Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Υπάρχει και αυτός που θα κυκλοφορήσει σύντομα

chang20140216_44.jpg

chang20140216_45.jpg

Schiit Ragnarok 100w στα 8ohm και τάξη Α τα πρώτα 20w... full balanced

Γειά σου ρε Χρηστάρα!!!!
Τι είναι τούτο? Universal Headphone Amplifier? Αυτό είναι.
Με έφτιαξες τώρα..

Εισακούστηκαν οι προσευχές των κατόχων "θηρίων"..:worshippy:

Δεν εχει κυκλοφορήσει ακομα, αλλα αναμένεται. Η απάντηση σε ολα σου τα προβλήματα!

Αν διάβαζες Hell Boy (που εχει πολλα απο Ragnarok) θα είχες εξοικειωθεί.. (αν μη τι αλλο, πρωτότυπο)

Φίλε Χρήστο, όλα τα ενθουσιώδη σχόλια στο νήμα αφορούν κατά 99% στο ODAC / Salas. Οπότε η απάντηση είναι ... όχι.:ernaehrung004:

Αλήθεια, τι έγινε με εκείνο το dac? Εντυπώσεις?

Αυτό ακούω τώρα που γράφω... με τα HD800... πολύ φυσικότητα, πολύ αναλογικό...αλλά ας μου επιτρέψεις να τα γράψω, όταν ανοίξω το νήμα, αφού του βάλω την διπλή τροφοδοσία Salas, την οποία δεν είχα χρόνο να κοιτάξω ακόμα...

Σταύρο μπαίνω στον πειρασμό να προτείνω ένα κομμάτι για ακρόαση:
Respighi - Pines of Rome (Τα πεύκα της Ρώμης)

Ηχητική και οπτική πανδαισία!
Αναρωτιέμαι μόνο πως θ' ακούγεται από τ' ακουστικά σου...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το αγαπημένο μου κλασσικό κομμάτι! Καταπληκτικό βίντεο με υψηλή ευκρίνεια εικόνας.

Από τα λίγα που μπορεί να ξέρω από ηχογραφήσεις, περισσότερο έμφαση στον (πολύ) καλό διαχωρισμό οργάνων και στην εκτέλεση παρά στο μέγεθος της σκηνής (ειδικά στο βάθος).

Μεγάλη εντύπωση μου προξενεί η ευκρίνεια της άρπας στην αρχή (αλλά στη μέση του έργου) καθώς και οι λεπτομέρειες.
Από δυναμικές πολύ καλές, αλλά όχι αυτές που με έχουν συνηθίσει τα Hifiman (εντάξει, YouTube είναι).

Πληροφοριακά, τα 6άρια τα θεωρώ μοναδικά στο να σε κάνουν να παρακολουθείς αβίαστα την εκάστοτε ερμηνεία, δηλαδή την "ψυχή" του κάθε μουσικού έργου, και όχι τις συχνότητες.

Σε κάλυψα λιγάκι?

Το αγαπημένο μου κλασσικό κομμάτι! Καταπληκτικό βίντεο με υψηλή ευκρίνεια εικόνας.

Από τα λίγα που μπορεί να ξέρω από ηχογραφήσεις, περισσότερο έμφαση στον (πολύ) καλό διαχωρισμό οργάνων και στην εκτέλεση παρά στο μέγεθος της σκηνής (ειδικά στο βάθος).

Μεγάλη εντύπωση μου προξενεί η ευκρίνεια της άρπας στην αρχή (αλλά στη μέση του έργου) καθώς και οι λεπτομέρειες.
Από δυναμικές πολύ καλές, αλλά όχι αυτές που με έχουν συνηθίσει τα Hifiman (εντάξει, YouTube είναι).

Πληροφοριακά, τα 6άρια τα θεωρώ μοναδικά στο να σε κάνουν να παρακολουθείς αβίαστα την εκάστοτε ερμηνεία, δηλαδή την "ψυχή" του κάθε μουσικού έργου, και όχι τις συχνότητες.

Σε κάλυψα λιγάκι?

Με απογοητευσατε....
(Παντα...οσοι βρισκουν κατι στο κομματι αυτό)

Απάντηση: Re: Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Δεν είναι ξενέρωμα, αλλά το παρακάτω (γνωστό) βίντεο δείχνει τα "δόντια" των 6, ειδικότερα σε υψηλές εντάσεις:

http://www.youtube.com/watch?v=6g0Uvkm7kr0

Άμα σου λέω λέω πως θες Νcore για να κάνεις δουλειά σου...:flipout:

Υ.Γ. Κάτω,στα ψηλά θα βάλεις otl ,εκεί τα κοκόρια δεν κάνουν δουλειά.
Υ.Γ.2 Κι ούτε high-pass,ούτε subsonic φίλτρα κάτω,να βαράει από τους 15 αβίαστα,δεν θέλει λύπηση,αν δεν φτάσει ο κώνος στο x-max του εκεί στην αρχή σημαίνει πως κάτι πάει λάθος.:flipout::flipout::flipout::flipout:
Υ.Γ.3 Όταν αποκτάς χαμηλό,αποκτάς και ίδιο γούστο :ernaehrung004:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.