Εκτος στην εκτος θεματος.

Καμια Κορωνα. Εχω αρχισει απλα να χανω την υπομονη μου για την εμμονη καποιων στην καραμελα της δηθεν......ποιοτητας.

Και... Δημητρη.. Το δικαιωμα της αισθητικης πρεπει να ειναι παθητικο. Οριζουμε την αισθητικη μας ΜΗ συμμετεχοντας σε ορισμενα θεματα, και ΟΧΙ οριζοντας σε αλλους ποια θα ειναι η αισθητικη τους.

Αυτο που εγραψες σου λεω τοση ωρα...

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Βρε Βαγγέλη συμφωνώ.Και κακώς εξοργίζομαι αλλά υπάρχουν μερικοί -όσο παράλογο και αν σου φαίνεται-που όντως προσπαθούν να αποκτήσουν μια κάποια υπόσταση,συμμετέχοντας μόνο στην εκτός.Εκεί με πιάνουν τα διαόλια μου,σόρρυ..
Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι σε τόσες κατηγορίες να τους κινήσει το ενδιαφέρον.Και αν δεν μπορούν ,τότε κακώς χρησιμοποιούν μόνον την εκτός σε ένα AV Forum.
Ας πάνε στα site του Maxim τoυ Cosmopolitan etc..
Αν στα site του Maxim και του Cosmopolitan είχαν ανεβάσει thread
όπως οι «Τετρομαγμένοι»δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να
συμμετέχω κύριε Ιωάννου.
Και σας το αναφέρω αυτό, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας , γιατί είμαι και εγώ ένα από τα άτομα
που λόγω της εκτός έγινα μέλος και δη των Τετρομαγμένων.
Α και παρεμπιπτόντως και για κυλότες να έγραφε ο κύριος Σούρλας εγώ θα το διάβαζα , κύριε Λυμπερόπουλε ,
θα είχε άλλωστε ενδιαφέρον ένα thread : « Η Σουρλική άποψη της κυλότας»..
Δεν με ενδιαφέρουν όμως ούτε τα καλώδια ούτε τα μηχανάκια ούτε οτιδήποτε τεχνικό θέμα..
Βέβαια μετά ανακάλυψα και άλλες κατηγορίες όπως DVD και μουσική με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία
και πάνω απ’ όλα ενδιαφέρουσες απόψεις των συμμετεχόντων (κατ’ εμέ ).
Κατά τ’ άλλα συμφωνώ μαζί σας « ότι ένα άτομο μπορεί να τοποθετηθεί είτε θετικά είτε αρνητικά
είτε καθόλου (λέω εγώ) εάν προσβάλει την αισθητική του»..

Μήπως λοιπόν έκανα λάθος που συμμετέχω? ( θα ήθελα την γνώμη σας αν δεν σας είναι κόπος).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Αν στα site του Maxim και του Cosmopolitan είχαν ανεβάσει thread
όπως οι «Τετρομαγμένοι»δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να
συμμετέχω κύριε Ιωάννου.
Και σας το αναφέρω αυτό, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας , γιατί είμαι και εγώ ένα από τα άτομα
που λόγω της εκτός έγινα μέλος και δη των Τετρομαγμένων.
Α και παρεμπιπτόντως και για κυλότες να έγραφε ο κύριος Σούρλας εγώ θα το διάβαζα , κύριε Λυμπερόπουλε ,
θα είχε άλλωστε ενδιαφέρον ένα thread : « Η Σουρλική άποψη της κυλότας»..
Δεν με ενδιαφέρουν όμως ούτε τα καλώδια ούτε τα μηχανάκια ούτε οτιδήποτε τεχνικό θέμα..
Βέβαια μετά ανακάλυψα και άλλες κατηγορίες όπως DVD και μουσική με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία
Κατά τ’ άλλα συμφωνώ μαζί σας « ότι ένα άτομο μπορεί να τοποθετηθεί είτε θετικά είτε αρνητικά

Μήπως λοιπόν έκανα λάθος που συμμετέχω? ( θα ήθελα την γνώμη σας αν δεν σας είναι κόπος).

Οχι δεν εκανες καθολου λαθος φιλε μου.
Κι αυτο ειναι ακριβως που επισημαινω.
Δεν γραφτηκες/ασχοληθηκες με το avclub ουτε για τα σκυλακια ουτε για τα γατακια ουτε για τα αποσμητικα τουαλετας.
Ασχοληθηκες για σοβαροτερους λογους και γραπτα. Ειτε αυτα που περιγραφεις ειτε καποια πιο audiovideo τεχνικα.

Οσο για τα Σουρλικα γραπτα, αποτι καταλαβες μερικοι δεν τα εκτιμουν....

Θα είναι καλύτερα για όλους αν καταθέσουμε τις προτάσεις μας, και τα συμπεράσματα από το ποιος λέει τι να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας.

Θα πω και τη δική μου άποψη, η οποία φυσικά δεν πρέπει να θεωρηθεί κανονισμός: Θεωρώ αγένεια να εκφράζεται αρνητική άποψη για κάποιο θέμα που ανοίγει. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να εκληφθεί ως προσβολή και ο αρχικός συντάκτης να ζητήσει τη διαγραφή του. Άλλωστε, ακόμα και οι αρνητικές απόψεις, ανεβάζουν τα hits και τραβούν την προσοχή, με αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Όσο για το μπανάρισμα, όποιος θέλει λεπτομέρειες μπορεί να ρωτήσει εμένα με pm.

Last edited:
Δεν υπαρχει τιποτα για ξεκαθαρισμα ουτε λεπτομερειες βοηθουν. Ευτυχως προλαβα το θεμα πριν σβηστουν τα μηνυματα και εχω αποψη. Δυστυχως θα ταυτιστω με τον Κωστα Λυμπ.

Τα πμ με αυτα τα πραγματα ποτε δεν τα συμπαθησα. Αφηνουν πολυ λαθος εντυπωσεις και χρησιμοποιουντε πολλες φορες με στυλακι....." αφου τα ειπαμε εμεις..." κτλ. Το ιδιο και τα τηλεφωνα που ειναι της μοδας τον τελευταιο καιρο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Οχι δεν εκανες καθολου λαθος φιλε μου.
Κι αυτο ειναι ακριβως που επισημαινω.
Δεν γραφτηκες/ασχοληθηκες με το avclub ουτε για τα σκυλακια ουτε για τα γατακια ουτε για τα αποσμητικα τουαλετας.
Ασχοληθηκες για σοβαροτερους λογους και γραπτα. Ειτε αυτα που περιγραφεις ειτε καποια πιο audiovideo τεχνικα.

Οσο για τα Σουρλικα γραπτα, αποτι καταλαβες μερικοι δεν τα εκτιμουν....

Φίλη, αγαπητέ Browser..

Δεν υπαρχει τιποτα για ξεκαθαρισμα ουτε λεπτομερειες βοηθουν. Ευτυχως προλαβα το θεμα πριν σβηστουν τα μηνυματα και εχω αποψη. Δυστυχως θα ταυτιστω με τον Κωστα Λυμπ.

Τα πμ με αυτα τα πραγματα ποτε δεν τα συμπαθησα. Αφηνουν πολυ λαθος εντυπωσεις και χρησιμοποιουντε πολλες φορες με στυλακι....." αφου τα ειπαμε εμεις..." κτλ. Το ιδιο και τα τηλεφωνα που ειναι της μοδας τον τελευταιο καιρο.

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω .

Σφιγγα (μου επιτρεπεις να σε λεω ελληνικα ) εσυ εισαι τρανο παραδειγμα του πως μπορει η κατηγορια επι παντος να σε θελξει και να αναζητησεις και αλλες πτυχες αυτου του φορουμ....

Αυτο που λεω ομως και μελη οπως ο Σωκρατιδης η ο Ντοκατζης δεν καταλαβαινουν -γιατι με τον γραπτο λογο δεν ειναι παντοτε ευκολο να εξηγησεις το σκεπτικο σου- ειναι το εξης:

Aν αντι των τετρομαγμενων η οποιου αλλου θεματος σου τραβουσε την προσοχη εβλεπες κυριως θεματα τυπου : σκεπων,αμορτισερ, λαστιχα για βρακες,μιξερ, φουρνων μεγαλοκυματων,αρωματα για τουαλετες ( αυτο τελικα ηταν δημοφιλες θεμα θα το ξανανοιξω) .....

Θα σου εκανε το ιδιο να μπεις και να συμμετεχεις στην διαδικασια του φορουμ?

Σε ρωταω, δεν εικαζω τιποτα...

Αρχικά να θυμόμαστε πως τα γραπτά χαρακτηρίζουν αυτούς που τα συντάσουν κι όχι αυτούς που τα διαβάζουν. Πολύς λόγος γίνεται τελευταία περί "ποιότητος" και δεν έχω καταλάβει τι μας εμποδίζει τον καθένα προσωπικά να φτιάχνει ποιοτικά threads στο φόρουμ. Μας ενοχλεί η ποιότητα της εκτός... μα αν η εκτός περιοριστεί σε ποιοτική θεματολογία δεν θα είναι πλέον εκτός.

Εγώ αντιλαμβάνομαι την εκτός ως ένα σημείο στο φόρουμ που ο καθένας μπορεί να συναναστραφεί με τους υπολοίπους όταν δεν έχει διάθεση η σκοπό να ασχοληθεί με τις εξειδικευμένες κατηγορίες. Αν την περιορίσεις έχει χάσει τον σκοπό της. Και για να μην παρεξηγηθώ, όλα αυτά όμορφα κι ωραία εφόσον τηρούνται κάποιοι βασικοί κανόνες που δεν προσβάλουν πρόσωπα και πράγματα.

+100000

...και εμείς Χρήστο είμαστε από αυτούς που γνωρίζουμε.
Σκέψου τι εικόνα έχουν σχηματίσει για την κατάσταση
αλλά και για το πρόσωπο του Σπύρου όσοι δεν γνωρίζουν.
Αν αυτό δεν είναι σπίλωση τότε τι είναι?

Σφιγγα (μου επιτρεπεις να σε λεω ελληνικα ) εσυ εισαι τρανο παραδειγμα του πως μπορει η κατηγορια επι παντος να σε θελξει και να αναζητησεις και αλλες πτυχες αυτου του φορουμ....

Αυτο που λεω ομως και μελη οπως ο Σωκρατιδης η ο Ντοκατζης δεν καταλαβαινουν -γιατι με τον γραπτο λογο δεν ειναι παντοτε ευκολο να εξηγησεις το σκεπτικο σου- ειναι το εξης:

Aν αντι των τετρομαγμενων η οποιου αλλου θεματος σου τραβουσε την προσοχη εβλεπες κυριως θεματα τυπου : σκεπων,αμορτισερ, λαστιχα για βρακες,μιξερ, φουρνων μεγαλοκυματων,αρωματα για τουαλετες ( αυτο τελικα ηταν δημοφιλες θεμα θα το ξανανοιξω) .....

Θα σου εκανε το ιδιο να μπεις και να συμμετεχεις στην διαδικασια του φορουμ?

Σε ρωταω, δεν εικαζω τιποτα...

Μπα λυσσα κακια...

Καραμελα την εκανες.

Εαν καποιος δεν γουσταρει την εκτος, δεν ασχολειτε μαζι της.

Αν τοσο πολυ ενοχλει, ας παρθει απο καποιον μια αποφαση και ας την κλεισει.

Για το θέμα του Σπύρου δεν έχω άποψη γιατί δεν πρόλαβα τα συγκεκριμένα μηνύματα. Έχω να πω όμως ότι είθισται σε άλλα φόρουμ, όταν ένα μέλος γίνεται ban, να βγαίνει ανακοίνωση που να εξηγεί τους λόγους και να αναφέρει και το χρονικό διάστημα. Υπάρχει μάλιστα και ξεχωριστό τόπικ για αυτές τις ανακοινώσεις.
Πάντως μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχω την εντύπωση ότι το φόρουμ έχει πάρει την κατηφόρα...

ακόμα και οι αρνητικές απόψεις, ανεβάζουν τα hits και τραβούν την προσοχή, με αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

αν κατάλαβα καλά, είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την ...ποιότητα στο βωμό της ακροαματικότητας ε; :flipout: -bye-

Επιπλέον να θέσουμε και μια παράμετρο που μάλλον πολλοί από εμάς μάλλον ξεχνάμε. Κάνουμε παράπονα πως η εκτός προσελκύει ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το AV και γράφουν μόνον σ' αυτήν. Μα έτσι όμως άνθρωποι που είναι άσχετοι με το AV μέσω της συγκεκριμένης κατηγορίας θα βρούν ενδιαφέρον να μείνουν και να ενδιαφερθούν για το AV που είναι άλλωστε κι ένας από τους σκοπούς του AVClub, θεωρώ. Ο άσχετος θέλει με κάποιον τρόπο να συμμετέχει στο φόρουμ, να γνωρίσει κόσμο, και εφόσον μέχρι να γίνει σχετικός με τον χώρο δεν μπορεί να γράψει στις εξειδικευμένες κατηγορίες, η εκτός, του δίνει το περιθώριο να συμμετέχει.

Ε τώρα αν γράφεται και κανά θέμα περί αποσμητικών και τα ρέστα δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Ψιτ......Φιλη ειναι φιλη......οχι φιλος:rifle:

Λογικό...
Αλλιώς θα αναφερόμασταν στο άτομό του σαν "Ο Σφύγγος" και δε λέει... Κάτι σε "Ο Μπάμπης ο σουγιάς" ακούγεται... :flipout:

Μπα λυσσα κακια...

Καραμελα την εκανες.

Εαν καποιος δεν γουσταρει την εκτος, δεν ασχολειτε μαζι της.

Αν τοσο πολυ ενοχλει, ας παρθει απο καποιον μια αποφαση και ας την κλεισει.

Ντινο μαλλον αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται.

Δες ξανα την αποψη μου και μετα τα περι ανακλησεως και κλεισιματος αστα γι'αυτους που εχουν ονειρωξεις......

Ντινο μαλλον αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται.

Δες ξανα την αποψη μου και μετα τα περι ανακλησεως και κλεισιματος αστα γι'αυτους που εχουν ονειρωξεις......

Καταλαβαινω μια χαρα. :grinning-smiley-043

Σε εκανα quote μονο και μονο που ανεφερες (δις) τα περι σκεπων.

ονειρωξεις, τι μου θυμησες τωρα... -bye-

Επιπλέον να θέσουμε και μια παράμετρο που μάλλον πολλοί από εμάς μάλλον ξεχνάμε. Κάνουμε παράπονα πως η εκτός προσελκύει ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το AV και γράφουν μόνον σ' αυτήν. Μα έτσι όμως άνθρωποι που είναι άσχετοι με το AV μέσω της συγκεκριμένης κατηγορίας θα βρούν ενδιαφέρον να μείνουν και να ενδιαφερθούν για το AV που είναι άλλωστε κι ένας από τους σκοπούς του AVClub, θεωρώ. Ο άσχετος θέλει με κάποιον τρόπο να συμμετέχει στο φόρουμ, να γνωρίσει κόσμο, και εφόσον μέχρι να γίνει σχετικός με τον χώρο δεν μπορεί να γράψει στις εξειδικευμένες κατηγορίες, η εκτός, του δίνει το περιθώριο να συμμετέχει.

+1

αυτο λεμε ακριβως.

τώρα αν γράφεται και κανά θέμα περί αποσμητικών και τα ρέστα δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Μονο που λεμε οτι εσχατως τα θεματα για αποσμητικα τεινουν να μας πλυμμηριζουν ( τοση πολυ μποχα επεσε ρε σεις ?? )