Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Αυτή την εποχή οδηγώ τα 400αρια με έναν LC. Τι λες, θα τα καταφέρει έστω οριακά;

Με το τελευταίο σετάπ (ODAC/Salas > Hubba Hubba > Firstwatt F5 > Hifiman HE-6, DNM reson) αποφεύγω συστηματικά τις γνωστές καλές ψηφιακές ηχογραφήσεις. Και αυτό διότι θέλω περισσότερο να δω πόσο βελτιωμένες είναι πλέον οι μέτριες αλλά και οι κακές.

Όμως σήμερα είπα να ξεφύγω από αυτόν τον κανόνα.

Τα κομμάτια με τις ηχογραφήσεις binaural της Ultrasone τα έχω ακούσει πολλές φορές (προ Hifiman εποχής).

Η αίσθηση του χώρου καλή αλλά όχι όπως τη φανταζόμουν (δηλαδή εντελώς περιβάλλουσα, με τον ακροατή στο κέντρο των δρώμενων).

Με το υπάρχον σετάπ, το χιλιοπαιγμένο κομμάτι #11 με τη γιορτή πυροτεχνημάτων αποδίδεται τόσο ρεαλιστικά που δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο. Λες και βρέθηκα ξανά στην Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο. Η αίσθηση του χώρου, η λεπτομέρεια και οι δυναμικές αντιθέσεις ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!

Οι εκπλήξεις με αυτό το ακουστικό συνεχίζονται, και έτσι πρέπει (αλλιώς θα το βαριόμασταν).... :grinning-smiley-043

Attachments

• ultrasone.jpg
    ultrasone.jpg
    48.9 KB · Views: 335
Συγνώμη που στο λέω αλλά ξέχνα το. Πάρε καλύτερα τα 560.

Αυτή την εποχή οδηγώ τα 400αρια με έναν LC. Τι λες, θα τα καταφέρει έστω οριακά;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα 6άρια θέλουν ότι καλύτερο από συνοδά. Και αυτό με τρομάζει γιατί ακόμη δεν έχω γνωρίσει τα όριά τους.

Attachments

• p1523267642-2.jpg
    p1523267642-2.jpg
    53.4 KB · Views: 299
Ένα μήνα είχα να τα φορέσω.

Είπα να τα δοκιμάσω σήμερα, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες (ζέστη έξω + τάξη Α... μέσα) να τα θυμηθώ....

Τα φόρεσα ξανά και....

:music-smiley-004: :worshippy: :SFGSFGSF:

Εξαιρετικά ενδιαφέρον σύνδεσμος με αναφορά στα κορυφαία ακουστικά της εποχής μας αλλά και στις επιλογές οδήγησής τους - αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, ειδικότερα αν αναζητείτε το απόλυτο στη "προσωπική" σας ακρόαση:

http://www.head-fi.org/a/head-fi-buying-guide-ultra-high-end-headphones-summit-fi

Frank Iacone για τον Viva Egoista (οδηγώντας τα ΗΕ-6) στο head-fi:

"It drives the HE6 very easily. It has 15 watts on tap and made the six sound open and very extended and got the most out what the HE6 has to offer. Awesome combination"

Δεν με βλέπω καλά στο fest...

Ειμαι απο τους τυχερους (υπαρχει αλλος?) που ακουσε τα 6αρια με τον μοναδικο Viva Egoista στο headfi fest.

Συνοπτικα, ο ηχος των ονειρων μου.

Δεν περιμενα ποτε τετοιο upscaling. Ροη, αληθοφανεια, διαστασεις εικονας? Και ηταν και αστρωτος...

Περισσοτερα σχολια αργοτερα.

Παναγιωτη, Σωκρατη, Αντωνη, Μιχαλη (Sonus) χαρηκα ΠΟΛΥ που σας γνωρισα!

Πάντα είχα στο μυαλό μου έναν "προσωπικό ήχο" αστείρευτης αληθοφάνειας, απίστευτου ρεαλισμού και τεραστίων διαστάσεων στερεοφωνικής εικόνας. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος εξειδικευμένος ενισχυτής που μπορεί να οδηγήσει τα 6άρια στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Σήμερα, μετά την (σύντομη) ακρόαση Hifiman HE-6 / Viva Egoista δηλώνω γοητευμένος :love:από το τελικό αποτέλεσμα. Αν ένα πράγμα θα μείνει στο σύστημά μου είναι τα ακουστικά...:a0210:

Καλό αποτέλεσμα και με τον Auralic Taurus. Ουδετερότητα και αληθοφανείς χροιές αλλά το Hifiman τον "άδειασε". Απλά η ισχύς του ήταν ανεπαρκής για την πλήρη ανάδειξη των ακουστικών. Αναμενόμενο από πριν (λόγω τεχνικών προδιαγραφών)...

Πλάκα είχε η σύνδεση με το dac/pre της Benchmark. Είναι η μοναδική περίπτωση ενισχυτή που ακόμα και στο τέρμα δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα. :hmmmm2: Μεγάλη η έκπληξη του αντιπρόσωπου..

Attachments

• DSC_1148.jpg
    DSC_1148.jpg
    170.9 KB · Views: 146
Χαίρομαι που καταληγεις στο ιδιο συμπέρασμα εστω και αρκετά εως πολλά χρόνια αργότερα. ...
No headphones no fun....

Πιο πιθανό είναι να γίνω μοναχός..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντώνη, Σωκράτη, Μιχάλη (καλά, τη δικιά σου γνώμη τη ξέρω), αν θέλετε παραθέστε τις ειλικρινείς εντυπώσεις σας εδώ..

Τα άκουσα με τον Auralic μόνο... ουδέτερος ήχος, πλήρη ανάλυση, ισορροπία παντου... όμως πράγματι άδειασε τον ενισχυτή και έτσι δυστυχώς δεν μπόρεσα να δώ δυναμικά, ταχύτητα, ροή... που είμαι σίγουρος πως έρχονται αβίαστα.

Η ειλικρινής μου ερώτηση όμως, που προέκυψα μετά την ακρίαση των beast του Σταύρου, είναι:
Αν ένα ακουστικό ή ηχείο, είναι τοοοοσο απαιτητικό σε ενίσχυση, τελικά είναι ή όχι πρόβλημα;

Σταύρο, καταλαβαίνεις πως το λέω... :ernaehrung004:

Χάρηκα που σε γνώρισα και απο κοντά και είδα έναν χαμογελαστό άνθρωπο που σου βγάζει την ίδια εικόνα εμθουσιασμού με αυτή των γραπτών του!!!!