ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ
AVClub Enthusiast
- 17 June 2006
- 1,235
Έχει ακουστεί ότι θα επιτρέπονται και τα shortfills με μειωμένη σχετικά φορολογία, δεν θυμάμαι πόσο ακριβως...
εγω παντως δεν νομιζω οτι θα καταληξουμε μονο στα 10μελα.
γιατι εαν παμε μονο σε αυτην την λυση,ειναι θεμα χρονου να αφανιστει το ηλεκτρονικο τσιγαρο.αυτονοητο και λογικο.
πιστευω οτι θα βρεθει μια λυση καπου στην μεση και θα τσουλισει ετσι το θεμα.
Mα ο σκοπός τους αυτός είναι, όλοι οι ατμιστές να γυρίσουν σε iqos ή τσιγάρο. Εδώ μιλάμε ότι στην κοινοποίηση της εγκυκλίου είχανε cc παπαστράτος...τόσο απροκάλυπτα μιλάμε.
Εδώ είμαστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα λέω (τουλάχιστον με συριζα που δείχνει ίσως η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ). Μόνο 10μελα νικοτινούχα και μάλιστα μόνο 2-3 γεύσεις, τα οποία με υπολογισμό θα κοστίζουν περισσότερα από το τσιγάρο. Ηθελε ένας καπνιστής 5-6 ευρώ την μέρα για τσιγάρα?Επιβάλλεται στον ατμό να θέλει 7-8 για να μην είναι ανταγωνιστικός.
Φυσικά και θα απαγορεύσουν κάθε άλλη πηγή (φαρμακεία, εξωτερικό, κ.τ.λ) για οτιδήποτε μπορεί να ατμιστεί.
Και μόνο γι' αυτές τις μ@λ@κίες Μήτσο, δεν πρόκειται να το κόψω ποτέ. Μεσαίο δάχτυλο σ' αυτή την γελοία χούντα και ψωνίζω από αλλού.
μπραβο ρε Μητσε..!!:BDGBGDB55:
πολυ καλη επιλογη ο siren2..!!
σφιχτη και πολυ γευστικη τζουρα με 0 διαρροες....!!
εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερος απο τον hastur,τουλαχιστον οσο αναφορα την τσιγαρισια τζουρα.
Θα τα παρατήσω και εγώ και θα ανταλλάξω το radius με δυο κούτες τσιγάρα, να βλέπω τον tegonik να κλαίει στο πατάκι μου "γιατί" και να του πετάω τις γόπες.
Να δούμε τι θα κάνετε με τα τέρατα που καταναλώνουν 1 ml στη τζούρα βρε κοπρόσκυλα!
Θα βγάζει selfie ο Βογιατζάκης με τον beserker!
Να σε δω βρε μπαγάσα με φλόγιστρο να πυρώνεις mesh και τι στον κόσμο!
Να είμαι σε μια γωνιά να αποθανατίσω το πρώτο σου καψούλι και να γελάω!
Δεν έχω κοιτάξει τις 2-3 τελευταίες μέρες Δημήτρη, για το αν έχει αλλάξει κάτι, αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον Profile είναι το εξής: Η Wotofo θα κυκλοφορήσει τις αντιστάσεις τύπου mesh σε σακουλάκια των δέκα τεμαχίων, και τα βαμβάκια σε σακουλάκια των πέντε τεμαχίων.
Οι συσκευασίες αυτές είχαν πάει σαν δείγματα στους reviewers, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Οι τιμές τους είναι άγνωστες...
οντως πολυ ενδιαφερον σαν πατεντα...
πρεπει να δινει πολυ καλη γευση..!!
και εκτος τις mesh περνει κανονικα και φτιαχτες?
μιλαμε για ντουμανατο ατμοποιητη φανταζομαι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.