supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Ισως ειναι καιρος να σκεφτείς την αναβάθμιση του. Οντας στην κατηγορία budget είναι δυσανάλογο match με τα ρεστα
Spdif η i2s?
Spdif η i2s?
Σταύρο, πέραν πλάκας και ρεαλιστικά... θα πήγαινες για Egoista?
Frank Iacone για τον Viva Egoista (οδηγώντας τα ΗΕ-6) στο head-fi:
"It drives the HE6 very easily. It has 15 watts on tap and made the six sound open and very extended and got the most out what the HE6 has to offer. Awesome combination"
Δεν με βλέπω καλά στο fest...
....................................
[/COLOR]Αντώνη, Σωκράτη, Μιχάλη (καλά, τη δικιά σου γνώμη τη ξέρω), αν θέλετε παραθέστε τις ειλικρινείς εντυπώσεις σας εδώ..
Τα άκουσα κι' εγώ -επιτέλους- με τον Auralic.Τα άκουσα με τον Auralic μόνο... ουδέτερος ήχος, πλήρη ανάλυση, ισορροπία παντου... όμως πράγματι άδειασε τον ενισχυτή και έτσι δυστυχώς δεν μπόρεσα να δώ δυναμικά, ταχύτητα, ροή... που είμαι σίγουρος πως έρχονται αβίαστα.
Η ειλικρινής μου ερώτηση όμως, που προέκυψα μετά την ακρίαση των beast του Σταύρου, είναι:
Αν ένα ακουστικό ή ηχείο, είναι τοοοοσο απαιτητικό σε ενίσχυση, τελικά είναι ή όχι πρόβλημα;
........................................
Κατω απο αλλες συνθήκες θα ειχα κατεβασει τα Κ1000. ..
Στο τραπέζι της Location Sound του Θέμη Ζαφειρόπουλου είχαν συγκεντρωθεί όλα σχεδόν τα κλασσικά μεγάλα ακουστικά της AKG. Εκτός από τα 1000. Ήταν πολύ αστείο, διότι μπορούσαμε να ψάχνουμε για διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο.Νομίζω τα άκουσε ο Μιχάλης (Sonus Naturalis)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.