Εκπτώσεις-Προσφορές.

ασχετο με bf, ομως πολυ καλη τιμη για φτηνο ταινιολειαντηρα bormann στα ουτε 27 ευρω. και με paypal, στον atsida
πολυ κατω απο το μεσο ορο της τιμης του εργαλειου

Μην έχετε προσδοκίες ρε παιδιά..
Σχεδόν σε όλα τα είδη έχει αποδειχθεί η τακτική τους πια..
Τα κοροϊδα ψάχνουν..
Όσοι έχουν υπόψιν τους τις τιμές, και πόσο μάλλον τώρα με το σκρουτζ και τα ιστορικά, δεν την πατάνε..

Επεισης βλεπω πολλα νεα ηλεκτρομαγαζα να εχουν εμφανιστει τις τελευταιες μερες..οποτε διπλη προσοχη στις αγορες....

σωστα κωστα! μακρια απο οσα δεν δεχονται αντικαταβολη.
για τα του πρακτικερ , τελικα μονο το bosch και το κρουστικο μπαταριας της B&D αξιζουν σαν προσφορες

Το bosch το πράσινο το δραπανο 13αρι τσοκ έχει ε;
Μήπως να έπαιρνα αυτό εφόσον δεν μπορώ να πάρω το Parkside τώρα..

Aν εννοεις αυτο που εχει προσφορα το πρακτικερ με 40 ευρω, ναι 13μμ τσοκ εχει. Καλη η τιμη!

Μονο που λογω μικρης ισχυος, εχε υποψη οτι σε μπετον μεχρι 8μμ τρυπα μπορει να κανει σχετικα ανετα. Τα 10μμ που λεει θελουν πολυ κοπο και θα ζορισουν το εργαλειο στο οριο.

Όταν με 23 ευρώ ακόμα αγοράζεις το GSB-13Re δεν το βλέπω καλή αγορά ρε Αντώνη.

Κυριάκο είσαι σίγουρος για τα 23;;
Που υπάρχει αυτό;;

Φίλε μου νομίζω οτι τα 570w είναι λίγα.
Αν δεν βιάζεσαι νομίζω ειναι καλύτερα να κάνεις υπομονη και να πάρεις ενα με τουλάχιστον 700w κι ας μην είναι bosch

Last edited by a moderator:
ενταξει , +23 ευρω, αλλά το πρασινο του πρακτικερ συνοδευεται με κασετινα με διαφορα (τρυπανια κλπ)
και μπορει οι φιλοι εδω να εχουν ολοι τα τρυπανια τους, (οπότε το μπλε ειναι για αυτους πιο καλη αγορα), αλλά για καποιον νεοεισερχομενο στο χωρο, αυτο δεν ειναι αυτονοητο οτι εχει τρυπανια, μυτες κλπ.

μου ειχε ζητησει μια θεια μου να της βρω ενα φτηνο δραπανο. ειχα σκεφτει κι εγω το παρκσαιντ στα 25, με εναλλακτικη το oxford στα 15 Ε και 700 W. το εχει αγορασει ενας γνωστος μου για την ιδια δουλεια για περιστασιακη χρηση στο σπιτι (ουπες κλπ) και του εχει βγει καλο απο οτι μου εχει πει.

ομως 40 ευρω το μποσακι με κασετινα τρυπανιων, μυτες ανταπτορες κλπ, εστω και 570 w , ειναι καλη τιμη για μια τετοια περιπτωση.

φυσικα το μπλε ειναι ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα για καποιον που θελει κατι μικρο και αντοχικο, αλλά με 50 ευρω υπαρχει προσφορα και το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο μπαταριας της B&D που ειναι λιγο πιο δυνατο και απο το κλασικο κρουστικο της που εχουν ψωνισει πολλοι. και που με λογικη χρηση μπαταριας θα βγαλει καμια δεκαετια στο νερο η μπαταρια του.

άλλα ομως τα 15, άλλα τα 40, άλλα τα 65 ευρω.

για την ωρα εγω παρηγγειλα τον ταινιολειαντηρα της μπορμαν στην τιμη-τσαμπα των 27 ευρω του ατσιδα, γιατι ετσι οπως το πανε θα περιμενω μαλλον μηνες για να ανοιξουν τα λιντλ και να φερουν και τον ταινιολειαντηρα τους. εβαλα μαζι στη παραγγελια και μια γκαζοταναλια.

ελπιζω απλα να μου βγει καλουτσικος μιας και δεν υπαρχουν κριτικες στο σκρουτζ για το εργαλειο

Last edited by a moderator:
Αυτά τα Borman ρε παιδιά τι λένε ; έχει κανείς άποψη ;
Έψαχνα μπαταρία κουζίνας και νιπτήρα για το χωριό και τις αγόρασα με 15 και 16 αντίστοιχα. και σε όλα σχεδόν τα σκρουτζο-μαγαζιά ίδιες τιμές.
Εμφανισιακά τουλάχιστον δείχνουν αρκετά ποιοτικές για τα χρήματά τους. ακόμα και τα σχόλια είναι καλά.
Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα διάφορα άλλα εργαλεία που βγάζει.

Γιωργο τα borman pro τα μπλε ειναι πολυ καλα...στο μαγαζι που πηγαινω παραγγελνουν πολυ τελευταια...

Εγω εχω ενα πιεστικο εδω και διαστημα και δουλευει μια χαρα στις ταρατσες που το χρησιμοποιω....

Τις εβλεπα και εγω αυτο το καλοκαιρι γιατι αλλαξα μια βρυση στο χωριο αλλα μου φανηκαν απιστευτα φτηνες (κοστος παραγωγης 4-5 δολλαρια?) για να εχουν εναν στοιχειωδως αξιοπρεπη μηχανισμο που θα αντεξει για καποια χρονια.
Και επειδη δεν εβρισκα τιποτα για καποια εγγυηση, κατεληξα σε μια ωραια ιταλικη βρυση με 30 ευρω που τουλαχιστον εδινε 5 χρονια εγγυηση.