Αν ισχύει ό,τι και στο hd απλό μοντέλο (υποστήριξη άθλια), πηγαίνεις στο μενού > ρύθμιση συστήματος > ρύθμιση χρόνου osd και το ρυθμίζεις στο 1 (0 δεν υπάρχει).οταν αλλαζω καναλι βγαζει μια καρτελα με πληροφοριες που πιανει τη μιση οθονη και κραταει 2-3 δευτ. , οσο και η αλλαγη καναλιου που μου φαινεται αργη. Γινεται να μην εμφανιζεται αυτη η καρτελα;
Κοίταξε εδώ και θα λύσεις το πρόβλημά σου, χωρίς να φύγει ο δέκτης για το πατρικό.Πολυ καλη εικόνα στα ψηφιακά, αλλα στα αναλογικά με to rf out του δέκτη, χάλια. Καποια δεν φαινονται καθόλου, τα αλλα με χιόνια, μόνο ο σκαϊ δείχνει καλά. Σημειώνω ότι στη sony crt που τον δοκίμασα χθες, τα αναλογικά έπαιζαν καλά με μικρη μόνο απώλεια. Επειδή ο γιος μου δεν κάνει χωρίς nickelodeon, τον ξεσύνδεσα, τον έβαλα στο κουτί και πάει για το πατρικό μου για παλια crt χωρις scart.
Η έξοδος δίπλα από την είσοδο της κεραίας, είναι για να στέλνεις αλλού το σήμα της κεραίας που τώρα έχεις δώσει αποκλειστικά στον δέκτη. Π.χ για να το στείλεις σε μια άλλη τηλεόραση ή ακόμα και στην ίδια τηλεόραση για να μπορείς να βλέπεις το αναλογικό σήμα όπως πριν.Ποια η διαφορά στις 2 εξόδους;
Στο site της edision σαν τελευταιο firmware βγαζει αυτο: Edision mini-triton SD software.rar 31/1/2011. Ειναι οντως το τελυταιο;
Ακυρο: Βλεπω ανεβασανε firmware με ημερομηνια 16/4/2012!
Κοίτα να δεις που καμιά φορά πιάνουν τόπο τα Mail, κι ας μην απαντάνε!Ακυρο: Βλεπω ανεβασανε firmware με ημερομηνια 16/4/2012!
Ελπίζω ότι διόρθωσαν το μέγεθος των υποτίτλων.Ξερουμε τι βελτιωσεις/αλλαγες φερνει το firmware 16/4/2012 του mini-triton sd;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.