EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Αυτό το κρίνεις δοκιμάζοντας...Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα
και βγαίνεις οικονομικά, καλώς.Αλλιώς μένεις με ότι έχεις...

Ασχετα απο μενα προς το παρων ,εγω ρωταω αν εχει καποιος αποψη
για πιθανη βελτιωση σε περιπτωση αλλαγης των καλωδιων ,αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να θετω τετοιο ερωτημα στο forum αν το εκρινα μονος μου δοκιμαζοντας ...που αυτο θα το κανω χαιρω πολυ οταν θ αποφασισω ν αγορασω ...γνωριζει λοιπον καποιος καποιο καλωδιο που πιστευει οτι θα εχω βελτιωση στον ηχο και αν ναι ποιο ειναι αυτο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

για πιθανη βελτιωση σε περιπτωση αλλαγης των καλωδιων ,αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να θετω τετοιο ερωτημα στο forum αν το εκρινα μονος μου δοκιμαζοντας ...που αυτο θα το κανω χαιρω πολυ οταν θ αποφασισω ν αγορασω ...γνωριζει λοιπον καποιος καποιο καλωδιο που πιστευει οτι θα εχω βελτιωση στον ηχο και αν ναι ποιο ειναι αυτο?

Καλά ντε... μην αρπάζεσαι! :twoguns:

Φίλε μου, σ' ένα θέμα όπως αυτό, το οποίο ξεκίνησε με την ιδέα αγοράς (κάποιων) ηχείων, συνεχίστηκε με διαμόρφωση χώρου, εντυπώσεις ακροάσεων, αγορά ενισχυτικών, χειρουργικές επεμβάσεις, και κατέληξε σε αγορά (άλλων) ηχείων, ειλικρινά δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν να λυθεί το θέμα που σε απασχολεί...
Υπάρχει σχετική κατηγορία στο φόρουμ ("καλώδια και αξεσουάρ") στην οποία πιστεύω ότι θα μπορούσες να βρείς προτάσεις, είτε "ξεψαχνίζοντάς", είτε ανοίγοντας ο ίδιος ένα θέμα αναφέροντας τι έχεις (σύστημα, καλώδια, ηχητικό αποτέλεσμα) και τι ακριβώς (ή περισσότερο) αναζητάς...

Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Στο πόστ #254 έγραφες ότι ...απο καλωδια να δουμε τι θα κανουμε τωρα, γιατι παιζει πολυ απατη εκει ....

και τώρα ζητάς εκνευρισμένος να σου πούμε τι?...Αν υπάρχει πιθανή
βελτίωση
σε περίπτωση αλλαγής καλωδίων...Ε! ναί θα υπάρξει..
όσο πιό ακριβά καλώδια πάρεις τόσο μεγαλύτερη διαφορά θα ακούσεις..

Εντάξει τώρα?

Ασε που είσαι και :offtopic:

Last edited:
αντιμετωπιζα το ιδιο ακριβως θεμα, αγορα ηχειων και με συχνες ενημερωσεις απο το σιτε εδω,
υποψηφια ηταν τα sonus faber piano, proac 130-140, vienna accoustics kai διαφορα αλλα, ακουσα πολλα και audio phusik, atc kalla

στη πορεια παιρνω ενισχυτη eci2 electrocompagniet, επισκεφτηκα πολλους αντιπροσωπους οπου καποιοι βοηθησαν αλλοι απλα ....... χωρις σχολιο,
κατεληξα αρχικα ,στο 140 proac κυριως λογω της καθαροτητας αλλα και του ογκου , στο σημειο αυτο να πω οτι με εντυπωσιασε το audiophusik step, αν και εψαχνα για δαπεδου , η ταχυτητα του και ο δυναμισμος του πραγματικα μου εκανε κλικ, αλλα λογω του οτι εχω χωρο γυρω στα 50-60 τμ ηθελα δαπεδου

τελειωσ τυχαια παω στον αντωνη το σαββατο , μιλαμε τυχαια οπου και ειδα τα sonus του φιλου που πανε γερμανια, αφου ακουσα καποια castle to mati μου πεφτει στα diane, lliebe im ersten blick, κοινως ερωτας, ο φιλος μου που ειχαμε παει μαζι μου λεει αστα γιατι ξεφετυγουν απο το budget, οκ λεω,
oμως ο φιλος που δουλευε εκει τα εβαλε , για να μην πολυλογω τα ακουγα περιπου για 3 ωρες με διαφορα cd, ogkos kaθαροτητα, αναλυση ταχυτητα επαθα πλακα και βεβαια τα πηρα , μετα απο 3 περιπου μηνες ψαξιμο και αφου ακουσα πολλα βρηκα αυτο που εψαχνα , και προκειται για ηχειο που δεν το ηξερα δεν ειχα διαβασει κριτικες keine ahnung, ομως με επισε ηταν αυτο που εψαχνα , ακουω πολλα ειδη μουσικης κυριως electro και αυτο επαιξε τον ρολο του,

οτιδηποτε αλλο επαιρνα θα μ αρεσε αλλα κατι θα μου ελειπε οπως με το proac140 αλλα και το sonus faber piano, οκ καλα ηχεια αλλα κατι μου ελειπε,
ε αυτο βρηκα στα eggleston , το συνολικο αποτελεσμα, τα ακοουγα 3 ωρες και θα μπορουσα αλλες 3 , δεν μπορουσα να ξεκολλησω και παντα με τη μουσικη που μ αρεσει, αυτο το ηχειο ειναι κωλυμα τερμα ηταν αδυνατο να αντισταθω

Ανησυχώ που ανησυχώ, τώρα "φτιάχτηκα" για τα καλά...
Το Sonus Faber Domus του Αντώνη άκουσες φίλε μου και προτίμησες το Dianne?

Ωραία βραδιά απόψε...

τέφρα στο Μόναχο,
τέφρα στο Παρίσι,
τέφρα κι η ψυχολογία μ' αυτό που διάβασα...

:goodnight:

Τα δυο Sonus Faber είναι διαφορετικά ηχεία και σε διαφορετική τιμή (3200$ το GP, 4800$ το GP Domus - "μισό και κάτι Cremona" που λέγει κι ο ριβιούερ...)

Να σου ευχηθώ πάντως καλορίζικο και...καλοφάγωτο (το κορίτσι...:HTEHEH56:)
και Vielen Dank για το σχόλιο και τις εντυπώσεις.

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κάτι τόσο άμεσο. :a0210:

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Ανησυχώ που ανησυχώ, τώρα "φτιάχτηκα" για τα καλά...
Το Sonus Faber Domus του Αντώνη άκουσες φίλε μου και προτίμησες το Dianne?

τέφρα κι η ψυχολογία μ' αυτό που διάβασα...

:goodnight:

βρε συ, αλλο ηχειο, αλλος χωρος αλλο στησημο... Τι ψαχνεις τωρα κ ανυσηχεις; Στεκα να ρθουνε κ μετα λες..

oxi φιλε τα sonus faber τα ακουσα αλλου, το μοντελο grand piano home με το ενα woofer, τα δικα σου πρεπει να ηταν συσκευασμενα στις κουτες για αποστολη γερμανια,
βασικα μου αρεσαν τα sonus faber αλλα το dianne μου καθισε στ αυτι, και επαναλαμβανω οτι επαιξε ρολο η μουσικη που ακουω electro στην οποια τα dianne ειχαν ενα δυναμισμο που με ενθουσιασε ,
φιλε καλες ακροασεις

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

βρε συ, αλλο ηχειο, αλλος χωρος αλλο στησημο... Τι ψαχνεις τωρα κ ανυσηχεις; Στεκα να ρθουνε κ μετα λες..

Που χάθηκες ρε σεφ; Τά 'φτιαξες τα ηχεία σου;

Εντάξει, μού 'ρθαν πολλά μαζί χθες βράδυ...
Ζοχαδιάστηκα και με τους άλλους που ξέχασαν μάλλον να τους πουν τι ώρα ξεκινούσε ο τελικός και δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο να παίξουν... :ADFAD2: Καταλαβαίνεις...

Ο φίλος Νίκος έγραψε στις 7:12 (νά' ναι καλά...) ότι άκουσε το home, όχι το domus. Άλλο ηχείο δηλαδή. Το home από το domus πρέπει να έχει όση "απόσταση" έχει το domus από το cremona...

oxi φιλε τα sonus faber τα ακουσα αλλου, το μοντελο grand piano home με το ενα woofer, τα δικα σου πρεπει να ηταν συσκευασμενα στις κουτες για αποστολη γερμανια,

Είναι συσκευασμένα κανα δυο βδομάδες τώρα. Περιμένει μάλλον η dhl να "ωριμάσουν" (όπως το ουίσκι) μέσα στις κούτες για να τα παραλάβει και να τα στείλει...
Ελπίζω μόνο να έχουν αρκετές τάπες να παίζουν, μην τους πιάσει καμιά ανία (όπως έχει πιάσει εμένα αναμένοντας τόσο καιρό...)

βασικα μου αρεσαν τα sonus faber αλλα το dianne μου καθισε στ αυτι, και επαναλαμβανω οτι επαιξε ρολο η μουσικη που ακουω electro στην οποια τα dianne ειχαν ενα δυναμισμο που με ενθουσιασε
Μη νομίζεις ότι αυτό με παρηγορεί... Τα μισά μου ακούσματα είναι electro (ρίξε αν θες μια ματιά εδώ...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1201769#post1201769
Θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα, στο εγγυώμαι...)

φιλε καλες ακροασεις
Επίσης φίλε :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Dirty Diana....

Dirty κατάσταση καπετάνιε...
19 μέρες μούγκα στη στρούγκα και έπεται και συνέχεια... :heeeelllllooooo:

Μην αρχίσω τη γκρίνια τώρα (:furious3:), γιατί δεν ενδιαφέρει και κανέναν...

οφ τόπικ :
έζησα μία υπέροχη χρονιά στο Αμβούργο, προ 18ετίας . Σε ποια περιοχή μένεις ;

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

οφ τόπικ :
έζησα μία υπέροχη χρονιά στο Αμβούργο, προ 18ετίας . Σε ποια περιοχή μένεις ;

Κάιν προμπλέμ... Είδηση είναι όταν είμαστε εντός τόπικ!

Μένω σε ένα χωριό στα πέριξ του Hagenow (κοντά στο Schwerin) αλλά (για προσωπικούς λόγους) θα προτιμούσα να μην αναφέρω που ακριβώς.
Είναι πολύ όμορφη η βόρεια Γερμανία και το χωριό εδώ γραφικότατο, ήσυχο και καταπράσινο. Το Αμβούργο επίσης από τις πιο όμορφες πόλεις που έχω δει. Το μόνο "στραβό" εδώ πάνω είναι ο καιρός. Ούτε την Ελλάδα όμως άντεχα ιδιαίτερα, με 30-40 βαθμούς το 1/3 του χρόνου (χώρια η φασαρία, η μόλυνση και το υψηλότατο κόστος ζωής). Καλύτερα εδώ με τα μείον...πολλά Κελσίου!
Prost! :ernaehrung004:

Τωρα χωρις πλακα.. Τα diana σ ερεσουνε;; Εμενα καθολου..μα καθολου ε.. Εμφανισιακα ενοω ε, κ απο οτι εχω δει απο φωτο..

παρεπιπτοντως και γω γερμανια σπουδασα BERLIN
ΕΚΕΙ PAIZOYN ΠΟΛΛΑ μαγαζια με μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες
πως και δεν εψαξες εκει για ηχεια ?