Σταχυολογώ από αυτά που έχει γράψει μέχρι στιγμή το μέλος dragonlrd ( best of the best )
Σε γενικώς απευθνόμενη ερώτηση , αν θα διαμαρτυρηθούν με πορείες για την δολοφονική απόπειρα κατά του αστυνομικού :
Έλεος, ενάντια σε ποιον να κάνουν πορεία; Όταν πυροβολεί άγνωστος κάποιον, όπως πχ σε ληστείες, φυσικά και δε βγαίνεις έξω να διαδηλώσεις (Εξίσωση απλής ληστείας και της επίθεσης κατά των αστυνομικών )
Και φυσικά και δεν είμαι υπέρ του να πυροβολούνται αστυνομικοί, όμως πρώτον η συμπεριφορά της αστυνομίας προκαλεί τέτοια γεγονότα,(Η αστυνομία φταίει που πυροβολούν τα μέλη της και μετά φταίω κι εγώ που θεωρώ ότι αυτό αποτελεί εξίσωση Αστυνόμος είναι = Δεν πειράζει )
δεύτερον δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν ήταν στημένο ( Μάλιστα , οι αστυνομικοί οργανώνουν μια δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων τους )
θεσμοθετημένη βία, τρομοκρατία και καταστολή με οργανωμένο σχέδιο, που καθημερινά το αποτέλεσμα είναι ο βασανισμός ανθρώπων στα κρατητήρια και συχνά-πυκνά κανένας θάνατος ( στην Ελλάδα του 2009 !!! - το Γκουαντάναμο είναι εδώ)
Και δεν είστε, όσοι ψηφίζετε και θα ξαναψηφίσετε ΝΔ και μπατσόκ, συνυπεύθυνοι για αυτούς τους θανάτους ; ( εδώ ξεσπαθώνει , υβρίζοντας , αναλογικά , το 70-80% των μελών του φόρουμ )
Εντάξει μωρέ, δεν περίμενα να συμφωνήσω (ή να κάνω λογική συζήτηση με επιχειρήματα) με κάποιον με τέτοιο signature. Κάποια άλλη φορά. ( το αποκορύφωμα της ιδεολογικής τρομοκρατίας )
και τώρα η κατακλείδα του :
Πραγματικά αίσχος, ειρωνεύεσαι την άνανδρη, πισώπλατη δολοφονία ενός 15χρονου. Ό,τι και να είχε κάνει, δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ δικαίωμα να τον σκοτώσει. *Διαγράφηκε προσβλητικό απόσπασμα*
ο κ. γενικός έχει να πεί κάτι , εκτός από συστάσεις ;