Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

1. Δηλαδη μπορει να εχεις εσυ κατι που δεν εχει κυκλοφορησει στα site που ανεφερες;! Κατι πιο φρεσκο; Ενδιαφερον αυτο!

2. Με πια λογικη ομως ειναι πιο επισημο το edision.gr απο το επισημο Γερμανικο site που δινεται πανω στην συσκευασια του δεκτη δεν μπορω να καταλαβω. Και γιατι η επισημη Γερμανικη σελιδα δινει ακομα την 1.1.49 ενω η Ελληνικη την 1.1.52. Σιγουρα ειναι επισημες οι εκδοσεις της Ελληνικης; Μηπως ειναι "επισημοποιημενες" ανεπισημες εκδοσεις; Αυτο λοιπον που βλεπω ειναι μια εκδοση απο την επισημοτατη Γερμανικη σελιδα η οποια δεν εχει διακριση σε SD/HD και τις ανεπισημες SD/HD εκδοσεις.

(Και κατι αλλο που δημιουργει "υποψιες" για την Ελληνικη σελιδα. Στον chrome εδω και καιρο μου βγαζει μηνυμα επιβλαβους λογισμικου και με αποτρεπει να μπω:
"Προειδοποίηση: Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας!
Ο ιστότοπος www.edision.gr περιέχει στοιχεία από τον ιστότοπο blr.gr, ο οποίος φαίνεται να φιλοξενεί κακόβουλα προγράμματα, δηλαδή λογισμικό που μπορεί να είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή σας ή να εκτελεί λειτουργίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Και μόνο η επίσκεψη σε έναν ιστότοπο που περιέχει κακόβουλα προγράμματα μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα με αυτά τα στοιχεία, επισκεφθείτε τη Google Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης για τον blr.gr.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα προστατευθείτε από επιβλαβές λογισμικό όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.
Κατανοώ ότι η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή μου. "
)
-bye--bye-

Νομίζω οτι ο καθενας βάζει στο δέκτη του οποιο soft του αρέσει.
Τωρα τι πρόβλημα εχεις δεν το καταλαβα.
Δεν σε υποχρεωνει κανένας να βαλεις κατι διαφορετικο και πολυ περισσοτερο ο "satpower" που κατι περισσοτερο ξέρει.
Μπορεις να εμπιστευτεις οποιο site θελεις....και να κατεβάσεις οτι θελεις.
Οσο για τον"ιστότοπο www.edision.gr" δεν νομιζω οτι περιεχει κακοβουλο λογισμικο..........-bye--bye--bye-

Νομίζω οτι ο καθενας βάζει στο δέκτη του οποιο soft του αρέσει.
Τωρα τι πρόβλημα εχεις δεν το καταλαβα.
Δεν σε υποχρεωνει κανένας να βαλεις κατι διαφορετικο και πολυ περισσοτερο ο "satpower" που κατι περισσοτερο ξέρει.
Μπορεις να εμπιστευτεις οποιο site θελεις....και να κατεβάσεις οτι θελεις.
Οσο για τον"ιστότοπο www.edision.gr" δεν νομιζω οτι περιεχει κακοβουλο λογισμικο..........-bye--bye--bye-

Καλο ειναι πριν απαντησει καποιος σε κατι να εχει καταλαβει περι τινος προκειται, να εχει διαβασει ολη τη κουβεντα και να απανταει επι της ουσιας και οχι με προσωπικες επιθεσεις... Οι επιθεσεις ειναι συνηθες φαινομενο εδω βεβαια, δεν μου κανουν πλεον εντυπωση.

Τελικα ρε παιδια πιο ειναι το τελευταιο soft για τον mini? Εγω εχω το 1.1.07 , υπαρχει κατι πιο νεο απο αυτο? Αν ναι που μπορω να το βρω? Μπορει καποιος να το στειλει? Μπηκα στο ichliebe κατεβασα το 25.6.2010 αλλα δεν το δεχετε ο δεκτης. Τι κανω ????

Τελικα ρε παιδια πιο ειναι το τελευταιο soft για τον mini? Εγω εχω το 1.1.07 , υπαρχει κατι πιο νεο απο αυτο? Αν ναι που μπορω να το βρω? Μπορει καποιος να το στειλει? Μπηκα στο ichliebe κατεβασα το 25.6.2010 αλλα δεν το δεχετε ο δεκτης. Τι κανω ????

Επειδη αυτο που βρηκες ειναι το 1.1.54 που εχει πολλα προβληματα, πιο καλα παρε το 1.1.52 απο το edision.gr η απο οπου αλλου θες.
Οταν σου λεει ο δεκτης "δεν ταιριαζει το λογισμικο" κλπ, μην μασας, πεστου "προχωρα μεγαλε δεν μασαω" και θα εισαι οκ. Αυτο στο λεει επειδη εχει αλλο loader το δικο σου FW λογω παλαιοτητας απο το loader των τελευταιων εκδοσεων. Να ξερεις μονο οτι θα χασεις υποχρεωτικα (επειδη αλλαζεις loader) λιστες καναλιων.

η 1.1.54 τι πρόβλημα έχει ? (γιατί πέρασα την τροποποιημένη)

Δεν δουλευει η LAN θυρα, και ειναι παρα πολυ πιθανο να βγαλει καποια στιγμη "ASH" που σημαινει οτι μετα θα πρεπει να φορτωσεις ΜΟΝΟ απο σειριακη παλι FW για να ξαναδουλεψει ο δεκτης.
(Εχουν συζητηθει πολυ σε προηγουμενες σελιδες.)
Και την τροποποιημενη 1.1.54 εχω δοκιμασει (αν εννοεις αυτη με το linuxακι στο boot) η οποια εχει το ιδιο προβλημα τουλαχιστον με το LAN οπως και η αρχικη 1.1.54 του ichliebe αρα λογικα και το ash. H 1.1.56 που αναφερεται σε προηγουμενη σελιδα δεν εχει προβλημα με το LAN αλλα εχει αλλο μενου. Η 1.1.49 ειναι επισης οκ με το LAN αλλα δεν θα εχεις τα keys που εχεις με 1.1.56 και με την τροποποιημενη 1.1.54

Δεν θέλω keys. Θέλω lan και cc**m για να συνδέσω κρεβατοκάμαρα με σαλόνι.
Θα βάλω την 1.1.49 αφού είναι οκ σε αυτά

Ευχαριστώ

Καλο ειναι πριν απαντησει καποιος σε κατι να εχει καταλαβει περι τινος προκειται, να εχει διαβασει ολη τη κουβεντα και να απανταει επι της ουσιας και οχι με προσωπικες επιθεσεις... Οι επιθεσεις ειναι συνηθες φαινομενο εδω βεβαια, δεν μου κανουν πλεον εντυπωση.

Δεν νομιζω οτι εχει καποιος εδω μεσα συμφερον να κανει επιθεσεις...
Τεσπα να σε πω λιγο 2 πραγματα και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου μιας και οτι και να σε πω αυτο κανεις...
Η εταιρια ειναι 1 (μια) η ιδια και δεν εχει γερμανια η ελλαδα....
ΕΙναι το ιδιο.
Απλως αλλο team εχει επανω και αλλο εδω.
Αλλα τα προβληματα των Γερμανων καταναλωτων και αλλα των Ελληνων.
Ετσι οι προγραμματιστες φτιαχνουν διαφορες εκδοσεις(εδω κολλαει το οτι τα νουμερα δεν ειναι παντα συνεχομενα και το εχω πει χιλιαδες φορες....)και στελνουν στιν εκαστοτε ομαδα.
Εαν βγει κατι νεο ανεβαινει στο edision.gr(πιστεψε με πιο επισημο δε γινεται.....)
Και για του λογου το αληθες μπορεις πολυ απλα οπως εκανα και εγω να παρεις τηλεφωνο στην εταιρια και να στα πουν ολα αυτα.....-bye-

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Έτσι απλά είναι τα πράγματα όπως τα γράφει ο satpower... ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω.
Για επίσημα, το καλύτερο είναι το gr. Αν παράλληλα δείτε και στο .de νέα αναβάθμιση, περάστε την, δεν έχετε να χάσετε τίποτα. -bye-

Δεν θέλω keys. Θέλω lan και cc**m για να συνδέσω κρεβατοκάμαρα με σαλόνι.
Θα βάλω την 1.1.49 αφού είναι οκ σε αυτά

Ευχαριστώ

Έβαλα την 1.1.49 του ichliebe. Την πρώτη μέρα δούλεψε εντάξει και τώρα βγάζει ASH.

Πρέπει να φορτώσω από σειριακή αν κατάλαβα καλά, αλλά ποιο firmware ? (θέλω lan & CC**M)

Μπορείς να βάλεις την επίσημη του edision.gr.
Εγώ ασχολούμενος χθες με την επικαιροποίηση των transpoders των δορυφόρων του δέκτη διαπίστωσα ένα σοβαρό μειονέκτημα. Αν προσθέσεις νέους transpoders σε ένα δορυφόρο αυτοί μπαίνουν στο τέλος της λίστας και δεν επαναταξινομούνται αυτόματα με τη σειρά στη λιστα κάτι που κάνει πολύ δύσκολο τυχόν μελλοντικό επανέλεγχο.
Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούν λίγο με αυτό οι άνθρωποι της EDISION;

Last edited:

Η επισημη δεν εχει τετοια.....κολπα....ειναι απλα....επισημη...

δεν θέλω "φώτα" cc**m θέλω και lan για το εσωτερικό δίκτυο με γνήσια κάρτα που έχω.

οπότε τι έκδοση να βάλω γιατί η 1.1.49 (ichliebe τροποποιημένη) μου κόλλησε και αυτή.

Από σειριακή θέλει απλό καλώδιο ή null modem ?

Υπάρχει κάποια διαδικασία ? (πρώτα ανοίγω πρόγραμμα και μετά δέκτη κτλ.)

Θέλει null modem και η διαδικασία είναι ακριβώς με τη σειρά που την περιγράφεις. Κοίτα και προηγούμενα σχετικά μηνύματα στο παρόν νήμα.