Εκπτώσεις-Προσφορές.

Νικόλα μην τους ακούς...!!!
Να συνεχίσεις το ξεπαραδιαστικο σου έργο με αμειωτους ρυθμούς...😁

Απο την αλλη αυτη την συνεισφορά θέλουμε εδώ μέσα...ανθρώπους που να βοηθούν τα μέγιστα σε διάφορες αγορές...και εσύ το έχεις καταφέρει με το παραπάνω και σε ευχαριστούμε...!!!😉

Ευχαριστώ πολύ για βοήθειά σας!

Nickolas, πολύ δελεαστικές οι προσφορές που ποστάρεις και χρήσιμες, δεν έχω λόγια, αρχίζω και εγώ αυτές τις αγορές ένα πράγμα, χαχαχα

• Like
Reactions: nickolas
μερσι παιδες! χαιρομαι και που τον εαυτο μου βοηθω , και εσας.
η "σοφια της φυσης" (ή μαλλον η ηλιθιοτητα η δικια μου :) ) μου εδωσε αφθονο ελευθερο χρονο καποια χρονια τωρα και καποιες φορες ετσι το ψαχνω και στα εργαλεια.
απο την εμπειρια μου καταλαβαινω ευκολα πια , απο ποια τιμη και κατω αξιζει να ψωνισει κανεις και περιμενω... οταν βγαινει κατι καλο σαν ευκαιρια, το βαζω εδω ειτε το αγορασω ειτε οχι. απλα μεχρι την εμφανιση του ζερλαν πριν λιγους μηνες, αγνοουσα τα εκπτωτικα κουπονια στις διαφορες ιστοσελιδες. να'ναι καλα το παιδι! ετσι μεχρι τοτε ψωνιζα μονον οταν η τιμη προσφορας (χωρις εκπτωτικα κουπονια) επεφτε στα πατωματα οπως πχ με την βρυση

κινουμενος στην κατω ακρη τιμων (ενεκα χρόνιας φτωχοπνευμονιας :) ) κοιταζω να καλυπτω τις αναγκες μου με το ματι του ερασιτεχνη.
π.χ. εξαιρετικο το τριβειο της ντεβαλτ των 85-90 €, πολυ καλο το bulle των 45 αλλά οταν πετυχεις το μεγαλο τοπσακ στην μιση τιμη και κατω του μπουλ, ειναι ευκαιρια γιατι ειναι πολυ καλυτερο απο τα ακριβοτερα σε αυτη την τιμη παρκσαιντ και εινχελ και B&D.
για αλλον τα 20-25 ευρω που χωριζουν τα δυο τριβεια ειναι τιποτα, οπότε δινει τα 25 ευρω παρα πανω , και παιρνει ενα λιγο καλυτερο σε λειτουργια τριβειο οπως το μπουλ (εχω και τα δυο). για αλλον ομως η διαφορα ειναι ενα τριβειο Δ της τοπσακ (που και αυτο το εχω και ειναι εξαιρετικο) και μαζι ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι αν το βρει προσφορα .
ή για αλλον ενα ζευγαρι φτηνα παπουτσια που δεν εχει...

εχοντας τον κουμπαρο που κινειται στην αντιθετη ακρη, στο απερ κλας των τιμων, μπορω και συγκρινω μεταξυ τους εργαλεια ακομα και δεκαπλασιου κοστους και βλεπω τις διαφορες τους και κατα ποσο αξιζουν την διαφορα τιμης για μια ποικιλια εργασιων ενος ερασιτεχνη.
π.χ. ενταξει ο γωνιακος μπος μπαταριας ειναι "αερας" , ενα εργαλειο που χαιρεσαι να δουλευεις μαζι του, αλλά ο drillpro εχει 30 και οχι 180. 6 φορες επανω ή 150 ευρω, δεν ειναι αμεληταια ποσοτητα, παρεκτος αν εισαι επαγγελματιας και βγαζεις τα λεφτα αυτα ευκολα απο το εργαλειο σου, ή απλα εχεις μια ανεση χρηματος και λες θελω κατι καλο χωρις να με νοιαζει ποσο κανει.
εμεις δυστυχως δεν ειμαστε ετσι, οπότε ...

Ναι, ο Νικόλας σας φταίει… 😜
Κι αν ο Νικόλας θέλει ban τότε ο Χιώτης που έχει αποπλανήσει κατ´ εξακολούθηση 3 γενιές avclubιτών θέλει κόκκινη κάρτα και κλωτσιά στ’αρ¥!?ια… 😂

εγω βλέποντας για μία ακόμη φορά τη συζήτηση επώνυμο vs vfm, θα τολμήσω να πω οτι τα τοπσακ είναι ό,τι ήταν τα parkside το 2012 :P

Είπες μεγάλη κουβέντα τώρα...

Κι αν τα Topshak του σήμερα είναι ότι ήταν τα Parkside του 2012, τότε τα Parkside του σήμερα τι μπορεί να είναι; (ερώτηση με πολλές πιθανές απαντήσεις).

Aπορω μετα απο τα μεταφορικα (Κινα Τσεχια, Τσεχια Ελλαδα), μετα τους οποιους φορους στην Τσεχια, μετα το κερδος του μεσαζοντα και μετα το κερδος του κατασκευαστη, ποιο ειναι το κοστος αυτου του εργαλειου? 3-4 ευρω?? :)

• Like
  • Wow
Reactions: cyclades and KOSSTV
Επειδή βλέπω τα έχετε σε εκτίμηση, τριβείο δέλτα (μεγάλο) topshak με το κουπόνι BG92831a στα 14,76 από Τσεχία
Το μεγάλο της είναι το TSD3.
[55,12€ 22% OFF]TOPSHAK TS-SD3 200W Mouse Detail Sander Small Sander with 12Pcs Sandpapers Dust Collection Box Hand Sander EU/US Plug Power Tools from Tools on banggood

Για αυτό έχει κάποιο κουπόνι?

[55,12€ 22% OFF]TOPSHAK TS-SD3 200W Mouse Detail Sander Small Sander with 12Pcs Sandpapers Dust Collection Box Hand Sander EU/US Plug Power Tools from Tools on banggood

BG638206

Μεγάλο εννοούσα στο μέγεθος του γυαλόχαρτου! Παρόλα αυτά με το BG638206 κατεβαίνει στα 20,22 με έξοδα αποστολής (σε σένα ίσως είναι λίγο φτηνότερο/ακριβότερο).

• Like
Reactions: enduras1
Aπορω μετα απο τα μεταφορικα (Κινα Τσεχια, Τσεχια Ελλαδα), μετα τους οποιους φορους στην Τσεχια, μετα το κερδος του μεσαζοντα και μετα το κερδος του κατασκευαστη, ποιο ειναι το κοστος αυτου του εργαλειου? 3-4 ευρω?? :)
για τα μεταφορικά υπάρχουν κρατικές επιδοτήσεις στην κίνα και γιαυτο βγαινουν τοσο χαμηλά σε σχέση με του εσωτερικού. είχε γίνει μεγάλο θέμα παλιότερα για αθέμιτο ανταγωνισμό και είχα την εντύπωση πως θα σταματούσαν. δε ξέρω πως το συνεχίζουν τελικά.

φαντάζομαι πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι κάτω του κόστους κάποιες φορές οι πωλήσεις τους...

για τα μεταφορικά υπάρχουν κρατικές επιδοτήσεις στην κίνα και γιαυτο βγαινουν τοσο χαμηλά σε σχέση με του εσωτερικού. είχε γίνει μεγάλο θέμα παλιότερα για αθέμιτο ανταγωνισμό και είχα την εντύπωση πως θα σταματούσαν. δε ξέρω πως το συνεχίζουν τελικά.

φαντάζομαι πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι κάτω του κόστους κάποιες φορές οι πωλήσεις τους...

ολες οι μεταφορες απο και προς την κινα ειναι τσαμπα και οφειλεται σε θεματα γενικοτερης παγκοσμιας πολιτικης ...
ολες οι μεταφορες εκει με εξαιρεση το κοστος του πετρελαιου ειναι τσαμπα και αυτο γιατι ολοι οι εργατες ,εργαζομενοι-ναυτικοι κλπ ειναι στρατιωτες του στρατου που κανουν την θητεια τους και οι υψηλοβαθμοι καπετανιοι, μηχανικοι κλπ ειναι αξιωματικοι του στρατου που ετσι κι αλλιως θα πληρωνονταν.

λογω πληθωρας φανταρων εκει δεν υπηρετουν μονο σε πολεμικα πλοια αλλά και στα εμπορικα που ανηκουν στο κρατος οπως και οι ναυσταθμοι κατασκευης και επισκευων.
εδω και πολλα χρονια , με την αδεια της δυσης, η κινα ειναι η μονη χωρα που αγοραζει το πετρελειο του ιραν και μαλιστα με ελαχιστο κοστος. για ολα τα αλλα κρατη υπαρχει εμπαργκο
πολλες φορες αντισταθμιζουν το κοστος πετρελαιου με την πωληση κινεζικων κρατικων οπλικων συστηματων στο ιραν
και μεταξυ μας ,αυτος ειναι και ο λογος που τοσα χρονια τωρα, δεν εχει αγγιχτει το ιραν. γιατι πολεμος στο ιραν εχει να κανει αμεσα με τα συμφεροντα της κινας καικατα βαση με την προμηθεια της με πετρελαιο εξυτελιστικου κοστους.

ετσι για το κρατος της κινας, το προιον θα ερθει στο τελωνειο της καθε χωρας σχεδον με μηδενικο κοστος!
απο εκει και μετα φανταζομαι οτι θα υπαρχουν καποιες συμβασεις με καποιες εταιριες κουριερ σε χαμηλο κοστος που επιδοτειται ειτε αμεσα, ειτε με αντισταθμιστικα οφελη μεταξυ εταιριας κουριερ και κυβερνησης της κινας για να φτασει το προιον απο το τελωνειο, στο σπιτι μας.

τα περισσοτερα εργαλεια μηχανηματα και γενικα προιοντα κινεζικης κατασκευης, κλπ αν δειτε στο μπανγκουντ, εχουν ενα ελαχιστο κοστος πχ 1.5 ευρω που μαλλον αυτο παει στην κουριερ της χωρας μας. ή ειναι μηδενικο αν το προιον θελει να το προωθησει η κυβερνηση της κινας.

υγ
πιθανα η στηριξη της κινας μεσω πετρελαιου του ιραν, εχει να κανει με την υποχρεωση της κινας να στηριζει το αμερικανικο δολλαριο μεσω αγορας κρατικων αμερικανικων ομολογων κατι που ξερουμε οι ενασχολουμενοι με τα οικονομικα, χρονια τωρα. αλλιως δεν ειχε κανενα λογο η κινα να αποταμιευειστο αιολο δολλαριο και οχι σε χρυσο ή σκληρα νομισματα οπως το ευρω. αλλά αυτα ειναιοικονμικα παιχνιδια. εχουν να κανουν ομως με την γενικοτερη παγκοσμια ισορροπια
το "μυστικο" λοιπον ειναι η αξιοποιηση του στρατιωτικου μηχανισμου του κινεζικου κρατους

Last edited:
παραγγελθηκε για τη θεια στη θεση αυτου που δεν ειχε στειλει το αλιεξπρεςς
πολυ καλη τιμη, στα 25 ευρω, μια χαρα ειναι για τα φυλλα και τα σκουπιδακια στην αυλη. βολευει και τις γριες λογω μικρου βαρους και καλου πιασιματος. εχω το ιδιο

η ταχυτητα του ρυθμιζεται απο το ποσο πατας το κουμπι, εχω καθαρισει κα το πισι και το αμαξι με αυτο

παραγγελθηκε για τη θεια……..
…………………………………………………………………βολευει και τις γριες λογω μικρου βαρους και καλου πιασιματος. εχω το ιδιο

Έλεος ρε μπαγάσα…
Δε σε φτάνουν οι μισθοί τώρα πας να ξεπαστρέψεις και τις συντάξεις. 😂

βαζω τις γιαγιαδες στην τεχνολογια! να τις δεις που χειριζονται και ταμπλετ και εχουν και φβ!! :)

Εντάξει, το ξεφτίλισαν.
Το μικρο τριβείο δέλτα 11.37 ευρώ με το κουπόνι BG3bd254
Αν δεν είχα ένα ακριβώς ίδιο einhel θα το χτυπούσα.
Δεν πειράζει όμως μιας και περιμένω το μικρούλι ορθογώνιο τριβειάκι της tophsak και έτσι μου περνάει η φαγούρα.

Εντάξει, το ξεφτίλισαν.
Το μικρο τριβείο δέλτα 11.37 ευρώ με το κουπόνι BG3bd254
Αν δεν είχα ένα ακριβώς ίδιο einhel θα το χτυπούσα.
Δεν πειράζει όμως μιας και περιμένω το μικρούλι ορθογώνιο τριβειάκι της tophsak και έτσι μου περνάει η φαγούρα.
Το χτύπησα και εγώ στα 9,5 ευρώ με ένα μικρό allowance που είχα.
Ιδανική περίπτωση να αφήσω ένα μικρό τριβειο στην Πάτμο για καλοκαιρινές μικροκατασκευες.

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV