεί να πάρει και οποιαδήποτε φτιαχτή, μονή αντίσταση. Στη φωτό βλέπεις το σακουλάκι με το δεύτερο mesh που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα (αριστερά), και στα δεξιά το σακουλάκι με την Clapton στα 0,33Ω που επίσης λένε ότι παίζει πολύ καλά. Πιστέψέ με, μόλις χρησιμοποιήσεις το mesh, θα τις ξεχάσεις με τη μία, όλες τις πιθανές απλές αντιστάσεις που θα μπορούσες να φτιάξεις! :flipout:

Εννοείται επίσης ότι μιλάμε για ντουμανάτο ατμοποιητή, που απαιτεί επίσης με το mesh τρελά ρεύματα από το μοντάκι: Π.χ., στα 65W με το mesh, θα ζητήσει από το μοντάκι 19Α ρεύμα, οπότε όπως καταλαβαίνεις, βγαίνουν ουσιαστικά από την εξίσωση όλα τα μοντάκια μονής μπαταρίας, μόνο διμπάτερα ή τριμπάτερα μοντάκια μπορούν να τον χειριστούν με άνεση...

Wotofo_profile_resistance.jpg

ΥΓ.: Χαχαχά, το αναφέρω για να μην νομίσει ο Τζιμίσκουλας ότι με το... σκατουλάκι το Provari που έχει για μοντάκι, ότι θα μπορούσε να παίξει με αυτό το σοβαρό εργαλείο... :flipout: