janpap08
AVClub Addicted Member
Είναι χωρίς l boxx,το οποίο κάνει κάνα 50αρη...
Και η τιμή που έβαλα στο σκρουτζ χωρίς box νομιζω ειναι. Το χαμηλοτερο με L-Boxx παει στα 210+ αν βλεπω σωστα.
Είναι χωρίς l boxx,το οποίο κάνει κάνα 50αρη...
Και η τιμή που έβαλα στο σκρουτζ χωρίς box νομιζω ειναι. Το χαμηλοτερο με L-Boxx παει στα 210+ αν βλεπω σωστα.
Ο μουφατζης του αιωνα! Να μας το συστησεις τον υπαλληλο αυτο να του απονεμουμε το βραβειο ανωτατης διαχειρησης και διαστρεβλωσης πληροφοριων.:award:Άκυρη η αγορά, το κατάστημα προς τιμη του με ενημέρωσε ότι λόγω εξαγορας της stanley απο την procter & gamble οι μπαταρίες θα αλλαξουν και απο τις υπάρχουσες υπάρχει ελάχιστο στοκ.
Θα μπορούν να κουμπώσουν οι νέες αλλα θα χρειάζονται ένα ανταπτορα που θα προσθέσει βαρος στα εργαλεία....
Παω για bosch μου φαίνεται !!
Antonis F
Σας μετεφερα οτι μου ειπε, μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν υπαρχει ετοιμοπαροδοτο το σετ αν και απο ενα μαγαζι που πετυχα ισως υπαρχει και τελικα θα το παρω τη Δευτερα γιατι σημερα μου εκατσε αλλο πραμα..
Για την εξαγορα το εψαξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι. Θα παρω τηλ στον εισαγωγεα τη Δευτερα
Antonis F
Πολύ καλή τιμή για το σετ.. 240 κάνει solo της DeWalt.Κάτι μου λέει πως έφυγε το βάρος από την DeWalt και έπεσε στην Stanley... Περίμενα από την DeWalt απαντήσει στη Milwaukee στης ρυθμίσεις στο app και στα μοντέλα της που βγάζανε καπνούς . Με την DeWalt stanley b&d μαζί περίμενα να έρθουν στην Ελλάδα παραπάνω κωδικοί της DeWalt. Ακόμα και το ελληνικό site της DeWalt κατώτερο της Stanley(λείπουν αρκετοί κωδικοί που υπάρχουν σε φυλλάδια)... Ελπίζω να μην επαναληφθεί η ιστορία Bosch και skil .Πάρε τηλ στο Stanleycenter υπάρχει το σετ
https://www.stanleycenter.gr/SET-KR...K462D2S-QW?search=FMCK462D2S&description=true
Μιλά με το Γιώργο...
Όσο αφορά την Stanley κρατήστε μικρό καλάθι ποιος εξαγοράζει τι...
Ο Γιώργος, stanleycenter,μου ανέφερε ότι η γκάμα στα μέσα του επόμενου χρόνου θα ανανεωθεί...
Όσο αφορά τις μπαταρίες εγώ είδα την Τρίτη μια κούτα 2 amper και άλλη μια 4 amper...κοινός μια χαρά υπάρχει ποσότητα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.