Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

παιδες μια ερωτηση ακομα.θελει να παρει φιλος δεκτη και επειδη δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα για τον dreambox 800 θελει να παρει τον edision 2-1ip.

η ερωτηση μου ειναι περνει plugin mgcamd?

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Φιλιππα
επειδη ειπες κατι για κυνηγητο πιο πανω: υπαρχει περιπτωση να κυνηγησουν τον χρηστη cccam (δηλ, τον συνδρομητη ...καπου) ως ...κλεπταποδοχο (!) αντι να στραφουν εναντιον του παροχου που εκμεταλλευεται τις συνδρομες; και πως μπορουν να βρουν οτι καποιος ειναι δεκτης τετοιων υπηρεσιων;

Από τη στιγμή που κάτι είναι παράνομο, είναι αυτόματα επικίνδυνο για εκείνον που το κάνει.

Από τη στιγμή που κάτι είναι παράνομο, είναι αυτόματα επικίνδυνο για εκείνον που το κάνει.

Σαφως - και μαλλον θα ειναι πιο ευκολο να βρουν τον χρηστη! Οποτε ειναι απαραιτητη η απαντηση στη δευτερη ερωτηση;

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Φιλιππα
επειδη ειπες κατι για κυνηγητο πιο πανω: υπαρχει περιπτωση να κυνηγησουν τον χρηστη cccam (δηλ, τον συνδρομητη ...καπου) ως ...κλεπταποδοχο (!) αντι να στραφουν εναντιον του παροχου που εκμεταλλευεται τις συνδρομες; και πως μπορουν να βρουν οτι καποιος ειναι δεκτης τετοιων υπηρεσιων;

OK ... Έχουμε και λέμε ....

1. Ο πελάτης του όποιου εξυπηρετητή είναι το ίδιο παράνομος. Αφ' ής στιγμής η παροχή είναι παράνομη, ο πελάτης είναι κλεπταποδόχος με την ευρεία έννοια της λέξης και διώκεται ως τέτοιος.

2. Ο εντοπισμός του πελάτη γίνεται με δύο τρόπους : ο πρώτος είναι απλός... Πιάνουν τον εξυπηρετητή αλλά αντί να σταματήσει η παροχή, αυτή συνεχίζεται υπό επίβλεψη, οπότε όλοι οι πελάτες σε διάστημα 48 ωρών θα έχουν εντοπιστεί (όσοι κι αν είναι). Ο δεύτερος τρόπος είναι με τη συνδρομή των παρόχων Internet.

Και επειδή καταλαβαίνω ότι το επόμενο ερώτημα είναι πώς πιάνονται οι εξυπηρετητές, σε ποσοστό 60% πιάνονται απο "χαζομάρα" κάποιου(ων) πελάτη(ών) που μίλησαν σε λάθος ανθρώπους, σε ποσοστό 39% απο καρφωτές (όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και συμφέρον άρα και ανταγωνισμός) και τέλος 1% απο άλλες αιτίες (τα ποσοστά είναι προσεγγιστικά, αλλά το νόημα είναι ίδιο).

Σε αυτό το τελευταίο αναφερόμαστε όλοι εδώ όταν λέμε "προσέχετε τί και πώς λέτε αυτά που λέτε" :smile:

θελω να περασω τον express 53 στην λιστα δορυφορων μου,πως γινεται αυτο;εχω moter usals

Έχει κανείς συνδεδεμένο τον Argus Mini 2in1 Combo σε τηλεόραση Philips (Full HD) μέσω HDMI;

Στα DVB-T (digea) έχω τα εξής δύο θέματα:

1. Τα κανάλια της ΕΡΤ (1, 2, 3) παρουσιάζουν προβληματάκια στη λήψη (pixels - κολλήματα), ενώ μέσω του δέκτη της τηλεόρασης παίζουν μια χαρά. Η κεραία πάει πρώτα στον edision, μετά σε HD/DVD Recorder (αναλογικό) και τέλος στην τηλεόραση. Η τηλεόραση έχει δέκτη MPEG2 και με κάρτα μετατροπής CA και MPGE4. Η περιοχή είναι στην Αθήνα, με (μάλλον ευθεία) λήψη από Υμηττό, άρα λογικά δεν υπάρχει θέμα απωλειών λόγω λήψης.

2. Οι Philips έχουν πολύ καλή ρύθμιση Auto-format στο μέγεθος της εικόνας (4:3 σε 16:9 με σχετικό zoom). Όταν ο δέκτης είναι σε 1080i mode (+ επιλογή YUV), αυτό το auto-format δεν λειτουργεί καλά και όλα τα 4:3 είναι απλά "τεντωμένα" να γεμίζουν την οθόνη. Όταν ο δέκτης είναι σε 576i (+ επιλογή RGB), όλα τα 4:3 εμφανίζονται μια χαρά, όπως και μέσω του δέκτη της τηλεόρασης.

Λεπτομέρειες, αλλά από εκεί που είχαμε μόνο να αλλάζουμε κανάλια, τώρα πρέπει συχνά να αλλάζουμε και ανάλυση.

Σημειώνω ότι η ποιότητα μέσω του edision είναι καλύτερη (φωτεινότερη κυρίως) στα MPEG4 κανάλια από ότι μέσω της κάρτας CA και του δέκτη της τηλεόρασης - μάλλον αναμενόμενο. Το firmware του edision είναι το 1.1.70HD και το ίδιο συμβαίνει και στο SD και στα 1.2.86HD και 1.3.16HD (kunibert όλα).

Επίσης, επειδή προς το παρόν έχω μείνει χωρίς πιάτο, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται ο συνδυασμός Philips-edision μέσω Nova, δηλ. αν τα 4:3 απλά "τεντώνονται" σε 16:9 ή αν γίνεται σωστά το auto-format (με σχετικό zoom).

Γνωρίζει κανείς κάτι; Ευχαριστώ.

Νεο λογισμικο 1316 στο www.satgrekco.gr.
Δεν παιζει τα HD, αυτα στο επομενο.Αυτο εχει νεο bootloader (δεν χανονται τα settings),
Παιζει και Dolby B και στα nds εχει γινει στο mcas configue επιλογη για να κανεις enable η disable τα ci και το pvr για να παιζει χωρις κοληματα.
Αναμενεται εντος ολιγου και το νεο για τα HD....

Νεο λογισμικο 1316 στο www.satgrekco.gr.
Δεν παιζει τα HD, αυτα στο επομενο.Αυτο εχει νεο bootloader (δεν χανονται τα settings),
Παιζει και Dolby B και στα nds εχει γινει στο mcas configue επιλογη για να κανεις enable η disable τα ci και το pvr για να παιζει χωρις κοληματα.
Αναμενεται εντος ολιγου και το νεο για τα HD....

Ξερεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησει το νεο για τα HD ?

εχω δοκιμασει 3-4 διαφορετικα firmware και κανενα δεν ειναι σταθερο με newcamd. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος? ποια εκδοση ειναι σταθερη?

Καλησπερα παιδια εχει συζητηθει κ εδω κ αλλου αλλα εγω τουλαχιστον νοημα δεν εχω βγαλει, οποτε ζητω την κατανοηση σας.Εχω τον pace 831 με καινουρια kappa καθως επισης κ τον argus 2in1 mini ip.Θελω να ξεπαντρεψω την καρτα μονο κ μονο για να μπορω να κανω εγγραφες στον argus.Δε με ενδιαφερει να μοιρασω, να στειλω σε αλλα δωματια κλπ.Απλως θελω να μην εχω σε αχρηστια ενα καλο μηχανημα ενω λειτουργει μια μπουρδα.Διαβασα πολλα πως το ξεπαντρεμα γινεται μεσω αναβαθμισμενου λογισμικου κλπ.Σημερα πληρωσα τη συνδρομη μου γιατι ηταν κομμενη μια εβδομαδα κ θελω να εξαντλησω καθε πιθανοτητα αν παιζει ρολο βεβαια,να ενεργοποιηθει αυτην τη φορα πανω στον argus.Τη βοηθεια σας παρακαλω κ με χαρα περιμενω τα pms...!!!!

εχω συνδεσει τον δεκτη στο internet με ethernet ..απο εκει και περα τι ?δοκιμασα καποια πραγματα αλλα δεν εβγαλα ακρη.αν μπορει καποιος να με βοηθησει μεσω pm....

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Neo logismiko 1320 HD ok!!!!!
Sto www.satgrekco.gr
Katevaste kai dokimaste.....
Εγώ είχα έως τώρα την επίσημη 1152............ καλά, μην βαράτε! :flipout:
Τώρα που έχω νέα 47" LCD HDTV (από 29 CRT 4:3), πιστεύω ήρθε ώρα να την αλλάξω... δεν νομίζετε? :BDBDG54:

:flipout::flipout::flipout:

Neo logismiko 1320 HD ok!!!!!
Sto www.satgrekco.gr
Katevaste kai dokimaste.....
Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση. Θα το δοκιμάσω περιμένοντας κάτι καλύτερο μιά και μέχρι τώρα (1 & 1/2 μήνας) δεν μπορώ να πω ότι είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος απο τις δυνατότητες του (εξω-αγωνιστικά εννοώ..:BDGBGDB55: !). Για να φανταστείτε ξαναγύρισα στον Echostar 10ετίας που έχω μαζί με την diablo cam, μιάς και δεν βλέπω με τα λειτουργικά που έχω μέχρι τώρα περάσει να δουλεύει κάτι ξεχωριστό.:guitarist:. Ευτυχώς loop through γίνεται ανετα όταν ο ένας δέκτης είναι κλειστός.