Φυσικά υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι έχουν δει μεγάλες εκπτώσεις.
Τώρα πως γίνεται αυτο, δεν γνωρίζω.
Δες πόσο έχει την κιλοβατώρα η ΔΕΗ και δες πόσο την έχει ο ανταγνωσμός. Πολύ μικρή διαφορά που γίνεται αισθητή πιστεύω, μόνο σε επαγγελματίες (βιομηχανίες κλπ).
Περισσότερη οικονομία θα έχεις αν αλλάξεις τις λάμπες με led πχ παρά αν αλλάξεις πάροχο :silly:
Ειχα κανει παλια και δεν ειδα καποια σημαντικη εκπτωση.
Συν οτι εχασα και λεφτα με τους απατεωνες.
Δες πόσο έχει την κιλοβατώρα η ΔΕΗ και δες πόσο την έχει ο ανταγνωσμός.
Πως γινεται να αγοραζεις φθηνοτερο ηλεκτρικο ρευμα απο τη ΔΕΗ και να το πουλας με κερδος ακριβοτερο?
Και γιατι δλδ να μην το πουλαει απ'ευθειας η ΔΕΗ?
Και πως γινεται ο παροχος να εκμεταλλευεται τις εγκαταστασεις
της ΔΕΗ τις οποιες εχει χρυσοπληρωσει ο λαος?
Δλδ οι εγκαταστασεις ειναι της ΔΕΗ,
τις συντηρει η ΔΕΗ, πληρωνει για ολο το συστημα
παραγωγης και διανομης ηλεκτρικου ρευματος και τα τσεπωνει ο παροχος?
Πως γινεται να αγοραζεις φθηνοτερο ηλεκτρικο ρευμα απο τη ΔΕΗ και να το πουλας με κερδος ακριβοτερο?
Και γιατι δλδ να μην το πουλαει απ'ευθειας η ΔΕΗ?
Και πως γινεται ο παροχος να εκμεταλλευεται τις εγκαταστασεις
της ΔΕΗ τις οποιες εχει χρυσοπληρωσει ο λαος?
Δλδ οι εγκαταστασεις ειναι της ΔΕΗ,
τις συντηρει η ΔΕΗ, πληρωνει για ολο το συστημα
παραγωγης και διανομης ηλεκτρικου ρευματος και τα τσεπωνει ο παροχος?
Τα έβαλα και μου βγάζει 28 ευρώ, οπότε μήπως είσαι εσύ ή παραπληροφορηση;
Γιά σταθείτε, βρε παιδιά, αυτό πάλι, τι σημαίνει; Μήπως ότι πρέπει η ΔΕΗ, υποχρεωτικά, να είναι η ακριβότερη; Τι σόϊ ανταγωνισμός είν' αυτός;.........
Επίσης η συντονιστική αρχή, απαγορεύει την ΔΕΗ να πουλάει φθηνότερα για να υπάρχει και ο ανταγωνισμός.
Όπως απαγορεύει και στον ΟΤΕ να πουλάει φθηνότερα, αλλιώς πάμε πάλι σε μονοπώλιο.
........
με πάγια και ολα; ειναι σαν να σου βγαίνει 0,186 η κιλοβατώρα. Εγω αυτα που πλήρωσα στο στο 4μηνο και σε σπιτι , και στο χωριό οι γονεις μου ειναι σαν να κοστιζει στη ΔΕΗ 0,24 η κιλοβατώρα...Στην watt & volt που είμαι,πλήρωσα για το 4μηνο του χειμώνα 350 ευρώ για κατανάλωση 1877 kw.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.