skysound
Supreme Member
+1
Το 1980 ο Μουστάκας ήταν ήδη καραμπινάτο όνομα.
.
Ναι, ειχε ηδη γυρισει το 77 τον τσιτσιολινο. Πως μπορούσε να μην ειναι?
+1
Το 1980 ο Μουστάκας ήταν ήδη καραμπινάτο όνομα.
.
Ο Βασίλης ο Παπαδημητρίου έκανε μιά σειρά απο πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις.
Μιά απ´αυτές είναι και το ότι πολύ καλοί ηθοποιοί τού θεάτρου γίνονται αναγνωρίσιμοι μόνον εάν παίξουν στην τι βι(περίπτωση Γεννατά).
Πόσοι ξέρουν στην Ελλάδα την Αμαλία Μουτούση και την Μαρία Σκουλά οι οποίες κάνουν μόνον θέατρο μέχρι σήμερα,και ειδικά η πρώτη είναι κατά την γνώμη μου η σπουδαιότερη,σήμερα,Ελληνίδα ηθοποιός.??
Πόσοι ξέρουν τον Νικο Καραθάνο??
Για μένα η παλιά φουρνιά ηθοποιών άξιζε να κάνει καλύτερα πράγματα.
Ας πούμε ο Κωνσταντίνου που στο ´Ξύπνα Βασίλη´,η στο κλασικό ´Η δε Γυνή να φοβείται τον Ανδρα´ήταν συγκλονιστικός.
Η το ´Μια τρελλή τρελλή οικογένεια´,όπου Αρώνη,Παπαγιαννόπουλος,Καρέζη,Αλεξανδράκης,δημιούργησαν μιά κωμωδία κλάσεως .
Πολλοί απ´τούς πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς τής παλιάς γενιάς χάθηκαν γιατί έπεσαν πάνω στον μεταπολιτευτικό οίστρο,ενός άλλου τύπου κινηματογράφου .Και βέβαια υποτιμηθηκε η προσφορά τους απο τούς σύγχρονους κριτικούς.
Πάντως για να μην αδικούμε τον Μουστάκα ήταν απο τούς λίγους που υπηρέτησαν το είδος που λέγεται ´Επιθεώρηση´ως το τέλος με μεγάλη συνέπεια.Και το υπηρέτησε λόγω τού ταλέντου του πολύ καλύτερα απο κάτι Σεφερλήδες.
Πότε μάθαμε τον Τάσο Μπαντη; Πέθανε ο άνθρωπος και βγήκε στις ειδήσεις ο τίτλος "πέθανε ο παππούς της Πολίτικης Κουζίνας", ΑΙΣΧΟΣ!! Οχι για το κανάλι ή την ταινία, μιας και το κοινό απο εκεί τον έμαθε, για το επίπεδό μας. Αν μάθει κανείς ΠΟΣΑ πρόσφερε αυτός ο εργάτης της τέχνης και του θεάτρου, είναι ντροπή να λέμε "πέθανε ο παππούς της Πολίτικης Κουζίνας".
Ο εξαιρετικός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ...
__Οπότε, κάθε Πανούτσος, καλά θα κάνει να προσέχει ΠΩΣ γράφει κάτι και πότε. Εγώ συμφωνώ με τον πυρήνα των όσων γράφει. Ομως το πως το γράφει δε το βρήκα καθόλου σωστό όπως και αυτή τη βραχεία επιλεκτική μας μνήμη...
Και μην ακούω ότι ο τυπάκος έκανε απλώς κριτική στα όσα λένε οι τρίτοι καιόχι στον εκλιπόντα. Δεν είναι δυνατό να βλέπω μόνο εγώ χολή και μόνο χολή στα γραφόμενά του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.