η αληθεια ειναι μπαμπη μου οτι οταν εβαλα καλωδια ρευματος ηχειων της πριμαλουνα και εβγαλα τα καλωδια-ταινιες της νορντοστ, το set της ayon spark iii με 6C33 , απογειωθηκε πανω στα cain&cain σε γυμνο απο επιπλα χωρο

αλλά ακομα και στο σαλονι υπαρχει ορατη διαφορα σε σχεση με τα ακριβοτερα τους nordost που τα οποια νορντοστ ομως στεκονταν καλυτερα στον τρανζιστορατο χαρμαν-καρντον και στα μεγαλα yamaha soavo σε σχεση με το set της ayon, σφιγγοντας το μπασο ...

τα οποια nordost πιο πριν ανοιξαν τελειως τον ηχο στο μπουκομενο σετακι των nad-triangle οταν αντικατεστησαν απλα καλωδια καθαρου χαλκου.
και οταν μετα εβαλα πολυμπριζο ρευματος της eihmann στον ενισχυτη της ayon και στο λαμπατο σιντι πλεηερ της ah!tjoeb και εβγαλα το απλο πολυμπριζο, ο ηχος ανοιξε ακομα πιο πολυ...

δεν σου κανω πλακα!
ναι , σιγουρα στα βιντεακια του γιουτουμπ εχω δει διαφορα κουφα που πρεπει να εισαι εξασκημενος για να καταλαβεις το εσκεμμενο λαθος.
εχω δει εναν να κανει συγκριση σε τελειως αλλες στροφες (με ορατη διαφορα στο ματι) σε τρυπημα μεταλλου προσπαθωντας να συγκρινει τρυπανια μεταλλου.
εγω για αυτο πηρα ενα φτηνο σετακι κοβαλτιου της yato να κανω συγκριση τοσο με το tap magic οσο και με το 10-40 οσο και χωρις λιπανση ,να δω τις διαφορες. θα κανω και μια αντιστοιχη με τρυπανακια της πλακας της b&D τροχισμενα ομως με ακριβεια (αλλιως δεν κοβουν οι διαολοι)
ετσι αν υπαρχουν διαφορες θα φανουν. γιατι κατι τα ντεβαλτ, κατι η πληρη σειρα κοβαλτιου της δριλλπρο, κατι τα tct αλλά ακομα και τα hss-g που θα παρω στη πορεια αλλά και τα απλα hss-r και κατι μαυρα skf και της sandvik απο παλια , απο τη βιοτεχνια, καλο ειναι να γνωριζω τι παιζει
γενικα επειδη εχω εξασκημενο χερι, τροχιζω πολυ συχνα τα τρυπανια μου (τα οποια κοβουν ανωτερα απο τα καινουρια) αλλά τελευταια εφτιαξα και ενα τζιγκερακι για τροχισμα μιας και θελω και πιο πολυ ακριβεια λογω καλου τσοκ της rohm που περιμενω
εχω μια ψυχωση με τα τρυπηματα...