Εκτος στην εκτος θεματος.

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Καταλαβαινω μια χαρα. :grinning-smiley-043

Σε εκανα quote μονο και μονο που ανεφερες (δις) τα περι σκεπων.

ονειρωξεις, τι μου θυμησες τωρα... -bye-

Ααααα τωρα καταλαβα το ενδιαφερον ρε συ....

ουτε που ειχα δει τον συγγραφεα των σκεπων.....:7SFGSFG:

Συγνωμη ανακαλω οτι το θεμα για σκεπες ειναι ανουσιο.

Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Έχω να πω όμως ότι είθισται σε άλλα φόρουμ, όταν ένα μέλος γίνεται ban, να βγαίνει ανακοίνωση που να εξηγεί τους λόγους και να αναφέρει και το χρονικό διάστημα. Υπάρχει μάλιστα και ξεχωριστό τόπικ για αυτές τις ανακοινώσεις.

Πολύ σωστά.

Επειδή έτυχε και διάβασα πριν σβηστούν οι "αντεγκλήσεις" μεταξύ Σπύρου και Μπέλου, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το μπαν στον Σπύρο. (Νομίζω έχω δικαίωμα σαν μέλος του forum να εκφράσω μια προσωπική άποψη)

Λευτερη, εγω θα ηθελα να ρωτησω ευθεως και εκτος (παροντος) θεματος: Σας ειναι τοσο δυσκολο να βγειτε φανερα και να γραψετε τον λογο BAΝαρισματος του Σουρλα?

Τι φοβαστε? τις αντιδρασεις? Γιατι στα μουλωχτα? Εχε υπ'οψιν σου οτι γνωριζουμε πολλοι πραγματα και καταστασεις και περιμενουμε μια ειλικρινη αποψη.

Γιατι κατι μου λεει οτι και δεν εχετε τηρησει ισες αποστασεις ΚΑΙ απο τις 2 πλευρες ΚΑΙ βρηκατε αφορμη(ενδεχομενως πατωντας στους κανονισμους) να βαλετε στον παγο καποιον γιατι τοσο καιρο ειναι ενα απο τα κακα παιδια...

Σφιγγα (μου επιτρεπεις να σε λεω ελληνικα ) εσυ εισαι τρανο παραδειγμα του πως μπορει η κατηγορια επι παντος να σε θελξει και να αναζητησεις και αλλες πτυχες αυτου του φορουμ....

Αυτο που λεω ομως και μελη οπως ο Σωκρατιδης η ο Ντοκατζης δεν καταλαβαινουν -γιατι με τον γραπτο λογο δεν ειναι παντοτε ευκολο να εξηγησεις το σκεπτικο σου- ειναι το εξης:

Aν αντι των τετρομαγμενων η οποιου αλλου θεματος σου τραβουσε την προσοχη εβλεπες κυριως θεματα τυπου : σκεπων,αμορτισερ, λαστιχα για βρακες,μιξερ, φουρνων μεγαλοκυματων,αρωματα για τουαλετες ( αυτο τελικα ηταν δημοφιλες θεμα θα το ξανανοιξω) .....

Θα σου εκανε το ιδιο να μπεις και να συμμετεχεις στην διαδικασια του φορουμ?

Σε ρωταω, δεν εικαζω τιποτα...

Νομίζω οτι γνωρίζεις την απάντηση, σαφώς και όχι...

Εγω πιστευω οτι ολοι οι καλοί χωρανε. Και τα ωραια θεματα, και τα ποταπα, -1,-2 επιπεδου θεματα. Η παλαια καφε, και νυν εκτος ειναι που μας ενωνει, που μας κανει παρεα. Και παρεες δεν γινονται ΜΟΝΟ με Τετρομαγμενους, γινονται και με υδραυλικους και (γεια σου Ντινο) με σκεπαδες.

Δηλαδη αυτα τα μελη που συμμετεχουν και απαντανε σε αυτα τα θεματα κακως συμμετεχουν? Η ειναι χαμηλου επιπεδου?

Ααααα τωρα καταλαβα το ενδιαφερον ρε συ....

ουτε που ειχα δει τον συγγραφεα των σκεπων.....:7SFGSFG:

Συγνωμη ανακαλω οτι το θεμα για σκεπες ειναι ανουσιο.

Και οχι μονο δεν ειναι ανουσιο, ειναι αμεσσα συνδενεμενι με το AV, μιας και θα στεγασει AV room. :antlers:

(δεν ηξερα ποια ηταν η σωστη κατηγορια ομως...)
:grinning-smiley-043

Εγω πιστευω οτι ολοι οι καλοί χωρανε. Και τα ωραια θεματα, και τα ποταπα, -1,-2 επιπεδου θεματα. Η παλαια καφε, και νυν εκτος ειναι που μας ενωνει, που μας κανει παρεα. Και παρεες δεν γινονται ΜΟΝΟ με Τετρομαγμενους, γινονται και με υδραυλικους και (γεια σου Ντινο) με σκεπαδες.

Δηλαδη αυτα τα μελη που συμμετεχουν και απαντανε σε αυτα τα θεματα κακως συμμετεχουν? Η ειναι χαμηλου επιπεδου?

Τωρα προπαγανδιζεις ! Εισαι φαουλ ! Και πολυ μαλιστα....:icon15:

Καθόλου. Και εγώ που θέλω να βάλω τώρα λάστιχα πχ στο αυτοκίνητο, πού θα ρωτήσω; Εσάς εδώ που πρακτικώς μιλάμε κάθε μέρα.

Λευτερη, εγω θα ηθελα να ρωτησω ευθεως και εκτος (παροντος) θεματος: Σας ειναι τοσο δυσκολο να βγειτε φανερα και να γραψετε τον λογο BAΝαρισματος του Σουρλα?

Τι φοβαστε? τις αντιδρασεις? Γιατι στα μουλωχτα? Εχε υπ'οψιν σου οτι γνωριζουμε πολλοι πραγματα και καταστασεις και περιμενουμε μια ειλικρινη αποψη.

Γιατι κατι μου λεει οτι και δεν εχετε τηρησει ισες αποστασεις ΚΑΙ απο τις 2 πλευρες ΚΑΙ βρηκατε αφορμη(ενδεχομενως πατωντας στους κανονισμους) να βαλετε στον παγο καποιον γιατι τοσο καιρο ειναι ενα απο τα κακα παιδια...
Υ.Γ. Και κατι αλλο: Εγω αν και ημουν γνωστης της κινησης απο νωρις, δεν βγηκα να γραψω κατι για 2 λογους: Ο πρωτος εχει να κανει με το να περιμενω μια ανακοινωση που να εξηγει το λογο για τον οποιο ενα πολυ δραστηριο μελος και σημαντικο ΒΑΝΑριστηκε. Το θεωρω σωστο να αξιολογησω την κατασταση κατοποιν της ανακοινωσης σας. Ο δευτερος εχει να κανει με την προσπαθεια να μην ριχτει λαδι στη φωτια, κατι ομως που ΔΕΝ θα το αποφυγετε γιατι δεν κανατε τη σωστη κινηση. Να κανετε μια ανακοινωση. Η οποια θα επιδεχτει κριτικης βεβαια. Διοτι ειπαμε, δεν ξερετε να χειριζεστε τη ζυγαρια σωστα. Ο χειρισμος ηταν ετεροβαρης...

Και οχι μονο δεν ειναι ανουσιο, ειναι αμεσσα συνδενεμενι με το AV, μιας και θα στεγασει AV room. :antlers:

(δεν ηξερα ποια ηταν η σωστη κατηγορια ομως...)
:grinning-smiley-043

Ε δε το ειπες ρε συ.....

Τοτε να το βαλουμε στην κατηγορια Home cinema=>Συζητήσεις Γενικού Περιεχομένου :flipout:

Kαι επειδη βλεπω την συζητηση να "Ανοιγει" μπορει να διαχωριστει η συζητηση περι Μπαν Σουρλα σε ξεχωριστο νημα να μην μπερδευονται οσοι διαβαζουν?

Το ζητω εγω που ειμαι αμεσα εμπλεκομενος στη "φαση "

Βασίλη μη ζηλεύεις, :beee:στο είπα στην έκθεση, έκλαιγα οταν διάβασα το κείμενο με το γατούλι σου...( χούμορ χούμορ)
Απλά όταν ήθελα να διαβάσω τότε ο κοκαρ με έδερνε ..με έβριζε ..που δεν του άφηνα τον υπολογιστή του ελεύθερο και τελικά έγινα μέλος...
Ηθικό διδαγμα: αποτρέπει την ενδοοικογενειακή βία..

Γενικά να τοποθετηθώ, πως κι εγώ πιστεύω στο να μην μπουν περιορισμοί στην Εκτός. Ίσως να χρειάζεται μια ενδυνάμωση των άλλων κατηγοριών, αν θέλουμε (θέλουμε; ) να φτάσουμε σε τεχνικό επίπεδο ξένων fora. Στην Εκτός βρίσκεις τα πάντα και σε ό,τι θες συμμετέχεις. Αν υπάρχει και κανένας παραπλανητικός τίτλος, δε με πειράζει.

Με πειράζει λίγο όμως να βλέπω συμμετοχή σε θέματα που, κατά τη γνώμη μου, είναι παντελώς άχρηστα και σαν θεματολογία αλλά και που αναλώνονται σε μηνύματα προσωπικά του τύπου "σου είπα-μου είπες" και στον αντίποδα πολύ ενδιαφέροντα θέματα, πάλι κατά τη γνώμη μου, να τα βλέπουν 5-6 άτομα.

Aλήθεια και γω δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η "μυστικοπάθεια", για το μπανάρισμα του κύριου Σούρλα..
Και γιατί κύριοι δεν ανοίγετε εσείς τα μέλη "θέμα"?
Αλλά γράφετε και σεις με υπονοούμενα?

Aλήθεια και γω δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η "μυστικοπάθεια", για το μπανάρισμα του κύριου Σούρλα..
Και γιατί κύριοι δεν ανοίγετε εσείς τα μέλη "θέμα"?
Αλλά γράφετε και σεις με υπονοούμενα?

Η επιθυμία σας .... διαταγή κυρία μου !!!!!!!-bye-

είχαμε δεν είχαμε ......

attachment.php