Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Φυσικά υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι έχουν δει μεγάλες εκπτώσεις.
Τώρα πως γίνεται αυτο, δεν γνωρίζω.
Δες πόσο έχει την κιλοβατώρα η ΔΕΗ και δες πόσο την έχει ο ανταγνωσμός. Πολύ μικρή διαφορά που γίνεται αισθητή πιστεύω, μόνο σε επαγγελματίες (βιομηχανίες κλπ).
Περισσότερη οικονομία θα έχεις αν αλλάξεις τις λάμπες με led πχ παρά αν αλλάξεις πάροχο :silly:
Ειχα κανει παλια και δεν ειδα καποια σημαντικη εκπτωση.
Συν οτι εχασα και λεφτα με τους απατεωνες.
Δες πόσο έχει την κιλοβατώρα η ΔΕΗ και δες πόσο την έχει ο ανταγνωσμός.
Πως γινεται να αγοραζεις φθηνοτερο ηλεκτρικο ρευμα απο τη ΔΕΗ και να το πουλας με κερδος ακριβοτερο?
Και γιατι δλδ να μην το πουλαει απ'ευθειας η ΔΕΗ?
Και πως γινεται ο παροχος να εκμεταλλευεται τις εγκαταστασεις
της ΔΕΗ τις οποιες εχει χρυσοπληρωσει ο λαος?
Δλδ οι εγκαταστασεις ειναι της ΔΕΗ,
τις συντηρει η ΔΕΗ, πληρωνει για ολο το συστημα
παραγωγης και διανομης ηλεκτρικου ρευματος και τα τσεπωνει ο παροχος?
Πως γινεται να αγοραζεις φθηνοτερο ηλεκτρικο ρευμα απο τη ΔΕΗ και να το πουλας με κερδος ακριβοτερο?
Και γιατι δλδ να μην το πουλαει απ'ευθειας η ΔΕΗ?
Και πως γινεται ο παροχος να εκμεταλλευεται τις εγκαταστασεις
της ΔΕΗ τις οποιες εχει χρυσοπληρωσει ο λαος?
Δλδ οι εγκαταστασεις ειναι της ΔΕΗ,
τις συντηρει η ΔΕΗ, πληρωνει για ολο το συστημα
παραγωγης και διανομης ηλεκτρικου ρευματος και τα τσεπωνει ο παροχος?
Τα έβαλα και μου βγάζει 28 ευρώ, οπότε μήπως είσαι εσύ ή παραπληροφορηση;
Γιά σταθείτε, βρε παιδιά, αυτό πάλι, τι σημαίνει; Μήπως ότι πρέπει η ΔΕΗ, υποχρεωτικά, να είναι η ακριβότερη; Τι σόϊ ανταγωνισμός είν' αυτός;.........
Επίσης η συντονιστική αρχή, απαγορεύει την ΔΕΗ να πουλάει φθηνότερα για να υπάρχει και ο ανταγωνισμός.
Όπως απαγορεύει και στον ΟΤΕ να πουλάει φθηνότερα, αλλιώς πάμε πάλι σε μονοπώλιο.
........
με πάγια και ολα; ειναι σαν να σου βγαίνει 0,186 η κιλοβατώρα. Εγω αυτα που πλήρωσα στο στο 4μηνο και σε σπιτι , και στο χωριό οι γονεις μου ειναι σαν να κοστιζει στη ΔΕΗ 0,24 η κιλοβατώρα...Στην watt & volt που είμαι,πλήρωσα για το 4μηνο του χειμώνα 350 ευρώ για κατανάλωση 1877 kw.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.