Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo
Νομίζω οτι ο καθενας βάζει στο δέκτη του οποιο soft του αρέσει.
Τωρα τι πρόβλημα εχεις δεν το καταλαβα.
Δεν σε υποχρεωνει κανένας να βαλεις κατι διαφορετικο και πολυ περισσοτερο ο "satpower" που κατι περισσοτερο ξέρει.
Μπορεις να εμπιστευτεις οποιο site θελεις....και να κατεβάσεις οτι θελεις.
Οσο για τον"ιστότοπο www.edision.gr" δεν νομιζω οτι περιεχει κακοβουλο λογισμικο..........

1. Δηλαδη μπορει να εχεις εσυ κατι που δεν εχει κυκλοφορησει στα site που ανεφερες;! Κατι πιο φρεσκο; Ενδιαφερον αυτο!
2. Με πια λογικη ομως ειναι πιο επισημο το edision.gr απο το επισημο Γερμανικο site που δινεται πανω στην συσκευασια του δεκτη δεν μπορω να καταλαβω. Και γιατι η επισημη Γερμανικη σελιδα δινει ακομα την 1.1.49 ενω η Ελληνικη την 1.1.52. Σιγουρα ειναι επισημες οι εκδοσεις της Ελληνικης; Μηπως ειναι "επισημοποιημενες" ανεπισημες εκδοσεις; Αυτο λοιπον που βλεπω ειναι μια εκδοση απο την επισημοτατη Γερμανικη σελιδα η οποια δεν εχει διακριση σε SD/HD και τις ανεπισημες SD/HD εκδοσεις.
(Και κατι αλλο που δημιουργει "υποψιες" για την Ελληνικη σελιδα. Στον chrome εδω και καιρο μου βγαζει μηνυμα επιβλαβους λογισμικου και με αποτρεπει να μπω:
"Προειδοποίηση: Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας!
Ο ιστότοπος www.edision.gr περιέχει στοιχεία από τον ιστότοπο blr.gr, ο οποίος φαίνεται να φιλοξενεί κακόβουλα προγράμματα, δηλαδή λογισμικό που μπορεί να είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή σας ή να εκτελεί λειτουργίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Και μόνο η επίσκεψη σε έναν ιστότοπο που περιέχει κακόβουλα προγράμματα μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα με αυτά τα στοιχεία, επισκεφθείτε τη Google Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης για τον blr.gr.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα προστατευθείτε από επιβλαβές λογισμικό όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.
Κατανοώ ότι η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή μου. ")
![]()
Νομίζω οτι ο καθενας βάζει στο δέκτη του οποιο soft του αρέσει.
Τωρα τι πρόβλημα εχεις δεν το καταλαβα.
Δεν σε υποχρεωνει κανένας να βαλεις κατι διαφορετικο και πολυ περισσοτερο ο "satpower" που κατι περισσοτερο ξέρει.
Μπορεις να εμπιστευτεις οποιο site θελεις....και να κατεβάσεις οτι θελεις.
Οσο για τον"ιστότοπο www.edision.gr" δεν νομιζω οτι περιεχει κακοβουλο λογισμικο..........