Egreat R6S 3D

Μια ερωτησούλα προς τους κατόχους, εάν είναι εύκολο...
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεγέθους της εικόνας;
Σε ένα Bluetimes με chipset 1055 που έχω δεν υπάρχει τέτοια επιλογή...
Υπάρχει βέβαια επιλογή για ζουμ μέσα στην εικόνα αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο.
Στο Μ34 υπάρχει κουμπί που μπορείς να επιλέξεις AUTO FIT, CROP, ORIGINAL SIZE κλπ.
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο R6S;

Last edited:
Έχει ό,τι θες:
16:9
16:10
Pan Scan 4:3
Letter Box 4:3
και μέσω Χ% και Υ% αναλογιών, κάνεις την εικόνα Τιραμόλα.:beatnik2:

Να' σαι καλά αδερφέ...
Αφού λοιπόν έχει αυτό και παίζει καλά σε δίκτυο, υπολείπεται του Μ34 μόνο στο jukebox και στα NMT apps που μπορείς να αλλάξεις τη γραμματοσειρά των υπότιτλων...
Λεπτομέρειες. Jimάκο, πριν το Buy It Now μια τελευταία ερώτηση, οι ελληνικοί υπότιτλοι καλοί είναι; Στο Bluetimes με το 1055 είναι απαράδεκτοι και λείπουν αρκετοί χαρακτήρες.
Thanks!

Mια χαρά είναι οι υπότιτλοι, τους αλλάζεις μέγεθος, θέση και χρώμα, αν θες.
Είναι το τρίτο egreat που παίρνω, μετά τα Μ34Α και R1 και είμαι απολύτως ικανοποιημένος.
Τα μηχανήματά της είναι η επιτομή της ευχρηστίας.

Ωραίος ο φίλος.
Η παραγγελία έγινε...Προτίμησα αυτό με το Wifi επειδή είχε θύρα sata όπως στο Μ34.
Θα δοκιμάσω το κολπάκι του Μ34, με την compact flash που λειτουργεί ως δίσκος boot.
Μπορεί να κρύβει τίποτα καλούδια...

Αν ενδιαφέρεται κανείς, έχω ενα R6S καινούργιο, αχρησιμοποίητο απο παραγγελία για φίλο που το μετάνιωσε τελευταία στιγμή. Ήρθε σήμερα και το έχω βάλει αγγελία στο insomnia. Ελπίζω να μην παραβαίνω τους κανόνες του forum απλά επειδή το έχω και γω, είναι super μηχανάκι για τα λεφτά του και ίσως κάποιος το θέλει. Επικοινωνία με πμ.

Παιδιά καλησπέρα,τελικά έγινε η παραγγελία του και αύριο πρωί το παραλαμβάνω από τα ελτα.Μιας και είναι το πρώτο μου media player (έστω και low cost) ελπίζω να καλύψει τις απαιτήσεις μου.Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζω εξώφυλλα,περιγραφές,βαθμολογίες imdb κλπ. για τις ταινίες του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου,όπως πχ κάνει ο WDTV LIVE gen3.Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Παιδιά καλησπέρα,τελικά έγινε η παραγγελία του και αύριο πρωί το παραλαμβάνω από τα ελτα.Μιας και είναι το πρώτο μου media player (έστω και low cost) ελπίζω να καλύψει τις απαιτήσεις μου.Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζω εξώφυλλα,περιγραφές,βαθμολογίες imdb κλπ. για τις ταινίες του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου,όπως πχ κάνει ο WDTV LIVE gen3.Ευχαριστώ!
Οχι, όπως και σχεδόν όλα τα media player.

ok ευχαριστώ, αν με καλύψει και σ'αυτό το κομμάτι θα το χτυπήσω για μένα και άμεσα.
Περιμένω απάντηση, κάτι μου λεει πως θα παίζει και ραδιο.

Ναι, υπάρχουν πολλά ελληνικά διαδικτυακά ραδιόφωνα και όχι μόνο.
Δεν αφιέρωσα πολύ χρόνο, αλλά οι διαθέσιμες επιλογές καλύπτουν όλα τα γούστα, ελληνικά και ξένα.

Επανέρχομαι μετά από καιρό και λίγο πριν το παραγγείλω.
Βασικά θέλω να ρωτήσω κάποιον κάτοχο του r6s pro με το wifi, αν έχει θέματα με την σύνδεση ( δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή ταινιών ).
Το wifi πιο πολύ το θέλω όπως είπα παραπάνω στον φίλο AlexT ,ο οποίος με κάλυψε και τον ευχαριστώ και πάλι, για ιντερνετικό ραδιόφωνο. Λέτε να υπάρχει δυσκολία στο συγκεκριμένο θέμα?
Το router είναι σε άλλο δωμάτιο αλλά με ένα laptop που έχει δοκίμαστεί το σήμα του είναι μια χαρά στο σαλόνι.

Tip:
Σε ταινίες mkv 3D SBS, αν προσθέσετε στον τίτλο της ταινίας H-SBS ή Half SBS, ή HSBS, η 3D τηλεόραση σας κλειδώνει αυτόματα σε 3D mode και τα μενου του player προσαρμόζονται επίσης αυτόματα χωρίς να σας "βγάζουν" τα μάτια.

Τα ίδια πρέπει να ισχύουν και για τα Mede8er 600 & 1000 όπως και για τα Himedia λόγω κοινού τσιπ. (Realtek 1186)

Re: Απάντηση: Egreat R6S 3D

Tip:
Σε ταινίες mkv 3D SBS, αν προσθέσετε στον τίτλο της ταινίας H-SBS ή Half SBS, ή HSBS, η 3D τηλεόραση σας κλειδώνει αυτόματα σε 3D mode και τα μενου του player προσαρμόζονται επίσης αυτόματα χωρίς να σας "βγάζουν" τα μάτια.

Τα ίδια πρέπει να ισχύουν και για τα Mede8er 600 & 1000 όπως και για τα Himedia λόγω κοινού τσιπ. (Realtek 1186)

Thanks AlexT_
Θα το δοκιμάσω σήμερα ...

ενημερωτικα βγαλανε νεο fw 3..01.εγω δεν εχω το μηχανακι για να την δοκιμασω

Tip:

Δοκίμασα στο Life of Pi με αλλαγή από half-sbs σε HSBS αλλά η Panasonic 50VT30 δεν κλείδωσε αυτόματα και έπρεπε να πατήσω το αντίστοιχο κουμπί 3D για να γίνουν τα δύο τμήματα ένα.

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

ενημερωτικα βγαλανε νεο fw 3..01.εγω δεν εχω το μηχανακι για να την δοκιμασω
Που το είδες? Δώσε λινκ.

Δεν υπάρχει στα γνωστά μέρη κάποια ενημέρωση για νέο φιρμ.