Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
fftopic:
Γιατί αλλάζεις υπογραφή συνέχεια και με εκθέτεις ;

fftopic:
Γιατί αλλάζεις υπογραφή συνέχεια και με εκθέτεις ;( βλ. post # 14 )
Όταν ο μέσος Έλληνας ζει μία ολόκληρη ζωή ,στο όριο απλά για να επιβιώσει, τι θέλετε να ψάξει να βρει και ν´ακούσει;
O Eλληνας δεν έχει λεφτά για δίσκους και κουλτούρα γενικώς, άλλα έχει λεφτά για σκυλάδικα, ζαντολάστιχα, προβόλια και χλιδάτα κινητά.
Σε λίγο, και για αυτό, θα του φταίει ...η Τουρκοκρατία![]()
Bέβαια ,αν βάζεις μπροστά τα Μουσικά σχολεία, τα ωδεία ,την κλασική τους παιδεία, πάω πάσο.
Αλλά εάν σου βάλω εγώ το Ροκ ; Xάλια μαύρα. Σε 10 χρόνια μπορεί και ν´ανακαλύψουν το Punk.
Να πάς πάσο κανονικά, γιατί και εκεί -τζάζ, ροκ, αυτοσχεδιαζόμενη κλπ- είναι κάποιες δεκαετίες μπροστα από εμάς. Το ονομα Ganelin σου λέει τίποτα; Ο Σεργκέϊ Κουριόκιν μήπως;
Κώστα κι ο Αμπάτωφ... Μην τον ξεχνάμε τον Αμπάτωφ... Σε παρακαλώ..![]()
![]()
![]()
παρακαλώ ...Nabatov
![]()
...την καταδίκη μου μαμώ.... Πώς έκανα εγώ τέτοιο λάθος;![]()
![]()
κι εγώ εξεπλάγην
Eξεπλάγεις γιατί δεν τον ξέρεις καλά: δεν έκανε λάθος. Παραμορφώνει το όνομα του Ναμπάτοφ επίτηδες για αντίπραξη, γιατί κι εγώ λέω συνέχεια ο Μητρουπάνους![]()
Eξεπλάγεις γιατί δεν τον ξέρεις καλά: δεν έκανε λάθος. Παραμορφώνει το όνομα του Ναμπάτοφ επίτηδες για αντίπραξη, γιατί κι εγώ λέω συνέχεια ο Μητρουπάνους![]()
Η Μουσχουλιού μ' αρέσει...![]()
Μας αφορά η κουλτούρα κι η μουσική παράδοση του τόπου μας.
Δεν μας αφορά κι ιδιαίτερα διότι δεν είναι χάπι.
"φταίνε τα τραγούδια του
φταίει κι ο λυράρης
μα φταίει κι ο ίδιος ο λαός
γιατί είναι μαραζιάρης" :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.