Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Σφάλμα ξε-σφάλμα, φαίνεται οτι το δέχονται μιας και η φωτό που έβαλα είναι στο site αυτής της "ωραίας" παρέας!

Σαφώς και 99,99% είναι διακιολογία, αλλά αν, λέω ΑΝ μια στο εκ. είναι αλήθεια? Ποιος είμαι εγώ που θα ακουμπήσω το αμάξι του για να του πω οτι είναι γάιδαρος?

Όχι κύριοι! Διαφωνώ!

Κατι τετοιους που παρκαρουν και διπλαπαρκαρουν οπου γουσταρουν ξερεις τι θα ηθελα να τους κανω ? Να ειχα κανα παλιο φορτηγο να περναω ξυστα και να τους αλλαζω τον αδοξαστο...καθρεφτες ,αμαξωμα ολα σβαρνα,...οχι σαν τωρα το μεσημερι που μια κοτα ειχε κλεισει το δρομο για να παρει σουβλακια και περιμεναν ολοι κανα δεκαλεπτο ....και οταν βγηκε απο το μαγαζι εκανε και τα χερια σαν να ελεγε πως κανετε ετσι...καλα που ημουν με τη μηχανη γιατι θα μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι αμα καθομουν εκει σαν μα@@...ρε ολα σβαρνα....ζητω οι πανθηρες !!!

Στο εξωτερικό δεν πιάνουν αυτές οι δικαιολογίες
η καλύτερα να το πω διαφορετικά, ο κόσμος δεν έχει την ελληνική νοοτροπία
και δεν του περνάει καν από το μυαλό να παρκάρει σε διάβαση πεζών η σε θέση ανάπηρων
Είναι θέμα παιδείας φίλε μου.

οχι μονο παιδεια αλλα και τσεπης....δεν ειναι και λιγο σε 3 λεπτα να εχεις μια τικεταρα 500-800 δολαρια για τετοιο χαζοπαρκινκ και 10 ποντους απο το διπλωμα

εξω ο σεβασμος στον πεζο και στον αναπηρο ειναι ισχυρος

Σφάλμα ξε-σφάλμα, φαίνεται οτι το δέχονται μιας και η φωτό που έβαλα είναι στο site αυτής της "ωραίας" παρέας!

Σαφώς και 99,99% είναι διακιολογία, αλλά αν, λέω ΑΝ μια στο εκ. είναι αλήθεια? Ποιος είμαι εγώ που θα ακουμπήσω το αμάξι του για να του πω οτι είναι γάιδαρος?

Όχι κύριοι! Διαφωνώ!

Αν είναι ανάγκη, βάλε αλάρμ!

Και από οικονομικής πλευράς να το δεις τους συμφέρει να τους κολλήσουν τα αυτοκόλλητα (τα οποία είναι στο τζάμι και φεύγουν με λίγο οινόπνευμα )
παρά να φωνάξουν τον γερανό και να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά.
Αν το δεις έτσι χάρη τους κάνουνε

Δηλαδή αυτό το θέαμα είναι ωραίο? Επειδή ο τύπος πάρκαρε κουκουρούκου έπρεπε ο κος "Πάνθηρας" να του καλύψει όλο το αμάξι με αυτοκόλλητα, και να το βγάλει και φωτογραφία, και αν το έχουν και στο site τους να το δείχνουν?

Εγώ προσωπικά αν έβλεπα το αμάξι μου έτσι επιστρέφοντας, δε θα ήθελε να με δει μπροστά του ο κύριος αυτός!

ΟΚ είπαμε, είναι λάθος να παρκάρεις παράνομα, αλλά ποιος απο εμας δεν το έχει κάνει για ΚΑΠΟΙΟ λόγο (π.χ. επείγον)?

Για φανταστείτε να βλέπατε το αμάξι σας έτσι....

http://www.streetpanthers.gr/galler...e.DownloadItem&g2_itemId=86&g2_serialNumber=1

Νομίζω κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο!!!

Όλοι που παρκάρουν παράνομα επικαλούνται κάποιο λόγο (κατ'αυτούς).

Με το σκεπτικό σου αγαπητέ:
ΟΚ, είναι λάθος να κολλάμε αυτοκόλλητα σε παράνομα παρκαρισμένα και εμποδίζοντα αυτοκίνητα , αλλά ποιός από εμάς δεν θα το έκανε για ΚΑΠΟΙΟ λόγο (πχ επειδή εμποδίζεται να περάσει με το καρότσι του παιδιού του ή με το δικό του αναπηρικό καρότσι ή επειδή αναγκάζεται να κατεβεί στο δρόμο αφού δεν χωράει να περάσει από το πεζοδρόμιό του!!).

Last edited:
ΟΚ λοιπόν, απ'ότι κατάλαβα, εγώ είμαι ο κλασσικός Ελληνάρας που πάνω απ'όλα το αμάξι μου (ευχαριστώ για το κοπλιμαν), που αν παρκάρω πρέπει να μου γδάρει κάποιος το αμάξι με παλιο φορτηγό, που πρέπει να μου κολλήσουν ενα σωρό αυτοκόλλητα οτι είμαι γάιδαρος αλλά σε καμμία περίπτωση να μην φερθούν εκείνοι πολιτισμένα (π.χ. κλήση το 100 για να πράξει τα ΝΟΜΙΜΑ). ΟΧΙ, εγώ είμαι ο Ελληνάρας που λέω αυτό που μου κολλάει ενα σωρό αυτοκόλλητα ΕΛΛΗΝΑΡΑ!

Συγχαρητήρια, κερδίσατε!

Απάντηση: Re: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Πάρα πολύ καλή κίνηση. Δεν ξέρω βέβαια εάν αποδώσει.
Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα ώς νέος πατέρας όταν για παράδειγμα, αποφασίσω να βγάλω βόλτα τον μικρό με το καρότσι, τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να το κυλάω στο δρόμο, μιάς και τα περισσότερα πεζοδρόμια πια είναι καταλλημένα.

Πάντως γίνεται και το αντίθετο.
Πολύ πεζοί και καρότσια στο οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια άδεια...

Κάποτε είχα κάνει στάση σε μονόδρομο και περιμενα φιλαράκι να κατέβει.
Περνά μια συμπαθέστατη γιαγιά με το καροτσάκι/εγγόνι της και μου τη λέει:
-"πάρκαρες και δεν μπορούμε να περάσουμε"!!!
-"Από το πεζοδρόμιο της απάντησα..."
Τελικά συνέχισε από το οδόστρωμα...!

Οι πάνθηρες πολύ πετυχημένοι.
Αφού τα "καπίστρια" είναι στα γραφεία τους ή σε καμιά καντίνα...
Ή καλύτερα έχουν εντολές άνωθεν... (βλ. Δημοτικές Αρχές)

Να σου πω πόση αξία μας δίνει και το 100.

Τον περασμένο Μάιο, είχα κατέβει κατά τις 12 τα μεσάνυτα στο κέντρο να πιω μια μπύρα με τα φιλαράκια μου.
Περίπου στις 1.30 μ' έπιασε νύστα και ξεκίνησα να φύγω.

Έλα όμως που είχα παρκάρει στην Παύλου Μελά και κάποιος με είχε διπλοπαρκάρει!
Λέω εντάξει, θα περιμένω. Τι στο καλό, καθημερινή είναι (Πέμπτη), δε θ' αργήσει να φύγει.
Περιμένω κανένα μισάωρο, τίποτα. Παίρνω την τροχαία, τους λέω το και το. Σημειωτέον, ο πατέρας μου χρειαζόταν το αυτοκίνητο το πρωί για τη δουλειά του.
Μου λένε ότι δε στέλνουν γερανό τέτοια ώρα και να περιμένω μέχρι το πρωί.
Το αποτέλεσμα: περίμενα μέχρι τις τέσσερις και κάτι για να δεήσει να φύγει ο σκυλάς με την καράφλα και τη χαίτη (μη γελάτε, η περιγραφή είναι ακριβής!) για να μπορέσω να πάω σπίτι μου.

Αυτά για τη μέριμνα της τροχαίας...
Από τότε βέβαια, προσέχω να παρκάρω σε μέρος που δεν το διπλοπαρκάρουν συνήθως.

Υ.Γ. Δηλαδή εγώ αυτόν, τι έπρεπε να του κάνω; Που δεν του έκανα τίποτα, γιατί ήμουν πτώμα στην κούραση...

Να σου πω πόση αξία μας δίνει και το 100.

Τον περασμένο Μάιο, είχα κατέβει κατά τις 12 τα μεσάνυτα στο κέντρο να πιω μια μπύρα με τα φιλαράκια μου.
Περίπου στις 1.30 μ' έπιασε νύστα και ξεκίνησα να φύγω.

Έλα όμως που είχα παρκάρει στην Παύλου Μελά και κάποιος με είχε διπλοπαρκάρει!
Λέω εντάξει, θα περιμένω. Τι στο καλό, καθημερινή είναι (Πέμπτη), δε θ' αργήσει να φύγει.
Περιμένω κανένα μισάωρο, τίποτα. Παίρνω την τροχαία, τους λέω το και το. Σημειωτέον, ο πατέρας μου χρειαζόταν το αυτοκίνητο το πρωί για τη δουλειά του.
Μου λένε ότι δε στέλνουν γερανό τέτοια ώρα και να περιμένω μέχρι το πρωί.
Το αποτέλεσμα: περίμενα μέχρι τις τέσσερις και κάτι για να δεήσει να φύγει ο σκυλάς με την καράφλα και τη χαίτη (μη γελάτε, η περιγραφή είναι ακριβής!) για να μπορέσω να πάω σπίτι μου.

Αυτά για τη μέριμνα της τροχαίας...
Από τότε βέβαια, προσέχω να παρκάρω σε μέρος που δεν το διπλοπαρκάρουν συνήθως.

Υ.Γ. Δηλαδή εγώ αυτόν, τι έπρεπε να του κάνω; Που δεν του έκανα τίποτα, γιατί ήμουν πτώμα στην κούραση...
Οπότε για σένα η λύση στο πρόβλημα θα ήταν
1. Ταπετσαρία με αυτοκόλλητα γαιδουρακίων!
2. Καταστροφή του αυτοκινήτου του σκυλά με την καράφλα μέσω φορτηγού

Κοίτα, αν για κάθε στραβό στη χώρα μας παίρναμε το νόμο στα χέρια μας....φασκελοκουκούλωστα!

Δεν διακιολογώ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ με μια ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Αυτό λέω απλά! Κι ελπίζω γι'αυτή μου την πεποίθηση να μη με χαρακτηρίσει κανείς ξανά ΕΛΛΗΝΑΡΑ! :ernaehrung004:

Το αυτοκολητάκι σας και λιγο είναι. Πραγματικά πολυ λίγο.
Αυτός που το έκανε μία φορά το έκανε από ανάγκη γιατί γνωρίζει που πρέπει να παρκάρει και που δεν πρέπει. Οπότε δεν θα προσβληθεί από το χαρακτηρισμό "γάιδαρος" γιατί προφανώς από τις πράξεις του δείχνει πως είναι συνειδητοποιημένος.
Αυτός που το κάνει κατ'επανάληψη το κάνει επειδή τους έχει γραμμένους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι....
Μας έχει φάει η νομιμοφάνεια. Θυμόμαστε τη νομιμότητα όποτε μας βολεύει.

Οπότε για σένα η λύση στο πρόβλημα θα ήταν
1. Ταπετσαρία με αυτοκόλλητα γαιδουρακίων!
2. Καταστροφή του αυτοκινήτου του σκυλά με την καράφλα μέσω φορτηγού

Κοίτα, αν για κάθε στραβό στη χώρα μας παίρναμε το νόμο στα χέρια μας....φασκελοκουκούλωστα!

Δεν διακιολογώ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ με μια ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Αυτό λέω απλά! Κι ελπίζω γι'αυτή μου την πεποίθηση να μη με χαρακτηρίσει κανείς ξανά ΕΛΛΗΝΑΡΑ! :ernaehrung004:

Αφου δεν υπαρχει αλλος νομιμος τροπος να αντιδρασει ο πολιτης τοτε ναι η αυτοδικια ειναι ο μονος τροπος ....δηλαδη αν μου εχεις κλεισει το αυτοκινητο και εγω πρεπει εσπευμενα να παω καποιον στο νοσοκομειο τι θα γινει ?Θα πεθανει ενας ανθρωπος επειδη καποιος καραμα@ας βαριεται να παει το αυτοκινητο 50 μετρα αλλα θελει να το παρκαρει μπροστα απο την καφετερια....ρε οχι μονο αυτοκολητα ..επρεπε να τον περιμενουν και καμμια δεκαρια ατομα να τον πλακωσουν και στις σφαλιαρες....

Αποδέχομαι πλήρως την αυτοδικία στην περίπτωση του παράνομου παρκαρίσματος όταν το παράνομο παρκάρισμα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε άλλους συνανθρώπους ή ακόμα έχει αποτέλεσμα το θάνατο.

Το 1996 είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στην αυλή της οικοδομής που μένω στην Καλαμαριά. Στην είσοδο υπάρχει σήμα τροχαίας (με άδεια) που απαγορεύει το παρκάρισμα. Χρειάστηκε να πάω τη γυναίκα μου στο γιατρό (έγκυος 8 μηνών). Η πόρτα κλεισμένη από αυτοκίνητο άγνωστο. Ψάξαμε 2-3 πολυκατοικίες και καλέσαμε την Τροχαία. Γερανός δεν προβλέπεται. Έδωσε κλήση. Πήραμε ταξί και πήγαμε στο γιατρό. Στο γυρισμό (μετά 2,5 ώρες) ήλθε ο οδηγός. Φασαρία τόση που από τα χτυπήματα έσπασε τα κρύσταλα της εισόδου της πολυκατοικίας. Δεν δεχόταν με τίποτα ότι είχαμε δίκαιο. Επικαλεστήκαμε την έγγυο και τη μεταφορά της. "Να τη δω". Βγαίνει η γυναίκα μου στο κεφαλόσκαλο. Και το (γαιδούρι την τραβά από το χέρι και την γκρεμίζει (ευτυχώς μόνο 8 σκαλοπάτια) φεύγει γελώντας και εξαφανίζεται. Η γυναίκα μου γέννησε πρόωρα, το μωρό βγήκε 2350 γρ.

Αποδέχομαι πλήρως την αυτοδικία στην περίπτωση του παράνομου παρκαρίσματος όταν το παράνομο παρκάρισμα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε άλλους συνανθρώπους ή ακόμα έχει αποτέλεσμα το θάνατο.

Το 1996 είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στην αυλή της οικοδομής που μένω στην Καλαμαριά. Στην είσοδο υπάρχει σήμα τροχαίας (με άδεια) που απαγορεύει το παρκάρισμα. Χρειάστηκε να πάω τη γυναίκα μου στο γιατρό (έγκυος 8 μηνών). Η πόρτα κλεισμένη από αυτοκίνητο άγνωστο. Ψάξαμε 2-3 πολυκατοικίες και καλέσαμε την Τροχαία. Γερανός δεν προβλέπεται. Έδωσε κλήση. Πήραμε ταξί και πήγαμε στο γιατρό. Στο γυρισμό (μετά 2,5 ώρες) ήλθε ο οδηγός. Φασαρία τόση που από τα χτυπήματα έσπασε τα κρύσταλα της εισόδου της πολυκατοικίας. Δεν δεχόταν με τίποτα ότι είχαμε δίκαιο. Επικαλεστήκαμε την έγγυο και τη μεταφορά της. "Να τη δω". Βγαίνει η γυναίκα μου στο κεφαλόσκαλο. Και το (γαιδούρι την τραβά από το χέρι και την γκρεμίζει (ευτυχώς μόνο 8 σκαλοπάτια) φεύγει γελώντας και εξαφανίζεται. Η γυναίκα μου γέννησε πρόωρα, το μωρό βγήκε 2350 γρ.

Λυπαμαι πολυ γιαυτο που σου συνεβηκε ειναι το μονο που μπορω να πω....μην σχολιασω κατι αλλο καλυτερα γιατι ισως μας διαβαζουν και μικρα παιδια

Βλάση αυτός δεν ήθελε φίλε μου το αυτοκόλλητο.
Αυτός ήθελε να του Βάλης ένα ντενεκέ με διαλυτικό στην οροφή (στο κέντρο )
του αυτοκίνητου και στον πάτο του ντενεκέ να έχει τρύπες και
να του κάνεις το αμάξι σαν αράχνη !
Σε τέτοια γαϊδούρια δεν πρέπει να δείχνουμε έλεος

Το προηγούμενο Σάββατο είχε γάμο (19.00-20.00) στο ναό του Αγίου Παύλου στο τέρμα της Νέας Κρήνης. Τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα όπου νά 'ναι. Κάποιο ήταν πάνω στη στροφή. Κόλλησε το λεωφορείο. Κολλήσαμε κι άλλοι. Ακούμε σειρήνα. Ασθενοφόρο. Από πίσω κι άλλο λεωφορείο. Κόλλησαν. Ο οδηγός του ασθενοφόρου να ουρλιάζει, ανοίχτε δρόμο είναι κρίσιμο!!! Κάποιος πετάχτηκε να πάει στην εκκλησία και να πείσει τον παπά να κάνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Και από ότι έμαθα διέκοψε το μυστήριο και έκανε ανακοίνωση. Σχεδόν στραμπουλήξαμε τα αυτοκίνητα για να περάσει μέσα από κοτέτσια το ασθενοφόρο και να φύγει. Μετά 10 λεπτά το λεωφορείο ξεκόλλησε. Δεν ξέρω αν σώθηκε ο άνθρωπος ή χάθηκε... Πάντως τα χέρια μου έτρεμαν για αρκετή ώρα, τόσο που δεν μπορούσα να οδηγήσω. Γυρίσαμε σπίτι κι άνοιξα τηλεόραση.....

Τί θα μπορούσα να κάνω αν έχανα τον άνθρωπό μου ή το παιδί μου από μια τέτοια αναισθησία; από μια τέτοια ελαφρομυαλιά;

Δηλαδή αυτό το θέαμα είναι ωραίο? Επειδή ο τύπος πάρκαρε κουκουρούκου έπρεπε ο κος "Πάνθηρας" να του καλύψει όλο το αμάξι με αυτοκόλλητα, και να το βγάλει και φωτογραφία, και αν το έχουν και στο site τους να το δείχνουν?

Εγώ προσωπικά αν έβλεπα το αμάξι μου έτσι επιστρέφοντας, δε θα ήθελε να με δει μπροστά του ο κύριος αυτός!

ΟΚ είπαμε, είναι λάθος να παρκάρεις παράνομα, αλλά ποιος απο εμας δεν το έχει κάνει για ΚΑΠΟΙΟ λόγο (π.χ. επείγον)?

Για φανταστείτε να βλέπατε το αμάξι σας έτσι....

http://www.streetpanthers.gr/galler...e.DownloadItem&g2_itemId=86&g2_serialNumber=1

εξ όσων έχω διαβάσει, οι "Πάνθηρες" δεν έχουν στο στόχαστρο γενικώς τα παρανόμως σταθμευμένα (και πού επιτρέπεται στις πόλεις μας το παρκάρισμα, πείτε μου), αλλά αυτά που εμποδίζουν τη διέλευση ιδίως αναπήρων. Αυτά αποτελούν και τις πλέον εξόφθαλμες εκδηλώσεις αδιαφορίας. Θα έλεγα γενικώς το ίδιο και για τους χώρους ακριβώς μπροστά στις στάσεις λεωφορείων και τις διαβάσεις.

Καλά, και δεν του έκανες μήνυση? Μπορούσες να βρεις τα στοιχεία από τη Δ/νση Συγκοινωνιών. Όχι εσύ, ο εισαγγελέας. Επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγνώμη Βλάσση αλλά πώς άντεξες και δεν το έθαψες 2 μέτρα κάτω απ' την γή?:slapface::damnyou::rifle:

Και μην μου πει κανείς ότι αυτό δεν είναι λύση, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.

Τί να πω? Χαράς την υπομονή σου.