Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ρά

α λες γι ακείνον που είχε ρίξει την μολότωφ στην κλούβα , προσπαθώντας να κάψει τους αστυνομικούς ; βρε το καημένο το παιδί ...
Πραγματικά αίσχος, ειρωνεύεσαι την άνανδρη, πισώπλατη δολοφονία ενός 15χρονου. Ό,τι και να είχε κάνει, δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ δικαίωμα να τον σκοτώσει.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη

Ωραία.

Πλάκωσε όλο τα "επαναστατικό" μπλόκ..-bye-
Όπως περίπου στον πόλεμο. Κάποιοι πρέπει να πάνε να πολεμήσουν και κάποιοι να μείνουν πίσω να φυλάνε τα γυναικόπαιδα!;)

Μπήκαν οι ´Αντεξουσιαστές´....

Μα καλά δεν διαβάσατε το indymedia???
Προέτρεπε να ´καταστραφούν τά Χριστούγεννα´τού Κόσμου .......και πολλά άλλα.

Οι Τύποι ξεφτυλίζουν κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Αριστεράς.

Οι Χρυσαυγίτες τής ´επανάστασης´ κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας

Καταλαβαίνω ότι η πολιτική κατάσταση έχει οξυνθεί επικίνδυνα, αλλά δείτε ότι το σύστημα αντιδρά αμυντικά και ρίχνει τους τόνους.
Καταρχάς χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορεί να διαφωνήσω σε σημεία, αλλά μπορούν να μιλήσουν πολιτισμένα. Ήθελα απλά να σχολιάσω το συγκεκριμένο: Όταν ο αγώνας γίνεται ακριβώς ενάντια σε αυτό το σύστημα, είναι φυσικό να αντιδρά αμυντικά και να ρίχνει τους τόνους. Ήδη πχ από τις 18 Δεκεμβρίου, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που είχε πάνω από 10.000 κόσμο, η ΝΕΤ έλεγε για 3000 για να δώσει εικόνα αποκλιμάκωσης. Είναι αυτό που οι αντιεξουσιαστές αποκαλούν "αντεπίθεση της κανονικότητας". Η προσπάθεια να ξεχαστούν όλα και να γυρίσουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας, λες και δεν έγινε τίποτα... Προσωπικά δε σκοπεύω να γίνω συνένοχος σε αυτήν, όχι έτσι εύκολα.

Σταχυολογώ από αυτά που έχει γράψει μέχρι στιγμή το μέλος dragonlrd ( best of the best )

Σε γενικώς απευθνόμενη ερώτηση , αν θα διαμαρτυρηθούν με πορείες για την δολοφονική απόπειρα κατά του αστυνομικού :
Έλεος, ενάντια σε ποιον να κάνουν πορεία; Όταν πυροβολεί άγνωστος κάποιον, όπως πχ σε ληστείες, φυσικά και δε βγαίνεις έξω να διαδηλώσεις (Εξίσωση απλής ληστείας και της επίθεσης κατά των αστυνομικών )

Και φυσικά και δεν είμαι υπέρ του να πυροβολούνται αστυνομικοί, όμως πρώτον η συμπεριφορά της αστυνομίας προκαλεί τέτοια γεγονότα,(Η αστυνομία φταίει που πυροβολούν τα μέλη της και μετά φταίω κι εγώ που θεωρώ ότι αυτό αποτελεί εξίσωση Αστυνόμος είναι = Δεν πειράζει )

δεύτερον δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν ήταν στημένο ( Μάλιστα , οι αστυνομικοί οργανώνουν μια δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων τους )

θεσμοθετημένη βία, τρομοκρατία και καταστολή με οργανωμένο σχέδιο, που καθημερινά το αποτέλεσμα είναι ο βασανισμός ανθρώπων στα κρατητήρια και συχνά-πυκνά κανένας θάνατος ( στην Ελλάδα του 2009 !!! - το Γκουαντάναμο είναι εδώ)

Και δεν είστε, όσοι ψηφίζετε και θα ξαναψηφίσετε ΝΔ και μπατσόκ, συνυπεύθυνοι για αυτούς τους θανάτους ; ( εδώ ξεσπαθώνει , υβρίζοντας , αναλογικά , το 70-80% των μελών του φόρουμ )

Εντάξει μωρέ, δεν περίμενα να συμφωνήσω (ή να κάνω λογική συζήτηση με επιχειρήματα) με κάποιον με τέτοιο signature. Κάποια άλλη φορά. ( το αποκορύφωμα της ιδεολογικής τρομοκρατίας )

και τώρα η κατακλείδα του :
Πραγματικά αίσχος, ειρωνεύεσαι την άνανδρη, πισώπλατη δολοφονία ενός 15χρονου. Ό,τι και να είχε κάνει, δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ δικαίωμα να τον σκοτώσει. *Διαγράφηκε προσβλητικό απόσπασμα*

ο κ. γενικός έχει να πεί κάτι , εκτός από συστάσεις ;

Last edited by a moderator:
Dragonlord βάλε και αριθμό ταυτότητας για να σου στείλουμε το εξώδικο με e-mail!

Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη

Μπήκαν οι ´Αντεξουσιαστές´....

Μα καλά δεν διαβάσατε το indymedia???
Προέτρεπε να ´καταστραφούν τά Χριστούγεννα´τού Κόσμου .......και πολλά άλλα.

Οι Τύποι ξεφτυλίζουν κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Αριστεράς.

Οι Χρυσαυγίτες τής ´επανάστασης´ κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας
Τα χριστούγεννα καταστράφηκαν από τη δολοφονία ενός παιδιού δίπλα μας, καθώς και από την ανεργία, τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, το ξεπούλημα της χώρας κλπ. Μέσα σε μια τέτοια κατάσταση, τα χριστούγεννα με τις φιέστες και τις συνεχείς εκκλήσεις πολιτικών να... στηρίξουμε τους κακομοίρηδες μεγαλοεπιχειρηματίες της Ερμού παράλληλα με τις ευχές τους για "αγάπη και ειρήνη σ'όλο τον κόσμο!" ήταν μια προσβλητική κατάσταση, γι'αυτό και τόσος κόσμος αντιστάθηκε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτ

Τα χριστούγεννα καταστράφηκαν από τη δολοφονία ενός παιδιού δίπλα μας, καθώς και από την ανεργία, τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, το ξεπούλημα της χώρας κλπ. Μέσα σε μια τέτοια κατάσταση, τα χριστούγεννα με τις φιέστες και τις συνεχείς εκκλήσεις πολιτικών να... στηρίξουμε τους κακομοίρηδες μεγαλοεπιχειρηματίες της Ερμού παράλληλα με τις ευχές τους για "αγάπη και ειρήνη σ'όλο τον κόσμο!" ήταν μια προσβλητική κατάσταση, γι'αυτό και τόσος κόσμος αντιστάθηκε.

Δεν έλιωσε πια αυτή η καραμέλα ?
Αλλα επιχειρήματα δεν "έχετε" ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτ

Τόσος κόσμος δεν αντιστάθηκε σε αυτό.

Και προφανώς απο κέντρο της Αθηνας δεν εχεις ιδέα για να μιλάς για μεγαλοεπιχειρηματίες τής Ερμού.

Οι περισσότεροι είναι μεροκαματιάρηδες.Και το Κέντρο της Αθήνας είναι εντελώς υποβαθμισμένο...Προφανώς μπήκαν οι μπαχαλάκηδες για να το κάψουν και να το πάρουν μεγαλοεργολάβοι.
Εν πάσει περιπτώσει επειδή το Ποιόν μου και βάσει τής Υπογραφής μου, δηλαδή μέρους ποιήματος τού Ανδρέα Κάλβου,είναι συγκεκριμένο, δηλώνω απερίφραστα πώς οι Μπαχαλάκηδες ,οι Αντεξουσιαστές και όλα τά παραφερνάλιά τους είναι Εχθροί τής Δημοκρατίας και δεν διαφέρουν σε τίποτα απο τούς Χρυσαυγίτες.Και ως Εχθροί τής Δημοκρατίας θά πρέπει να αντιμετωπιστούν .
Αυτό είναι Πολιτική Αποψη.
Και διασκεδάζω μέ όσους επικαλούνται τό ´Αστικό Σύνταγμα´πού δηλώνουν πώς θέλουν νά το ανατρέψουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην

Και διασκεδάζω μέ όσους επικαλούνται τό ´Αστικό Σύνταγμα´πού δηλώνουν πώς θέλουν νά το ανατρέψουν.
Δε δήλωσα κάπου ότι θέλω να το ανατρέψω, για άλλη μια φορά μη μου βάζετε λόγια στο στόμα. Δε μίλησε άλλος για σύνταγμα, οπότε προφανώς εννοείς εμένα.

ναι ρε συ . Σου λέει "κάτσε να δώ τι θέματα έχει ανοίξει το πατριωτάκι" :flipout:
Αυτό το έκανα μετά το ποστ του Larry, για να δω αν όντως ο αριθμός των θεμάτων του Δημήτρη Θ. είναι τόσο μεγάλος που να δικαιολογεί τις συστάσεις. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το κακό σε αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλο

Δε δήλωσα κάπου ότι θέλω να το ανατρέψω, για άλλη μια φορά μη μου βάζετε λόγια στο στόμα. Δε μίλησε άλλος για σύνταγμα, οπότε προφανώς εννοείς εμένα.

Αυτά ειναι δικά σου συμπεράσματα.
Η τοποθετηση μου αφορά αντεξουσιαστές και μπαχαλακηδες γενικώς ,οπως και χρυσαυγίτες.Δηλωσα πως ηταν πολιτική και οχι προσωπική.

Αν ανήκεις σε κάποιους απο αυτούς εσύ ξέρεις.

Είναι σαν τους άθεους που πολεμούν και διώκουν κάτι που δεν πιστεύουν πως υπάρχει.

Είναι σαν τους άθεους που πολεμούν και διώκουν κάτι που δεν πιστεύουν πως υπάρχει.

Χρόνια Πολλά Γιάννη.

Επιτρέπονται άρα γε οι ευχές ή θα απαγορευτούν και αυτές??:flipout::flipout:

Eπί τη ευκαιρία...
Εχεις ακουσει τίποτα για έναν ασήμαντο ´εθνικιστή´ποιητή κάποιον Κάλβο??:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα

Αυτά ειναι δικά σου συμπεράσματα.
Η τοποθετηση μου αφορά αντεξουσιαστές και μπαχαλακηδες γενικώς ,οπως και χρυσαυγίτες.Δηλωσα πως ηταν πολιτική και οχι προσωπική.

Αν ανήκεις σε κάποιους απο αυτούς εσύ ξέρεις.
Στους μπαχαλάκηδες και τους χρυσαυγίτες σίγουρα όχι, με τους αντιεξουσιαστές συμφωνώ σε κάποια πράγματα, διαφωνώ σε άλλα. Βρίσκω γενικώς αρκετά θετικά στοιχεία στο κίνημα, όπως πχ τα στοιχεία αυτοοργάνωσης και αμεσοδημοκρατίας, αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι τα έχουν λίγο αχταρμά στο κεφάλι τους. Δεν ανήκω ούτε σε αυτούς. Πάντως προσωπικά δεν ξέρω πολλούς αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες ή χρυσαυγίτες που να "επικαλούνται το σύνταγμα που θέλουν να ανατρέψουν", γι'αυτό υπέθεσα ότι αναφέρεσαι σε μένα. Αν έκανα λάθος, συγνώμη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά

Στους μπαχαλάκηδες και τους χρυσαυγίτες σίγουρα όχι, με τους αντιεξουσιαστές συμφωνώ σε κάποια πράγματα, διαφωνώ σε άλλα. Βρίσκω γενικώς αρκετά θετικά στοιχεία στο κίνημα, όπως πχ τα στοιχεία αυτοοργάνωσης και αμεσοδημοκρατίας, αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι τα έχουν λίγο αχταρμά στο κεφάλι τους. Δεν ανήκω ούτε σε αυτούς. Πάντως προσωπικά δεν ξέρω πολλούς αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες ή χρυσαυγίτες που να "επικαλούνται το σύνταγμα που θέλουν να ανατρέψουν", γι'αυτό υπέθεσα ότι αναφέρεσαι σε μένα. Αν έκανα λάθος, συγνώμη.

Εγινε Κοινοβουλευτικός ο Αντεξουσιαστικός χώρος??
Απο πότε.??

Αποσα διαβάζω στό Indymedia πολλοί συγγραφείς εκεί προτρέπουν σε καταστροφές και εμμέσως και σέ σφαγές γιά ´επαναστατική ανατροπή´.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένας ακόμη νεκρός στο ρέμα κοντά στο Τμήμα Αλλοδαπών στην

Λίγο άσχετο, πάντως δε νομίζω ότι οι άθεοι έχουν πρόβλημα με τους θεούς αλλά με τις θρησκείες, τους τρόπους εξάπλωσής τους και την εξουσία που ασκούν στον κόσμο (πιο συγκεκριμένα, οι οργανωμένη εκκλησία). Ας το αφήσουμε για άλλο θέμα όμως αυτό γιατί αυτό είναι ήδη μπάχαλο, άλλωστε φαντάζομαι ο κ. Σούρλας θα κάνει καμιά δεκαριά ακόμα "αστεία" ποστ για πράγματα που δεν είπα ποτέ για τον Κάλβο.

Status
Not open for further replies.