Εκπτώσεις-Προσφορές.

το γνωστό παλμικό μακιτοειδές βγήκε στα ... €8 (!!!) πριν μερικές μέρες: https://coupondealer.gr/coupons-banggood/650763/
EDIT: είναι λάθος το listing, με το κουπόνι βγαίνει στα €29 τελικά
Ναι ηταν λαθος η τιμή.. ηταν για τα ανταλλακτικα και οχι για το εργαλειο και ετσι την πατησα και εγω και το άλλαξα οταν το είδα.. :) Σορρι ξανα

επειδή θέλω να εξοπλίσω σιγά σιγά το (μελλοντικό μου) εργαστήριο έχουμε κάποια πρόταση αξιόπιστη για τροφοδοτικό πάγκου? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και γενικά δεν ξέρω που μπορεί να χρειαστεί (κλασικά).

Kαλη αρχη!

Θα προτεινα να το δεις οποτε παραστει η αναγκη για τετοιο μηχανημα καθως μια μελλοντικη αναγκη μπορει να καλει για ενα ειδικο χαρακτηριστικο του τροφοδοτικου που μπορει να μην το εχεις σκεφτει σημερα.

Παντως δεν θυμαμαι να εχω χρειαστει πραγματικα τροφοδοτικο παγκου, αν και υπαρχει καποιο τριγυρω :)

για κανονικο bench psu (προγραμματιζόμενο κλπ) λένε καλά λόγια για τα κινέζικα riden sto review από τον Spiess. Προσωπικά χρησιμοποιώ το smart kit 0-30V/3A που έχω από το 1995 :)
Για πιο φτηνές λύσεις μπορείς να ξεκινήσεις με ένα παλιό τροφοδοτικό υπολογιστή που δίνει 5 & 12V και να βάλεις ένα μικρό κύκλωμα για να σου δίνει ρυθμιζόμενη τάση πχ σαν αυτό

Για τσεκαρε αυτό.
Νομίζω είναι ότι ψάχνεις.

Για κοίταξε και ένα review από ένα δικό μας παιδί εδώ μέσα.
Βέβαια δεν ξέρω τώρα τη τιμή παίζει το συγκεκριμένο.

για τους εχοντες χρημα...
δυο εργαλεια σε καλη προσφορα που ειναι στο δικο τους συμπαν!
το ελαφρυ πιστολετο της DUSS στα 200 ευρω . Η duss στα πιστολετα ειναι οτι και η rolls-royce στα αυτοκινητα
ακρως βιομηχανικα εργαλεια προορισμενα να δουλευουν 24 ωρες το 24ωρο!
φυσικα για εναν ερασιτεχνη ειναι αχρηστη πολυτελεια...
https://www.skroutz.gr/s/40167258/Duss-P16-Skaptiko-Reymatos-600W-me-SDS-Plus.html

και ο τροχος της μεταμπο με ταινιολειαντηρα στα 600w
σχετικα ζυγισμενο εργαλειο απο το εργοστασιο, η ταινια του ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τους κλασικους διδυμους οπως του λιντλ και αλλων, στεκεται σε οποιαδηποτε γωνια θελει κανεις! η υπαρξη ταινιολειαντηρα δεν επιφερει κραδασμους στο τροχο.
η πετρα του ειναι 200 μμ και ειναι απο κορουνδιο!
πανακριβη (αν θυμαμαι καλα κοστιζει πανω απο 120€) αλλά ειναι το σκληροτερο υλικο που υπαρχει μετα το διαμαντι, και ειναι η μονη πετρα που τροχιζει ανετα , τρυπανια καρβιδιου.
δεν παραμορφωνεται, δεν κανει "αυλακια" τροχιζοντας κλασικα μεταλλα και τρυπανια κοβαλτιου κλπ

λογικα πρεπει να ειναι made in germany οπως ο αντιστοιχος 175αρης τροχος. φυσικα πριν αγορασει κανεις πρεπει να επιβεβαιωσει τηλεφωνικα , αν οντως αυτα παραμενουν ετσι οπως παλια.
αυτο το εργαλειο ειναι απο τα προσωπικα μου φετιχ
https://www.skroutz.gr/s/37044957/Metabo-Δίδυμος-Τροχός-Combo-BS-200-Plus-με-Ισχύ-600Watt.html

Last edited:
  • Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Νικόλα ωραία τα εργαλεία αλλά κοστίζουν τα άτιμα.
Βέβαια εχθές πληροφορήθηκα ότι μια ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες κοστίζουν €50 στον Μακρύ Γιαλό Κεφαλονιάς.
Οπότε αν δεν πάω 7 ημέρες για μπάνιο τα τσίμπησα τα εργαλεία 😁

Απλά τραγικό το να κοστίζουν €50 η ομπρέλα με τις ξαπλώστρες (χωρίς την όποια επιπλέον κατανάλωση φαγητού/ποτού) σε ένα νησί όπως η Κεφαλονιά και όχι στον Μύρτο που είναι ξακουστός και πολυδιαφημισμένος αλλά στο Αργοστόλι!
Μετά θέλουμε να έχουμε τουρισμό και να μας προτιμάνε οι ξένοι, Τουρκία, Αίγυπτος, Ισπανία, Μάλτα είναι εξίσου όμορφοι προορισμοί για τους βόρειους που απλά θέλουν ήλιο και θάλασσα.

ελατε ηλεια! οι καλυτερες παραλιες, και τιμες τσαμπα.
εδω οι ομπρελες- ξαπλωστρες ειναι δωρεαν και πληρωνεις μονο το καφε συνηθως 4 ευρω στην αμμο
ενα ζευγαρι παει μπανιο με 8 ευρω π.χ. κουρουτα αλλά και παντου (πλην αρκουδι οπου εκει εχουν μινιμουμ καταναλωση 15-20 ευρω) οπότε και θα πρεπει να παρεις επιπλεον καποια κλαμπ σαντουιτς και τετοια για να κανεις λογαριασμο
τα νησια την εχουν δει αυτοκρατορες και για αυτο θα πεινασουν

για τους εχοντες χρημα...
δυο εργαλεια σε καλη προσφορα που ειναι στο δικο τους συμπαν!
το ελαφρυ πιστολετο της DUSS στα 200 ευρω . Η duss στα πιστολετα ειναι οτι και η rolls-royce στα αυτοκινητα
ακρως βιομηχανικα εργαλεια προορισμενα να δουλευουν 24 ωρες το 24ωρο!
φυσικα για εναν ερασιτεχνη ειναι αχρηστη πολυτελεια...
https://www.skroutz.gr/s/40167258/Duss-P16-Skaptiko-Reymatos-600W-me-SDS-Plus.html

και ο τροχος της μεταμπο με ταινιολειαντηρα στα 600w
σχετικα ζυγισμενο εργαλειο απο το εργοστασιο, η ταινια του ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τους κλασικους διδυμους οπως του λιντλ και αλλων, στεκεται σε οποιαδηποτε γωνια θελει κανεις! η υπαρξη ταινιολειαντηρα δεν επιφερει κραδασμους στο τροχο.
η πετρα του ειναι 200 μμ και ειναι απο κορουνδιο!
πανακριβη (αν θυμαμαι καλα κοστιζει πανω απο 120€) αλλά ειναι το σκληροτερο υλικο που υπαρχει μετα το διαμαντι, και ειναι η μονη πετρα που τροχιζει ανετα , τρυπανια καρβιδιου.
δεν παραμορφωνεται, δεν κανει "αυλακια" τροχιζοντας κλασικα μεταλλα και τρυπανια κοβαλτιου κλπ

λογικα πρεπει να ειναι made in germany οπως ο αντιστοιχος 175αρης τροχος. φυσικα πριν αγορασει κανεις πρεπει να επιβεβαιωσει τηλεφωνικα , αν οντως αυτα παραμενουν ετσι οπως παλια.
αυτο το εργαλειο ειναι απο τα προσωπικα μου φετιχ
https://www.skroutz.gr/s/37044957/Metabo-Δίδυμος-Τροχός-Combo-BS-200-Plus-με-Ισχύ-600Watt.html

το μεταμπο εξαφανιστηκε, ουτε να ονειρευτουμε δεν προλαβαμε :)

ελατε ηλεια! οι καλυτερες παραλιες, και τιμες τσαμπα.
εδω οι ομπρελες- ξαπλωστρες ειναι δωρεαν και πληρωνεις μονο το καφε συνηθως 4 ευρω στην αμμο
ενα ζευγαρι παει μπανιο με 8 ευρω π.χ. κουρουτα αλλά και παντου (πλην αρκουδι οπου εκει εχουν μινιμουμ καταναλωση 15-20 ευρω) οπότε και θα πρεπει να παρεις επιπλεον καποια κλαμπ σαντουιτς και τετοια για να κανεις λογαριασμο
τα νησια την εχουν δει αυτοκρατορες και για αυτο θα πεινασουν
Αγ.Μαρινα Δουνεικα πηγαίνουν οι γονείς μου...και τα παιδικά μου χρόνια εκεί τα πέρασα...ωραίες ολες οι παραλίες εκει...!!!
Βέβαια αυτήν στιγμή είναι "πίτα" παντού αλλά από ότι ξέρω είναι δωρεάν όλες...

Στην Λήμνο στο βορειο τμήμα δεν υπάρχει πουθενά χρέωση ούτε ελάχιστη κατανάλωση...στο νότιο τμήμα ξέρω για ελάχιστη κατανάλωση 10-12 ευρω συνολικά..

• Like
Reactions: nickolas
Παίρνεις την ομπρελίτσα σου και τις ξαπλώστρες σου τις τυλιχτές μαζί με τις πετσετούλες σου και πας στην παραλία να κάνεις το μπάνιο σου όπως τα πολύ ωραία χρόνια ....αλλά τώρα είναι μπανάλ τέτοιες συμπεριφορές. Τώρα βάζουν την πετσέτα σε μια πανβρώμικη ξαπλώστρα που δεν έχει καθαριστεί ποτέ και μετά την παίρνουν και σκουπίζονται. Εξέλιξη !!!

Last edited:
Η Κεφαλλονιά είναι πανέμορφη (όπως όλο το Ιόνιο), δεν υπάρχει κάποια παραλία που να μη χρειάζεται να τα σκάσεις για ομπρέλα και ξαπλώστρες;

Η Κεφαλλονιά είναι πανέμορφη (όπως όλο το Ιόνιο), δεν υπάρχει κάποια παραλία που να μη χρειάζεται να τα σκάσεις για ομπρέλα και ξαπλώστρες;
Πέρυσι επισκέφτηκα την Κεφαλλονιά και εντυπωσιαστηκα απο τα νερα και τις παραλίες. Σε όσες παραλίες πήγα παντα είχε χώρο να στήσεις δικιά σου ομπρέλα

Attachments

• received_797831635308757.jpeg
    received_797831635308757.jpeg
    351.5 KB · Views: 57
  • Like
Reactions: nickolas
δεν θυμαμαι καπου στα 260
βλεπω εχει και το μαρκετ 24 την ιδια τιμη μαλλον αλλά αυτο ειναι γενικοτερου εμποριου
πρεπει να κανει κανεις συνεννοηση πρωτα τηλεφωνικα για να σιγουρευτει οτι οντως ειναι γερμανικη κατασκευη , η πετρα κορουνδιου κλπ

• Like
Reactions: mixalio