Με συγχωρείτε για αυτό που θα δείτε....
http://www.youtube.com/watch?v=vRVD65tbIRo&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=vRVD65tbIRo&feature=player_embedded
Συγκλονιστική η αντίθεση μεταξύ εξαθλιωμένων μεταναστών και σαπιοκοιλαράδων δυτικο-ευρωπαίων.
Αν είσαι ''λαθρο''μετανάστης δεν υπολογίζεσαι ως άνθρωπος..?Αν δεν ήτανε αυτοί οι ''σαπιοκοιλαράδες" όπως τους λες, εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι μου θα ήμασταν άνεργοι, επίσης αυτοί οι ''σαπιοκοιλαράδες'' είναι από τις ελάχιστες πηγές εισροής συναλλάγματος που διαθέτει αυτή η χώρα οκ?
Δυστυχώς αυτή και τις πιο πολλές φορές χειρότερη ειναι η κατάληξη των λαθρομεταναστών,και γω σκέφτομαι να μεταναστεύσω πάντως όχι μ' αυτόν τον τρόπο γιατί μετά δεν θα μου φταίει κανείς ότι και αν συμβεί, απ την στιγμή που είσαι λαθρομετανάστης αναλαμβάνεις εσύ το ρίσκο.
Αν δεν ήτανε αυτοί οι ''σαπιοκοιλαράδες" όπως τους λες, εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι μου θα ήμασταν άνεργοι, επίσης αυτοί οι ''σαπιοκοιλαράδες'' είναι από τις ελάχιστες πηγές εισροής συναλλάγματος που διαθέτει αυτή η χώρα οκ?
Δυστυχώς αυτή και τις πιο πολλές φορές χειρότερη ειναι η κατάληξη των λαθρομεταναστών,και γω σκέφτομαι να μεταναστεύσω πάντως όχι μ' αυτόν τον τρόπο γιατί μετά δεν θα μου φταίει κανείς ότι και αν συμβεί, απ την στιγμή που είσαι λαθρομετανάστης αναλαμβάνεις εσύ το ρίσκο.
Αν είσαι ''λαθρο''μετανάστης δεν υπολογίζεσαι ως άνθρωπος..?
Να φανταστώ ότι δεν πιστεύεις και ο ίδιος ότι ο παράνομος ισούται με άνθρωπο..Απ την στιγμή που είσαι παράνομος μην περιμένεις και μεταχείριση επίσημου προσώπου, εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα τέτοια δυσάρεστα περιστατικά συμβαίνουν σε μικρότερη ένταση απ ότι σε άλλες χώρες, αλλού να δεις μεταχείριση, γι αυτό λέω ότι πέρνει ο λαθρομετανάστης το ρίσκο, όλοι ξέρουμε πια μπορεί να είναι η κατάληξη.
Όταν αποσυνδέεις τις δυτικές σαπιοκοιλιές από την εξαθλίωση του Τρίτου Κόσμου μην έχοντας καμία αίσθηση ιστορικής συνέχειας, είναι λογικό να καταλήγεις στα συμπεράσματα που καταλήγεις. Με γεια σου και χαρά σου! Έχουν συζητηθεί αυτά στο "Πού πάει η χώρα" και δεν έχω καμία όρεξη να επανέρχομαι συνεχώς και ειδικά στου κουφού την πόρτα.
Α και μην είσαι τόσο σίγουρος για τις συνθήκες που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν μελλοντικά πολλοί από μας.
Και δεν έχω καμία πρόθεση να στερήσω το ψωμάκι του κόσμου - ούτε το θέλω ούτε το μπορώ . Πού θα βρουν άλλωστε κορόιδα να πουλούν τέτοιες υπηρεσίες σε τέτοιες τιμές; Όλοι μας έχουμε κάποια εμπειρία.
Να φανταστώ ότι δεν πιστεύεις και ο ίδιος ότι ο παράνομος ισούται με άνθρωπο..
Ευχαριστώ.Αν αυτό κατάλαβες με τα γραφόμενα μου λυπάμαι πολύ, είσαι απλά εκτός πραγματικότητας.
Ευχαριστώ.![]()
Τώρα τι σχέση έχει ο τουρισμός της Ελλάδας με την εκμετάλλευση και βαναυσότητα των "αρχών" και μη, επάνω στους μετανάστες, δεν το καταλαβαίνω....
Η εξουσία μερικών "λιμενικών" που δεν έχουν ίχνος κοινωνικής παιδείας και ευαισθησίας επάνω σε ανθρώπινες υποστάσεις και αξιοπρέπειες δεν νομίζω ότι θέλουν σχολιασμό....
Τώρα αν απο αυτά τα γεγονότα πλήττεται ο τουρισμός.......τι να πω.
Ας πολεμήσουν και οι θιγόμενοι για μια δίκαιη μεταναστευτική πολιτική απο το να κάθονται και να μασάνε όσα οι "τουρισταράδες" ρατσιστές αφήνουν.
![]()
Υ.Γ Πάω να δω Βαξεβάνη....
Απ την στιγμή που είσαι παράνομος μην περιμένεις και μεταχείριση επίσημου προσώπου, εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα τέτοια δυσάρεστα περιστατικά συμβαίνουν σε μικρότερη ένταση απ ότι σε άλλες χώρες, αλλού να δεις μεταχείριση, γι αυτό λέω ότι πέρνει ο λαθρομετανάστης το ρίσκο, όλοι ξέρουμε πια μπορεί να είναι η κατάληξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.