ενταξει , +23 ευρω, αλλά το πρασινο του πρακτικερ συνοδευεται με κασετινα με διαφορα (τρυπανια κλπ)
και μπορει οι φιλοι εδω να εχουν ολοι τα τρυπανια τους, (οπότε το μπλε ειναι για αυτους πιο καλη αγορα), αλλά για καποιον νεοεισερχομενο στο χωρο, αυτο δεν ειναι αυτονοητο οτι εχει τρυπανια, μυτες κλπ.
μου ειχε ζητησει μια θεια μου να της βρω ενα φτηνο δραπανο. ειχα σκεφτει κι εγω το παρκσαιντ στα 25, με εναλλακτικη το oxford στα 15 Ε και 700 W. το εχει αγορασει ενας γνωστος μου για την ιδια δουλεια για περιστασιακη χρηση στο σπιτι (ουπες κλπ) και του εχει βγει καλο απο οτι μου εχει πει.
ομως 40 ευρω το μποσακι με κασετινα τρυπανιων, μυτες ανταπτορες κλπ, εστω και 570 w , ειναι καλη τιμη για μια τετοια περιπτωση.
φυσικα το μπλε ειναι ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα για καποιον που θελει κατι μικρο και αντοχικο, αλλά με 50 ευρω υπαρχει προσφορα και το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο μπαταριας της B&D που ειναι λιγο πιο δυνατο και απο το κλασικο κρουστικο της που εχουν ψωνισει πολλοι. και που με λογικη χρηση μπαταριας θα βγαλει καμια δεκαετια στο νερο η μπαταρια του.
άλλα ομως τα 15, άλλα τα 40, άλλα τα 65 ευρω.
για την ωρα εγω παρηγγειλα τον ταινιολειαντηρα της μπορμαν στην τιμη-τσαμπα των 27 ευρω του ατσιδα, γιατι ετσι οπως το πανε θα περιμενω μαλλον μηνες για να ανοιξουν τα λιντλ και να φερουν και τον ταινιολειαντηρα τους. εβαλα μαζι στη παραγγελια και μια γκαζοταναλια.
ελπιζω απλα να μου βγει καλουτσικος μιας και δεν υπαρχουν κριτικες στο σκρουτζ για το εργαλειο