Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

To Multirama άνοιξε καινουργιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και έχει μέχρι το Σάββατο έκπτωση 15% σε όλες τις τηλεοράσεις.
πχ.
Sony KDL 40W4000 από 1499 -> 1274 ευρώ
Samsung LE40A656 από 1790 -> 1521 ευρώ
Samsung LE40A558 από 1279 -> 1087 ευρώ
Panasonic TH-42PX80E από 1099 -> 934 ευρώ
κλπ...
Δίνει επίσης ως 24 άτοκες δόσεις (ως 12 για Samsung)
+ 1 αντικεραυνικό πολύμπριζο (5θ)

Υπέκυψα...

Θωμά ευχαριστώ. Έκλεισα κι εγώ την 42PX80 (934 ευρώ). Παραλαβή Τρίτη.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σίγουρα ισχύει το -15% για όλες τις TV;
Γιατί στο φυλλάδιο ξεχωρίζει τα προϊόντα σε προσφορά (με κίτρινο χρώμα) από τα νέα προϊόντα που είναι σε πράσινο χρώμα...

Γιατί στο φυλλάδιο ξεχωρίζει τα προϊόντα σε προσφορά (με κίτρινο χρώμα) από τα νέα προϊόντα που είναι σε πράσινο χρώμα...

Λες οι προσφορες να ειναι .............ΠΑΟΚ ?:flipout::flipout:

Νομίζω για όλες. Την 42PX80 πάντως το φυλλάδιο την έχει σε πράσινο χρώμα. Άρα......

Last edited:

Ο πωλητής μου είπε επί λέξη ότι η έκπτωση 15% αναφέρεται σε ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις. Είναι όμως μέχρι σήμερα και μόνο για το καινούργιο κατάστημα!

Last edited:

carefour σημερα ολες οι τηλεορασεις -15% στις αναφραφομενες τιμες.
αυτες που θυμαμαι
samsung 40a656 1521
philips 50 5532d 1070 .

ολες επαιζαν χαλια,αρα συμπερασμα μηδεν.
παραδειγμα για την samsung συνδεμενη με scart σε dvd united οριζοντιες γραμμες και χιονια.

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....!!!!!!!

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ....!!!!!

:flipout::flipout::flipout:

άσε Χρήστο, είχαν ΡΧ70 και για την ΡΧ80 είπαν ότι δεν την έχουν, θα την φέρουν κάποτε κτλ...
επίσης δεν είχαν πουθενά την 46Α656, μόνο 40αρα...
κι έτσι με σπρώξανε στην επιλογή της καρδιάς μου , έκλεισα με προκαταβολή μια 46W4000...πίεσε και η σύζυγος να πάρω την απόφαση...γιατί είμαι γνωστός αναποφάσιστος αγοραστής...χεχ
τώρα αναμονή ως Πέμπτη για παραλαβή!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Λες οι προσφορες να ειναι .............ΠΑΟΚ ?:flipout::flipout:

Ψιλοαπάτη φίλε μου... για να τραβήξουν κόσμο στο κατάστημα και να τους φύγει το stock.

Τα περισσότερα, κυρίως τα καινούργια μοντέλα υπήρχαν μόνο στο φυλλάδιο τους και πουθενά αλλού. Ενδιαφέρθηκα για την 47άρα LG6000 και μου είπε ότι, ίσως ... ΙΣΩΣ, την φέρουν σε ένα μήνα.

ΧΑ....
Τους είπα :ciao: και την έκανα με ψιλά πηδηματάκια.

Τζάμπα κι η βενζίνη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

άσε Χρήστο, είχαν ΡΧ70 και για την ΡΧ80 είπαν ότι δεν την έχουν, θα την φέρουν κάποτε κτλ...
επίσης δεν είχαν πουθενά την 46Α656, μόνο 40αρα...
κι έτσι με σπρώξανε στην επιλογή της καρδιάς μου , έκλεισα με προκαταβολή μια 46W4000...πίεσε και η σύζυγος να πάρω την απόφαση...γιατί είμαι γνωστός αναποφάσιστος αγοραστής...χεχ
τώρα αναμονή ως Πέμπτη για παραλαβή!

Καλορίζικη φίλε μου.
Πήγα κι εγώ σήμερα, αλλά την 46W4000 δεν την είδα να παίζει. Για την 47LG6000 που ήθελα, μου είπε ότι ίσως να την έχουν σ´ενα μήνα. Τον ρώτησα γιατί την βάζουν στο φυλλάδιο, αφού την περιμένουν σε ένα μήνα... :flute:

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ρε Παοκάκι, Τρίλοφο που την βάλατε την εκκλησία πήγαμε για μια βάφτιση και ψάχναμε...τέλος πάντων ευτυχώς κατεβήκαμε Περαία για καφέ και είδα τα πρώτα στρίγκρια της χρονιάς...
Όσο για τις μούφα προσφορές δεν με χαλάνε, Ελλάδα είναι τα περιμένω κάτι τέτοια...εμένα που είπαν δεν έχουν φέρει PX80, και κάποιος απο δω την παρήγγηλε απ´οτι διάβασα...

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ρε Παοκάκι, Τρίλοφο που την βάλατε την εκκλησία πήγαμε για μια βάφτιση και ψάχναμε...τέλος πάντων ευτυχώς κατεβήκαμε Περαία για καφέ και είδα τα πρώτα στρίγκρια της χρονιάς...
Όσο για τις μούφα προσφορές δεν με χαλάνε, Ελλάδα είναι τα περιμένω κάτι τέτοια...εμένα που είπαν δεν έχουν φέρει PX80, και κάποιος απο δω την παρήγγηλε απ´οτι διάβασα...

Παράξενα πράγματα. Ίσως τελικά να είναι και θέμα πωλητή, σε ποιον θα πέσεις κτλ. Στην περίπτωση μου πάντως, φαινόταν πως ήξερε τι κάνει.

Τέλος πάντων...

ΥΓ. Σοβαρά, έχει εκκλησία ο Τρίλοφος;
Παππά έχουμε το ξέρω, τον συναντώ συχνά στην Θ4 :afro:

στο markt έχει προσφορά από 2-7 ιουλίου όποια τηλεόραση πάρεις αν η Ελλάδα κερδίσει το Euro 08 σου επιστρέφουν όλα τα χρήματα.

Θα πάω και θα τουςπω να μου δώσουν μια τηλεόραση τζάμπα και αν κερδίσει η Ελλάδα το euro θα τους πάρω ένα αυτοκίνητο. Λέτε να δεχτούν?

στο markt έχει προσφορά από 2-7 ιουλίου όποια τηλεόραση πάρεις αν η Ελλάδα κερδίσει το Euro 08 σου επιστρέφουν όλα τα χρήματα.

Θα πάω και θα τουςπω να μου δώσουν μια τηλεόραση τζάμπα και αν κερδίσει η Ελλάδα το euro θα τους πάρω ένα αυτοκίνητο. Λέτε να δεχτούν?

Mετα το γουι σεντουκτ δε λαιτ , την Σκαρλετ ηρθε και το σηκουελ στο............ "Ψαχνοντας για μ@λ@κες" :flipout::flipout:

Το πρωτο ηταν οι μπυρες και οι πιτσες απο αλλη αλυσιδα , ετσι για να μην ξεχνιομαστε γιατι μιλαμε.

ΥΣ
Αν πας ρωτα τους τα χαπια που προμηθευοντε ειναι ελεγμενα απο τον ΕΟΦ η τα παιρνουν ιδια ευθηνη ?
αρε γκριχελαντ γιου νεβερ νται :fahne90:

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο χλευάζετε την προσφορά του συγκεκριμένου μαγαζιού. Εγώ πήρα το Σάββατο την Σάμυ 46Α656 1860 Ε, όταν την προηγούμενη βδομάδα τα πλαίσια και οι κωτσόβολοι μου ζητούσαν μετρητοίς 2200 !!! Τώρα αν δεν είχαν ειδικά μια LG τι να κάνουμε... shit happens. Πάντως η προσφορά ήταν πέρα για πέρα αληθινή και αυτο μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλα μέλη που απ όσο ξέρω έκαναν χρήση του 15%.

Last edited:

kostas101 δεν αναφερομε στα 15% αλλα στο ..........αν η γιαγια μου ηταν ρουλεμαν θα την φωναζαμε SKF κατα τον αν η Ελλαδα στο γιουρο κ.λ.π.