Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αυτο σκεφτομουν γιατι θα πεσουν δουλειες στο σπιτι του χωριου μετα τις ελιες !!!

Antonis F

Το σετάκι πολύ καλό...
Το δισκοπριονο το εχω δει από κοντά και είναι πάρα πολύ στιβαρό εργαλείο....Η 2αρα είναι όμως πολύ λίγη για φορητό δισκοπριονο....βέβαια έχεις 2 και κάπως θα βολευτεί η κατάσταση.

Άκυρη η αγορά, το κατάστημα προς τιμη του με ενημέρωσε ότι λόγω εξαγορας της stanley απο την procter & gamble οι μπαταρίες θα αλλαξουν και απο τις υπάρχουσες υπάρχει ελάχιστο στοκ.
Θα μπορούν να κουμπώσουν οι νέες αλλα θα χρειάζονται ένα ανταπτορα που θα προσθέσει βαρος στα εργαλεία....

Παω για bosch μου φαίνεται !!

Antonis F

Και εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα τέτοιο!!! Αν ήταν κάτι τέτοιο να γίνει θα είχαν γαβγίσει όλοι οι YouTubers.
Έπειτα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξουν τις μπαταρίες θα χάσουν πολλούς πελάτες έτσι.
Και να αγοραστεί το εσωτερικό πιστεύω θα αλλάξει.. το κούμπωμα δύσκολα.

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μένα μου φάνηκε λίγο κουλό... Η P&G είναι πολυεθνική στα χημικά τύπου απορρυπαντικά, σερβιέτες κλπ. Σαν να λέμε ο Hondos αγοράζει το Κέντρο Βίδας...

Θα μπορούσε να αγοράσει οτιδήποτε... Αλλά δεν θα ήταν σωστή κίνηση να αλλάξει την καρδιά τον εργαλείων.

Κατι δεν μου παει καλα στις πληροφοριες που εδωσε ο υπαλληλος στον Αντωνη.

Πρωτον δεν υπαρχει καμμια στρατηγικη λογικη πισω απο μια τετοια εξαγορα δυο εντελως διαφορετικων ομιλων και δευτερον και κυριοτερο, τα 'νεα' για την αλλαγη των μπαταριων των εργαλειων Stanley!

Αυτη η 'λεπτομερεια' για τις μπαταριες, περαν απο το γεγονος οτι εαν ειναι αληθεια ειναι μια ηλιθια κινηση, αλλα δεν ανακοινωνεται ουτε καν διαρρεει τετοια ειδηση πριν μια συγχωνευση/εξαγορα!!

Άκυρη η αγορά, το κατάστημα προς τιμη του με ενημέρωσε ότι λόγω εξαγορας της stanley απο την procter & gamble οι μπαταρίες θα αλλαξουν και απο τις υπάρχουσες υπάρχει ελάχιστο στοκ.
Θα μπορούν να κουμπώσουν οι νέες αλλα θα χρειάζονται ένα ανταπτορα που θα προσθέσει βαρος στα εργαλεία....

Παω για bosch μου φαίνεται !!

Antonis F
Ο μουφατζης του αιωνα! Να μας το συστησεις τον υπαλληλο αυτο να του απονεμουμε το βραβειο ανωτατης διαχειρησης και διαστρεβλωσης πληροφοριων.:award:

Σας μετεφερα οτι μου ειπε, μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν υπαρχει ετοιμοπαροδοτο το σετ αν και απο ενα μαγαζι που πετυχα ισως υπαρχει και τελικα θα το παρω τη Δευτερα γιατι σημερα μου εκατσε αλλο πραμα..
Για την εξαγορα το εψαξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι. Θα παρω τηλ στον εισαγωγεα τη Δευτερα

Antonis F

Συμφωνα με μια πρωτη πληροφορηση απο ατομο που συνεργαζεται με την B&D - Stanley, μου δηλωσε πως δεν υπαρχει πληροφορια για εξαγορα, απο Δευτερα, εαν υπαρχουν νεοτερα .ενημερωνω.

Σας μετεφερα οτι μου ειπε, μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν υπαρχει ετοιμοπαροδοτο το σετ αν και απο ενα μαγαζι που πετυχα ισως υπαρχει και τελικα θα το παρω τη Δευτερα γιατι σημερα μου εκατσε αλλο πραμα..
Για την εξαγορα το εψαξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι. Θα παρω τηλ στον εισαγωγεα τη Δευτερα

Antonis F

Πάρε τηλ στο Stanleycenter υπάρχει το σετ
https://www.stanleycenter.gr/SET-KR...K462D2S-QW?search=FMCK462D2S&description=true

Μιλά με το Γιώργο...

Όσο αφορά την Stanley κρατήστε μικρό καλάθι ποιος εξαγοράζει τι...
Ο Γιώργος, stanleycenter,μου ανέφερε ότι η γκάμα στα μέσα του επόμενου χρόνου θα ανανεωθεί...
Όσο αφορά τις μπαταρίες εγώ είδα την Τρίτη μια κούτα 2 amper και άλλη μια 4 amper...κοινός μια χαρά υπάρχει ποσότητα..

Πάρε τηλ στο Stanleycenter υπάρχει το σετ
https://www.stanleycenter.gr/SET-KR...K462D2S-QW?search=FMCK462D2S&description=true

Μιλά με το Γιώργο...

Όσο αφορά την Stanley κρατήστε μικρό καλάθι ποιος εξαγοράζει τι...
Ο Γιώργος, stanleycenter,μου ανέφερε ότι η γκάμα στα μέσα του επόμενου χρόνου θα ανανεωθεί...
Όσο αφορά τις μπαταρίες εγώ είδα την Τρίτη μια κούτα 2 amper και άλλη μια 4 amper...κοινός μια χαρά υπάρχει ποσότητα..
Πολύ καλή τιμή για το σετ.. 240 κάνει solo της DeWalt.Κάτι μου λέει πως έφυγε το βάρος από την DeWalt και έπεσε στην Stanley... Περίμενα από την DeWalt απαντήσει στη Milwaukee στης ρυθμίσεις στο app και στα μοντέλα της που βγάζανε καπνούς . Με την DeWalt stanley b&d μαζί περίμενα να έρθουν στην Ελλάδα παραπάνω κωδικοί της DeWalt. Ακόμα και το ελληνικό site της DeWalt κατώτερο της Stanley(λείπουν αρκετοί κωδικοί που υπάρχουν σε φυλλάδια)... Ελπίζω να μην επαναληφθεί η ιστορία Bosch και skil .