Θωμάς Χ.
Established Member
Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
LE40A558 θα την παραλάβω αύριο!Σε ποιον από τους παραπάνω πειρασμούς ?![]()
LE40A558 θα την παραλάβω αύριο!Σε ποιον από τους παραπάνω πειρασμούς ?![]()
LE40A558 θα την παραλάβω αύριο!
To Multirama άνοιξε καινουργιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και έχει μέχρι το Σάββατο έκπτωση 15% σε όλες τις τηλεοράσεις.
πχ.
Sony KDL 40W4000 από 1499 -> 1274 ευρώ
Samsung LE40A656 από 1790 -> 1521 ευρώ
Samsung LE40A558 από 1279 -> 1087 ευρώ
Panasonic TH-42PX80E από 1099 -> 934 ευρώ
κλπ...
Δίνει επίσης ως 24 άτοκες δόσεις (ως 12 για Samsung)
+ 1 αντικεραυνικό πολύμπριζο (5θ)
Υπέκυψα...
Σίγουρα ισχύει το -15% για όλες τις TV;
Γιατί στο φυλλάδιο ξεχωρίζει τα προϊόντα σε προσφορά (με κίτρινο χρώμα) από τα νέα προϊόντα που είναι σε πράσινο χρώμα...
Γιατί στο φυλλάδιο ξεχωρίζει τα προϊόντα σε προσφορά (με κίτρινο χρώμα) από τα νέα προϊόντα που είναι σε πράσινο χρώμα...
παίδες τρέχω να δω...άντε και καλό βόλι...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....!!!!!!!
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ....!!!!!
Λες οι προσφορες να ειναι .............ΠΑΟΚ ?![]()
άσε Χρήστο, είχαν ΡΧ70 και για την ΡΧ80 είπαν ότι δεν την έχουν, θα την φέρουν κάποτε κτλ...
επίσης δεν είχαν πουθενά την 46Α656, μόνο 40αρα...
κι έτσι με σπρώξανε στην επιλογή της καρδιάς μου , έκλεισα με προκαταβολή μια 46W4000...πίεσε και η σύζυγος να πάρω την απόφαση...γιατί είμαι γνωστός αναποφάσιστος αγοραστής...χεχ
τώρα αναμονή ως Πέμπτη για παραλαβή!
ρε Παοκάκι, Τρίλοφο που την βάλατε την εκκλησία πήγαμε για μια βάφτιση και ψάχναμε...τέλος πάντων ευτυχώς κατεβήκαμε Περαία για καφέ και είδα τα πρώτα στρίγκρια της χρονιάς...
Όσο για τις μούφα προσφορές δεν με χαλάνε, Ελλάδα είναι τα περιμένω κάτι τέτοια...εμένα που είπαν δεν έχουν φέρει PX80, και κάποιος απο δω την παρήγγηλε απ´οτι διάβασα...
στο markt έχει προσφορά από 2-7 ιουλίου όποια τηλεόραση πάρεις αν η Ελλάδα κερδίσει το Euro 08 σου επιστρέφουν όλα τα χρήματα.
Θα πάω και θα τουςπω να μου δώσουν μια τηλεόραση τζάμπα και αν κερδίσει η Ελλάδα το euro θα τους πάρω ένα αυτοκίνητο. Λέτε να δεχτούν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.