Εκτος στην εκτος θεματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

στο συγκεκριμένο χρήστη που φαντάζομαι πως αναφέρεσαι έκανα ο ίδιος προσωπικώς επίπληξη και διαγραφή αρκετών αναλόγων μηνυμάτων. Δεν είμαστε και ραπτομηχανές ούτε επαγγελματίες φύλακες. Σύμφωνα με τους κανονισμούς μηνύματα ρατσιστικού καθαρά περιεχομένου δεν γίνονται ανεκτά.

Τελικά ήταν... και παραμένει(!) ολόκληρο περιβόλι από ρατσιστικές θέσεις και 'ευφυείς' :rolleyes: συνταγές του τύπου "... οι άλλοι τους πέταξαν στη θάλασσα και τώρα δεν τολμούν να κουνηθούν"! :bang: Που συν τοις άλλοις, αποτελούν και χονδροειδή ψέματα!

Και το avclub διάλεξε να προστατευτεί και να συνετίσει το Σπύρο Σούρλα για τις 'παρεκτροπές' του! :bang:

Last edited:
Νομίζω ότι η επίθεση στον Larry είναι ανούσια.

Ο Larry σαν διαχειριστής έχει ένα τέμπο..... και επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, σας διαβεβαιώ ότι το ίδιο τέμπο έχει και έξω από το φόρουμ και γενικότερα σαν στάση ζωής.

Ποιο είναι αυτό ????
Είναι πολύ απλό, just keep it simple !!!! (μακάρι να το είχαν και πολλοί άλλοι αυτό στο μυαλό τους....)

δε νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο

Το θεμα μας ειναι '' τι πρεπει να γραφουμε στην εκτος και τι οχι''

Ο Larry κατεθεσε ...'' οτι αν μπορουσε θα εκοβε το 30% των θεματων''

Πραγμα που δεχνει την μελλοντικη προσεγγιση των θεματων εκ μερους της συντονιστικης ομαδας.

Αν ο Larry ηθελε να εκφραστει σαν απλο μελος ας μην ελεγε ''εκοβα'' αλλα..δυσανασχετουσα ..η κατι παρομοιο.

Ο Larry εχει κοψει στο παρελθον μερικα θεματα..so simply

Ο Larry ειναι ο συντονιστης της κατηγοριας ...

Ενταξει δεν θα κανω επιθεση στο Larry...αναθεωρω..για ολα φταει ο ΟΤΕ.

Εfam...η απαντηση ειναι γενικη ..και οχι σε σενα.

οι υπολοιποι τι γνωμη εχετε ειλικρινα θα με ενδιεφερε απολυτα η γνωμη σας

σε αυτό συμφωνώ και εγώ

Πραγμα που δεχνει την μελλοντικη προσεγγιση των θεματων εκ μερους της συντονιστικης ομαδας.
εξέφρασε την προσωπική του άποψη

Αν ο Larry ηθελε να εκφραστει σαν απλο μελος ας μην ελεγε ''εκοβα'' αλλα..δυσανασχετουσα ..η κατι παρομοιο.

μήπως είχε δίκιο ????? για ξανασκέψου το

εε, ναι αυτό το ξέρουν και οι πέτρες !!!!!:flipout::flipout:

είμαι απόλυτα σύμφωνος

Αfam...η απαντηση ειναι γενικη ..και οχι σε σενα.
είπαμε βρεεεεε, Afam.... με πεθαίνεις πάλι !!!!:flipout::flipout:

αυτά....:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Τελικά ήταν... και παραμένει(!) ολόκληρο περιβόλι από ρατσιστικές θέσεις και 'ευφυείς' :rolleyes: συνταγές του τύπου "... οι άλλοι τους πέταξαν στη θάλασσα και τώρα δεν τολμούν να κουνηθούν"! :bang: Που συν τοις άλλοις, αποτελούν και χονδροειδή ψέματα!

Αν δεν εχεις επιχειρηματα για να πεισεις τον αλλον οτι οι ισχυρισμοι του ειναι λαθος τοτε μαλλον καπου πρεπει να αρχισεις να αμφιβαλλεις για τις δικες σου θεσεις.

Και η ευκολη λυση ειναι η επιπληξη και διαγραφη μηνυματων.

1. θελω διαιτα

Να κανουμε διαιτα στα θεματα....

Σορρυ παιδια δεν φταιει ο Οτε...αλλα τα bodyline...και τωρα ξεκαθαριζει οτι ειναι για το δικο μας καλο..για να εχουμε καλη φυσικη κατασταση. :BDGBGDB55:

Αν δεν εχεις επιχειρηματα για να πεισεις τον αλλον οτι οι ισχυρισμοι του ειναι λαθος τοτε μαλλον καπου πρεπει να αρχισεις να αμφιβαλλεις για τις δικες σου θεσεις.

το τελευταίο δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα.

Υπονοείς κάτι περί των προσωπικών μου απόψεων;

Εfam...η απαντηση ειναι γενικη ..και οχι σε σενα.

meletov , καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε όλους σε ένα σακί.
στο κάτω κάτω υπάρχουν οι διαχειριστές και υπάρχει και ο LARRY :2thumb22sup:

το τελευταίο δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα.

Υπονοείς κάτι περί των προσωπικών μου απόψεων;

Εννοω οτι ειναι η ευκολη λυση..τι παραπανω να πω ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Οι ρατσιστικές θέσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται ως σαφέστατη παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του avclub - που είναι - και όχι ως αντικείμενο για διαλογική συζήτηση μεταξύ τυρού και αχλάδου.

Και αυτό πρέπει να αποτελεί θέμα αρχής. Δεν υπάρχει καμία βάση συζήτησης αν βγω και γράψω για το Χ ή τον Ψ πως έχουν αδυναμία παραγωγής και κατανόησης πολιτισμού γιατί φταίνε τα γονίδια τους. Αν στη θέση του Χ ή του Ψ είναι κάποιο μέλος του avclub θα γίνει χαμός και δικαίως. Αν μιλάμε αόριστα για 'τρίτους' η τακτική αντιμετώπισης εκ μέρους του avclub δεν πρέπει να αλλάζει.

Εξάλλου η εμπειρία έχει δείξει πως τέτοιες θέσεις δεν υιοθετούνται ούτε απορρίπτονται ως αποτέλεσμα διαλογικής συζήτησης και αξιολόγησης επιχειρημάτων με βάση τη λογική.

Στο προοίμιο αναφερόμουν. Το "εάν δεν έχεις...". Δουλειά μου δεν είναι να πείσω κανέναν, άλλο το εάν συμμετέχω στις συζητήσεις ως συμμετείχα (άλλωστε είμαι όλως πρόσφατος ως διαχειριστής) ως μέλος. Ούτε και να σταχυολογώ τις πολιτικώς ορθές και μη θέσεις, δεν είμαι άνθρωπος της λογοκρισίας. Οι απόψεις που εκφράζει ο καθένας διαμορφώνουν και την προς τα έξω εικόνα για το ποιόν του. Τις χοντράδες προσπαθώ να αποτρέπω.

Τα παραπάνω τα λέω μια και θίχθηκε συγκεκριμένη συζήτηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Εξάλλου η εμπειρία έχει δείξει πως τέτοιες θέσεις δεν υιοθετούνται ούτε απορρίπτονται ως αποτέλεσμα διαλογικής συζήτησης και αξιολόγησης επιχειρημάτων με βάση τη λογική.

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... περίεργο και το θεωρούσα δείγμα σεβασμού προς κάθε συνομιλιτή μου. Δηλαδή να μην απαντώ στους ακραίους, εν ολίγοις. Μάλιστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... περίεργο και το θεωρούσα δείγμα σεβασμού προς κάθε συνομιλιτή μου. Δηλαδή να μην απαντώ στους ακραίους, εν ολίγοις. Μάλιστα.

Δε σε κατάλαβα. Μπορείς να γίνεις σαφέστερος;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Οι ρατσιστικές θέσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται ως σαφέστατη παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του avclub - που είναι - και όχι ως αντικείμενο για διαλογική συζήτηση μεταξύ τυρού και αχλάδου.

Και αυτό πρέπει να αποτελεί θέμα αρχής. Δεν υπάρχει καμία βάση συζήτησης αν βγω και γράψω για το Χ ή τον Ψ πως έχουν αδυναμία παραγωγής και κατανόησης πολιτισμού γιατί φταίνε τα γονίδια τους. Αν στη θέση του Χ ή του Ψ είναι κάποιο μέλος του avclub θα γίνει χαμός και δικαίως. Αν μιλάμε αόριστα για 'τρίτους' η τακτική αντιμετώπισης εκ μέρους του avclub δεν πρέπει να αλλάζει.

Εγω παντως... θα επετρεπα οποιαδηποτε θεση..και την ποιο ακραια ρατσιστικη , η εθνικιστικη η οτι αλλο θες.

Μια τετοια θεση θα κατερρεε ευκολα ...και στην ηθικη της δομη και ως προς την ιστορικη της.

Αν αδυνατουσες αυτον τον καποιον να τον βαλεις στη θεση του ..ε τοτε πηγαινε σπιτι και ξαναελα πιο διαβασμενος. Η ευκολη λυση ειναι να προσπαθησεις να τον φιμωσεις τον αλλον.

Ετσι απλως κατα τη γνωμη μου εμφανιζεις ενα υποκριτικο προσωπειο ...και σπειρεις τις αμφιβολιες ως προς την ορθοτητα των δικων σου επιχειρηματων.

Αλλα λεω τι θα εκανα εγω....αν ειχα την εξουσια πανω σε ενα θεμα.
Αλλα εγω ειμαι εγω...και μπορει να ειμαι λαθος.:flipout:

''Εξάλλου η εμπειρία έχει δείξει πως τέτοιες θέσεις δεν υιοθετούνται ούτε απορρίπτονται ως αποτέλεσμα διαλογικής συζήτησης και αξιολόγησης επιχειρημάτων με βάση τη λογική.''

Ισως δεν καταβληθηκε οση προσπαθεια χρειαζοταν...

Συγνώμη αλλά το φόρουμ είναι όλα τα μέλη του.

Μιλόντας γενικότερα,εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη κι όχι για συγκεκριμένα πρόσωπα:

Κανείς απο εμάς δεν μπορεί με προσωπικούς όρους και με βάση τις προσωπικές του απόψεις,να θέλει να καθωρίζει την φυσιογνωμία του φόρουμ.Το φόρουμ αυτό έχει πιά χιλιάδες μέλη,κάθε προέλευσης και διαφορετικών επιπέδων γνώσης και κουλτούρας.Δεν μπορεί παρά να είναι διαφορετικό,απο τα πιό στενά-παρεϊστικα σχήματα του παρελθόντος.Αλλες είναι κι οι προυποθέσεις πιά,για να λειτουργεί εύρυθμα και να αυξάνεται παραπέρα.Εχει θεσμοθετημένα όργανα και χρειάζεται σαφείς κανόνες και την τήρησή τους.Μιά τέτοια φάση προσαρμογής περνάει το φόρουμ σήμερα.Δεν εύκολο για κανέναν,αλλά είναι απαραίτητο.Δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και χωρίς λάθη και κλυδωνισμούς.

Ναι έχουμε μέλη διακεκριμένα,με πλούσια προσφορά κι ιστορία.Αυτοί-όλοι μας οι "παλιοί",πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα της σεμνότητας και του φιλικού προφίλ απέναντι στα νεώτερα μέλη.Οχι μόνο με τις γνώσεις αλλά και την στάση μας κυρίως,πρέπει να βοηθούμε τα νέα-νεώτερα μέλη να βελτιώσουν όχι μόνο τις γνώσεις τους αλλά και να αισθανθούν,ότι πραγματικά τους αντιμετωπίζουμε σαν ίσους και προσπαθούμε να τους δώσουμε απο καρδιάς.

Πόσες άγονες αντιπαραθέσεις βλέπετε καθημερινά γύρω σας;Γιατί συμβαίνουν;Απο διάθεση προσφοράς;Απο αγάπη στο φόρουμ ή απο εριστικότητα και την επιδίωξη προβολής της προσωπικής υπεροχής;

Οπως κάθε οργανισμός,έτσι κι αυτό το φόρουμ χρειάζεται ενεργά κι ανοιχτόμυαλα μέλη,χρειάζεται κανόνες και το σεβασμό τους απ' όλους,χρειάζεται λιγότερο εγωϊσμό κι εμπάθεια,λιγότερους καυγάδες και περισσότερη συμμετοχή επί της ουσίας...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Δε σε κατάλαβα. Μπορείς να γίνεις σαφέστερος;

Εννοώ πως το ότι είναι κάποιος εγνωσμένα ακραίων "θέσεων" δεν είναι λόγος για να του γυρίσουμε την πλάτη σε μία συζήτηση όσο αυτή εξακολουθεί τουλάχιστον να στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα. Εντάξει, εάν μου μιλήσει για τίποτα ελ και τα συναφή θα σηκώσω κι εγώ τα χέρια ψηλά.

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

και περισσότερη συμμετοχή επί της ουσίας...

Η οποια ειναι ακριβως ? Ποια ειναι η ουσια σε μια κατηγορια γενικης θεματολογιας περα απο την καταθεση της προσωπικης μας γνωμης ? Οποια και αν ειναι αυτη..

βρε Μελετοφ δεν μιλαμε για την εκτος και μονο, εδω εχει πεσει και το θεμα του Σπυρου και πολλα αλλα

μην κολλας στην εκτος