Σ΄ευχαριστώ πολύ.
Πάνω που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω τι προτείνετε μετάξύ του Total ή του παρακάτω:
Αφαιρώντας τους πόντους της κάρτας Shell,μου κοστίζει 40 ευρώ.Bosch EasyImpact 570 Κρουστικό δράπανο + 33 pcs X-line | allSmart
Απόκτησε Bosch EasyImpact 570 Κρουστικό δράπανο + 33 pcs X-line στο allSmart.gr. Επωφελήσου από προνόμια & προσφορές!www.allsmart.gr
Tο παρακάτω στα 12.60€!!!
αυτό στα 25,56€Bosch EasyImpact 550 Κρουστικό δράπανο | allSmart
Απόκτησε Bosch EasyImpact 550 Κρουστικό δράπανο στο allSmart.gr. Επωφελήσου από προνόμια & προσφορές!www.allsmart.gr
και αυτό στα 57,87€Bosch Κρουστικό Δράπανο 600W EasyImpact | allSmart
Απόκτησε Bosch Κρουστικό Δράπανο 600W EasyImpact στο allSmart.gr. Επωφελήσου από προνόμια & προσφορές!www.allsmart.gr
Οι ανταλλαγές πόντων με αυτές τις τιμές ισχύουν έως απόψε το βράδυ στις 12.Bosch Περιστροφικό Πιστολέτο PBH 2100 RE | allSmart
Απόκτησε Bosch Περιστροφικό Πιστολέτο PBH 2100 RE στο allSmart.gr. Επωφελήσου από προνόμια & προσφορές!www.allsmart.gr
Τι κάνω;
Διάβασα όμως την αναφορά για τα watt και "κόπηκα".
ναι ... το Τ (σφυρι) ειναι η κρουσητο Krausmann έχει 2 θέσεις.Η μία δείχνει ένα τρυπάνι και η άλλη ένα Τ.
Έπρεπε να το έχω στο Τ;
Aυτό.Το είχε τελικά με ανταλλαγή πόντων.τον τρομαξαμε τον ανθρωπο για τα τρυπανιακαι ειπε να παρει κορυφαια (και πανακριβα)
@σωκρατη, ποιο μπλε μπος? τελικα ειχε προσφορα με ποντους σε μπλε?
δεν φαινεται το κατω ακρο τους, αλλά στην μορφη του στελεχους μοιαζουν με τα sds που πανε στα πνευματικα πιστολετα. σιγουρα πανε και σε απλο κρουστικο δραπανο?
Κάποια πρόταση σε σετ τρυπανιών;αψογο! με 28 ευρω, ουτε του παπά να μην το πεις
προσεξε μονο λιγο τα τρυπανια που θα παραγγειλεις . δεν πρεπει να λενε sds , γιατι τα sds δεν πανε στο μπλε μπος. και τουτα μοιαζουν με sds
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.