φίλε SOUNIO welcome aboard , είμαι της ίδια''σειράς'' και κατανοώ γιατί τα έζηασα τα όσα λές....
την εποχή που στα σχολεία γίνονταν χαμός με maiden , scorpions , halen, gallagher,
και λοιπούς συγγενείς εμείς είμασταν αλλού....
πχ είχα σκάσει σε πάρτυ με κασέτα των tom tom club και δεν την έβαλαν γιατί ήθελαν να ακούσουν Ottawan..
Συγνώμη για τοfftopic:
αλλά....
...Tom Tom club; Wordy Rappinghood ; :coool:
...Ottawan ; Hands Up;
Βρίσκομαι στη μηχανή του χρόνου....;![]()
μαντεύω πως ηλικιακά είστε σε ηλικία κάτω των 35 χρονών και άρα δε ζήσατε ως έφηβοι (Γυμνάσιο & Λύκειο) τo κατεστημένο των οπαδών της Hard Rock & Heavy Metal, που θεωρούσαν ως ανάξιο λόγου και ουσίας ο,τιδήποτε άλλο ήταν εκτός των τειχών των παραπάνω ειδών της σύγχρονης μουσικής.
Για μένα μου ήταν αρκετό που το 1978 ο Γιάννης Πετρίδης είχε κάνει εκπομπή-αφιέρωμα στους ABBA χαρακτηρίζοντάς τους ισάξιους με τους BEATLES,
Δεν έπεσες έξω πολύ: μόνο 20 χρόνια![]()
Αγαπητέ Δημήτρη Ιωάννου,
Σε ευχαριστώ κι εσένα για το καλωσόρισμά σου.
Δεν έχω την πρόθεση να "φάω τη θέση" κανενός. Το γεγονός πως είσαι ένας αληθινός εκτιμητής της αξίας του συγκροτήματος των ABBA μου αρκεί και μου περισσεύει.
Έχω την πρόθεση να έχουμε διάλογο και ανταλλαγέ απόψεων που θα μας κάνουν όλους καλύτερους.
ξαφνιάστηκα ευχάριστα με την "επιδρομή" σου σε ένα χώρο τον οποίο μέχρι πρότεινος εκπροσωπούσα σχεδόν μόνος μου
Σε καλωσορίζω και επίσημα φίλε μας.
Φυσικά και δεν θα μου φας καμμία θέση απλά ξαφνιάστηκα ευχάριστα με την "επιδρομή" σου σε ένα χώρο τον οποίο μέχρι πρότεινος εκπροσωπούσα σχεδόν μόνος μου.:BDGBGDB55:
και εμεις ? μας ξεχασες τοσο γρηγορα
Φυσικά μη περιμένεις απ όλους ανοιχτές αγκάλες για τους Abba αλλά μην πειραχτείς και από το όποιο "περίεργο" κλίμα αντιμετωπίσεις.Δεν παρεξηγούμεθα εύκολα εδώ.Ξέρω τα περισσότερα παιδιά και ακόμα και αυτοί που αγαπάνε να μισούν τους Σουηδούς,κανεις δεν μισει τους abba έχουν καλή καρδιά και αυτό μετράει.και καρδιολογος Δημητρη ?Στην τελική δεν μπορούν να αρέσουν όλα σε όλους.
Και πάλι καλωσόρισες και αν θες πες μας έστω το μικρό σου όνομα γιατί αυτό το Σούνιο δημιουργεί "αποστάσεις"αντί να μας φέρνει πιο κοντά.
δεν υπαρχουν αποστασεις στην αγαπη τι Σουνιο τι Σουηδια
Υ.Γ.Φυσικά και τα φωνητικά των Αββα είναι χάλια,φάλτσα,μονοεπίπεδα και φτηνή απομίμηση των Μπήτλς !!:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.