Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Και εγώ χάρηκα πολύ Αντώνη που σε γνώρισα!

Η ερώτηση (με αυτόματη απάντηση) που θέτω εγώ είναι: γιατί φτιάχτηκε ο Egoista?:flipout:

Τι θυμήθηκα: Για να ακούσεις την ίδια ένταση από τα LCD-3 και ΗΕ-3 έπρεπε το ρυθμιστικό στάθμης να είναι στο 8:30 και 4 η ώρα αντίστοιχα!!!

...οι κάτοχοι των οποίων έχουν κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες!

Χωρίς πλάκα τώρα, δε περίμενα ποτέ αυτό το αποτέλεσμα με τα 6άρια...

Φταίει ο Egoista, φταίει το Numerico, φταίνε και τα 2?

Πρέπει να σου πω ότι ερωτεύθηκα το dac/amp της Quad... εκεί δίπλα σου...

Εντυπωσιακός ο Egoista από κάθε αποψη.

Τα ακουστικά που με κέρδισαν, ήταν κατι ασυρματα μικρα της AKG με σύνδεση bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο, ιδανικά για χρήση με κινητο.

Εμένα μου άρεσαν και τα MoFi...
Για τα χρήματα δε που ζητάνε, νομίζω αξίζουν να είναι στις επιλογές...
Μου άρεσε επίσης παααααααααρα πολύ και το Grace 902 που ΔΕΝ είχα ξανακούσει.

Για πείτε μου κάτι:
δεδομένου των επιδόσεων του τρίπτυχου Egoista / Numerico / Hifiman HE-6, ποιανού η συνεισφορά πιστεύετε ότι είναι μεγαλύτερη - του ενισχυτή (Egoista) ή της πηγής (Numerico) - και γιατί?

Να βοηθήσω λίγο Αντώνη.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην οδήγηση, την ικανότητα δηλαδή του Egoista να εξάγει τα μέγιστα από τα ακουστικά.

Τότε θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και με τον δικό μου τελικό (Firstwatt F5, pure class A 25 W). Δεν συμβαίνει όμως.

Άρα μήπως είναι η πηγή?

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν υποθέταμε ότι άκουγα το Numerico στον χώρο μου πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ μακριά απ' αυτό του fest.

Μήπως η σχεδίαση του Egoista είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή? Οι λάμπες, η τροφοδοσία, οι Μ/Σ? Ίσως.

Το βέβαιο είναι ότι έχω εξασφαλίσει το κομμάτι του ηχοσυστήματος που δεν επιφέρει καμίας κριτικής (κατ' εμέ). Και αυτό είναι τα ακουστικά.

Τώρα μένει να "διασφαλιστεί" και το φόνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομίζω δεν αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας. Και να γινόταν, θα με ενδιάφερε να ακούσω μόνο το Ragnarok.

Με κανεναν schiit δοκιμασες?

Το σκεπτικο σου είναι σωστο.
Έχοντας πλεον επίσης φ5 νομιζω οτι οι διαφορές ενισχυτικα είναι μικρες κσι θα πρεπει να επικεντρωθεί ς στο ντακ

Για να πάρεις τα γκάζια που θές στα 6ρια... ο F5 γυρνάει σε ΑΒ ή παίζεις μόνο τάξη Α;

Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ ξενέρωσα. Δεν το πιστεύω ότι στο εσωτερικό του ο (πανάκριβος) Egoista ενδέχεται να παρουσιάζει τέτοια ποιότητα κατασκευής. Ευελπιστώ ότι είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα...

Κοιτάξτε π.χ. το επίπεδο συναρμολόγησης του PRECISO της εταιρείας (πως λέμε ποιότητα Jadis ή Yamamoto ένα πράμα):

http://www.highfidelity.pl/@main-175&lang=en

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με 2600 mA bias δεν μπορεί ποτέ να πέσει σε τάξη ΑΒ στον αιώνα τον άπαντα... :)

Για να πάρεις τα γκάζια που θές στα 6ρια... ο F5 γυρνάει σε ΑΒ ή παίζεις μόνο τάξη Α;