Ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω το μετρητή του ρεύματος με "έξυπνο μετρητή"? Έψαξα λίγο στο site της πρωτέργια αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Για το ΕΤΜΕΑΡ τα παραπονα στις κυβερνησεις και στη ΔΕΗ οπου δεχτηκαν να αγοραζουν ρευμα απο τους Φ/Β σταθμους με 0.55 /kwh τη στιγμη που τα αιολικα ειναι στα 0.088-0.098 /kwh και αυτες οι τιμες ειναι εγγυημενες κι οχι με μειοδοτικους διαγωνισμους οπου θα μπορουσαν να κατεβουν ακομα περισσοτερο...
Στα νησια το κοστος θερμικων μοναδων ειναι στην καλυτερη 0.12 /kwh και φτανει ως και 1,3 /kwh....
Φαντασια η οχι ετσι θα βγαλει η ΔΕΗ τα λεφτα για να πληρωσει αυτες τις αποζημιωσεις...
Αλλά στα νησιά δεν θέλουν φτηνό ρεύμα από τα αιολικά γιατί χαλάνε το περιβάλλον...
Μην μπαινεις κι συ σ αυτο το "τρυπακι", οι ΥΚΩ καλα κανουν και υπαρχουν γιατι οι κατοικοι των πολυ μικρων νησιων θα πληρωναν την kwh 10-15 φορες περισσοτερο απ οσο οι κατοικοι της ηπειρωτικης Ελλαδας...
Εγω που δεν περασα καμια κλιμακα φετος, ουτε των 1600 , ουτε των 2000, μου ηρθε το ρευμα στο χειμωνα 100 πανω στο σπιτι γιατι αντι για 800 εκαψα 1200 κιλοβατωρες.Γιατί πληρώσαμε ακριβότερα τους λογαριασμούς Μαρτίου β Απριλίου της ΔΕΗ
http://www.capital.gr/epixeiriseis/...ra-tous-logariasmous-martiou-apriliou-tis-dei
Την πάτησα πέρυσι.. και φέτος κοίταγα συχνά το ρολόι!
* Τα ίδια πρέπει να συμβαίνουν και σε κάποιους εναλλακτικούς..
'Ερχεται νέο αναδρομικό χαράτσι 735 εκατ. ευρώ από τη ΔΕΗ και το 2012
http://www.thetoc.gr/koinwnia/artic...-xaratsi-735-ekat-eurw-apo-ti-dei-kai-to-2012
Λογικά εάν είναι θα την πληρώσουν όλοι.. όπου και εάν είναι..
Εγώ δεν ξέρω κανέναν με άλλο πάροχο πλην ΔΕΗ που να του ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός. Τελικά όποιος μένει στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι άξιος της τύχης του.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν με άλλο πάροχο πλην ΔΕΗ που να του ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός. Τελικά όποιος μένει στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι άξιος της τύχης του.
Εγώ που την πάτησα μια φορα με τους προηγούμενους, ουτε καν μπαινω στην διαδικασια για 30 ευρω (κι αν...) μείωση όλο το χρόνο.
Ισως οταν περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα.
Πλήρωσες περισσότερα επειδή πλήρωσες και Δήμο για πολλούς και όχι μόνο για ένα μηναΣίγουρα πλήρωσες λιγότερα . Εγω για 1200 στη ΔΕΗ πλήρωσα αλλα 214 μετα τον έναντι που ηταν 90 .
Ε αν βγάλουμε τα διπλα πρεπει να πλήρωσες 15-20 λιγότερα; θα κάτσω μετα να το υπολογίσω γιατι ειμαι στη δουλειά.Πλήρωσες περισσότερα επειδή πλήρωσες και Δήμο για πολλούς και όχι μόνο για ένα μηνα
Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν. Στο ίδιο τετράμηνο ο έναντι ηταν 91 και ο εκκαθαριστικος 214 για 1239 κιλοβατώρες . Για δήμο και ΕΡΤ πλήρωσα στον έναντι 41,59 και στον εκκαθαριστικό 44,35 .15-20 ευρώ στο δίμηνο είναι καλά λεφτά νομίζω για να κάνεις αλλαγή παροχου
-12 στον έναντι για συνέπεια πληρωμής .Πλήρωσες 219,06 για 1239 κιλοβατωρες και πλήρωσα 223,77 για 1180 κιλοβατωρες.
Η κατι δε μου έδωσες σωστά η απλά η ΔΕΗ συμφαιρει. Εγώ αφαίρεσα από το λογαριασμό την ερτ και τους δήμους και άφησα όλα τα άλλα. Σε εσένα προσθέσα το τι πλήρωσες και αφαίρεσα τους δήμους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.