Μειώνεις την απόσταση μεταξύ των ηχείων.Φρόντισε κάτι περίπου στα 2-2,5 μέτρα με αντίστοιχη απόσταση απο την θέση ακρόασης.Το τραπεζάκι κάνει ζημιά-πολύ.Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και λυπάμαι να το πετάξω,γιατί έιναι ακριβό.Ο καναπές νάχει αέρα απο τον τοίχο πίσω του κατά το δυνατό(να μην κολλάει στον τοίχο).Τοποθέτησε πάνω απο τον καναπέ κάποιο μικρό διακοσμητικό χαλάκι τοίχου ή ένα μεγάλο πίνακα με ανοιχτό καμβά(χωρίς γυαλί) ή ακόμα καλύτερα ράφια με δισκάκια.
Ηχεία βάσης Proac D2 για τον χώρο σου ή το πολύ μικρά δαπέδου στο στύλ Proac D18,Leema Xone.Θα σου έλεγα να μην αλλάξεις ενισχυτή.Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις με τρανζίστορ,ακόμα και πολύ ακριβότερο,τις χάρες του-ειδικά με τις λάμπες που έχεις επάνω.Aκόμα τα Proac και τα Leema κελαηδάνε με καλές λάμπες.
.Οτι κι ηχεία να πάρεις φρόντισε να τους βάλεις στην βάση τους κάτω απο τις ακίδες τους,κάποια καλά αντικραδασμικά.Ξεκίνα με τα φθηνά ελαστικομερή σε πλάκες ή φελλό+γρανίτη και βλέπεις.Πιθανότατα το πρόβλημά σου προέρχεται απο το πάτωμα.
Πλάνο α...Η ακρόαση θα είναι σχεδόν near field και γλυτώνεις μια σειρά προβλήματα έτσι.Μην σου πώ να μην αλλάξεις ούτε ηχεία...Δοκίμασε πρώτα καλύτερο στήσιμο κοντινού πεδίου μαζί και με αντικραδασμικά κάτω απο τα ηχεία και βλέπεις...
http://www.cardas.com/content.php?area=insights&content_id=26&pagestring
πριν ξοδέψεις λεφτά σε οποιοδήποτε ηχείο δες πόσο κοντά είσαι σ ό,τι λέει εδώ...
* διόρθωση--> Ta Χavian είχα ακούσει όχι τα Leema. Τα Leema ο ίδιος τα εισάγει? Mάλλον ναι γιατί κάπως το έχω συνδέσει αυτό στο μυαλό μου. Δεν τα ξέρω. Θα έλεγα πρώτη φορά τα βλέπω. Μου ήρθε φλας ότι τα εισάγει ο ίδιος με τα Xavian
Στο ντόιτσλαντ κατοικοεδρεύω μεγάλε. Εξ ού και τα άπειρα .deΜε τα μεταφορικά για να έρθουν Athens τα αγοράζεις καινούργια.
όπως έγραψε κάποιος σε γνωστό tv-tsonta-ηχείο-ενισχυτή-hi-end-photography-gadget παλιά-φίρμα-π#!#άνα περιοδικό όπου το όνομά του αρχίζει από Η και τελειώνει σε ΟΣ & το διαβάσεις ευχάριστα στο WC
:aktion033: !!!Θα ρίξω εγώ την πρώτη ψήφο.
Νά 'σαι καλά! Εντάξει, κάνω λίγο χουμοράκι (όπως και αρκετοί ακόμα εδώ - ευτυχώς!) για να περνάει κάπως ευχάριστα και να διασκεδάζω και τον πόνο μου (κι ελπιζω όχι τη...χαζομάρα μου) που ετοιμάζομαι να πάρω ηχεία στα κουφά...Τονίζω όμως ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία από τα δύο ηχεία οπότε μην την λάβεις τοις μετρητοίς, απλά θα την ρίξω έτσι για να σου κάνω σεφτέ μιας και παρακολούθησα όλη την συζήτηση και σε συμπάθησα πολύ και από τον τρόπο που γράφεις!
Άν έχεις λίγο χρόνο και διάθεση θα εκτιμούσα μια μικρή ανάλυση σε αυτό, μια που η δική μου εμπειρία είναι μικρή (8000s, v-dac, clone 80D (?))Τον αγγλικό ήχο ποτέ μου δεν τον πολυχώνεψα, οπότε διαισθητικά και μόνο...
Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τη χρειαστώ!Καλή τύχη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.