καλημερα στην παρεα, εχω μετακομισει προσφατα σε μια 4οροφη οικοδομη κ δυσκολευομαι οσο αφορα την εγκατασταση οσο του κατοπτρου τοσο και του καλωδιου, για να σας δωσω μια εικονα ειμαι 3 οροφο και τα μπαλκονια μου ειναι προς βορρα, πηρα μια πυξιδα για να δω αν βγαινει ο hotbird (οπου κ θελω να βαλω μαζι με astra)αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο εως και απιθανο, για turksat κατι γινετε,αρα απορριπτω την βεραντα εκτος και εαν υπαρχει τροπος που δε γνωριζω να μπει εκει, τωρα απ οτι βλεπω μπορω να το βαλω επανω στην σκεπη εκει που ειναι κ η επιγεια κεραια αλλα εχω θεμα με το καλωδιο πως να το παω κατω στο διαμερισμα, κοιταξα αν γινετε με το υπαρχον καλωδιο της κεραιας αλλα αυτο πηγαινει σε 4 διαμερισματα, δε παει μονο στο δικο μου, ξεκινα 4-3-2-1 οροφο, να κατεβασω εξωτερικα καλωδιο μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι απ οτι βλεπω μεγαλο μερος θα κρεμετε στον αερα και θα φαινετε ασχημα, ισως ενοχλησει και τους υπολοιπους, εχετε να προτεινετε κατι????? οποια απαντηση δεκτη..............ευχαριστω εκ των προτερων